Evo ovako vidio sam kao na nekom forumu da se ne moze jaillbrejkat iphone/ipod ako prode 4. i 5. broj u serijskom broju ( sto se pogleda u opisu telefona ) 40 kao da se ne moze jaillbreak ! je li to istina ! Mom frendu na IPOD su 4 i 5 broj 42 ! a 3. je 9 sto znaci 2009 godina !
Nije važno, ali btw. i makar ne spada u ovu temu: BRAVO, bravo što je Jabučnjak mirna oaza bez onih Facebook gluposti, sličica, trčećih tekstova i slično!
1. ovaj papir nisi našao na cesti
2. ima neki serijski broj
3. obično su takvi aljkavi kad prodaju "za firme"
4. po meni, možeš ispuniti, ali ne bi trebalo lažirati podatke, jesu gulikože, ali nisu glupi.
ja sam ti svoje reko a na tebi je šta ceš sa njom napravit, samo da ti kazem da ja imam otključanu četvorku kojoj nije bilo vrijeme da se otključa, po sistemu app (ako prođe prođe)
Moram biti malo prost ali jebemu mater Nikola, uletis kao grom sa vedra neba, dobijes pomoc i onda seres jos! Najbolje bi bilo kad bi ti netko od nas jos dosao kuci i napravio JB! Nemoj biti nezahvalan a ako ti se neda neda se ni nama.
smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.