09.02.2012 | 00:54
Nakon početnog oduševljenja kad smo u firmi kupili četiri nova iPhonea 4s ubrzo smo shvatili da to nije tako savršen telefon. Na stranu sitnicama kao što su to da ga npr. alarm ne možeš snoozati nego samo na 10 minuta, pa do toga da je kod sinhronizacije kalendara iz Outlooka s iCloudom nemoguće sinhronizirati Outlookov defoltni kalendar nego iCloud otvara neki "svoj" kalendar kojeg je poslije nemoguće sinhronizirati s Google kalendarom, itd.
Prava stvar dolazi nakon što smo u razgovoru jedni s drugima shvatili da nam se svima događa ista stvar, a to je da kad nekog zovemo skoro svaki drugi-treći put sugovornik nas uopće ne čuje, a veza se uspostavila (sekunde broje). Ili nas sugovornik čuje, a mi njega ne čujemo i obrnuto. Uglavnom događa se često da nekog moramo po 3-4 puta za redom nazvati dok se poziv uspostavi. Možete li zamisliti kako to izgleda u poslovnom svijetu kad zovete ljude za ozbiljne stvari, npr. klijente, a klijent se javlja 4 puta i ono ništa u slušalici. Čovjek pomisli, što me ovaj kreten 4 puta zove i šuti. Kasnije se moramo ispričavati.
Još nam se događa da nam zvučnik u slušalici uopće ne radi nego moramo pričati na speakerphone. Nakon toga zvučnik proradi itd. To nam se događa na sva četiri nova iPhone-a kupljena oko Nove Godine, dva crna i dva bijela. Kupljeni su u Vip-u. Kada smo malo istraživali okolo čuli smo da se iste ili slične stvari događaju i drugim korisnicima iPhone-a bez obzira na kojoj su mreži. Nazvao sam Vip i prijavio kvar da bi mi naša Key account managerica (poslovni smo korisnik) rekla da je to česta pojava te da smo trebali kvar prijaviti odmah čim smo primjetili te da nam je sad jedina šansa servis.
Sad ne znam što da radim. Vidim već je netko pisao o ovom problemu na ovom forumu.
Zar je moguće da su nam u Hrvatsku poslali čitavu seriju pokvarenih telefona da se mi s njima zezami i "izfiltriramo" iz te serije što valja, što ne valja?
Ima li netko neki savjet što da napravimo?