backup problemi
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

backup problemi

07.02.2012 | 11:47
... a mene baš krenulo ovih dana...

iphone 3gs

Nakon kaj sam napravio restore na isti firmware 5.0.1 komp mi uopće ne pokazuje prisutnost iphone-a, od backup fajlova mi nudi jedino današnji... a radio sam backup nedavno...
nema slika ni poruka ni notes-a...
šta kako i kuda ako itko zna....
07.02.2012 | 12:48
Ako si pravio backup onda mora postojati negdje.
Daj vidi preko itunes-preferences pa onda na devices i sta ti tu pokazuje.
07.02.2012 | 14:41
ma samo taj jedan današnji backup pokazuje... nije mi jasno... al zakaj ne prikazuje na laptopu da sam se prištekao... odradi onaj dio da ga je prepoznao al ne pokazuje u my computer ono kao predator's iphone... najviše mi je do dijela slika koje nisam uspio spremit od zadnjih 2-3 mj... jel se može nekak do njih ili mogu zaboravit na to?!
08.02.2012 | 09:31
Bojim se da onda ništa od slika.
08.02.2012 | 10:33
Koji je OS na laptopu? Ako su Win, pogledaj u Device Manageru vidi li se iPhone kad je uštekan. Ako je prisutan u Device Manageru napravi uninstall, odspoji i ponovo spoji iPhone na komp pa će automatski nanovo instalirati drivere.

Također vidi i ovo:
support.apple.com/kb/TS1538
www.mydigitallife.info/autoplayautorun-n...en-in-windows-vista/
08.02.2012 | 10:48
a kako vratiti kontakte i slike nakon obnavljanja softvera na iphonu???
jučer sam insatlirao novi softver i od onda nema niti jednog broja u imeniku niti jedne slike prazan mi je mob?????????????????
08.02.2012 | 10:56
Nikako! Trebalo je prije napraviti backup, osim ako imaš sve spremljeno u iTunes-ima ili iCloud-u.
08.02.2012 | 21:36
Salko kaže:
Bojim se da onda ništa od slika.

Već sam prebolio.. bit će slika neka sam ja riješio ostatak problema..

martyn kaže:
Koji je OS na laptopu? Ako su Win, pogledaj u Device Manageru vidi li se iPhone kad je uštekan. Ako je prisutan u Device Manageru napravi uninstall, odspoji i ponovo spoji iPhone na komp pa će automatski nanovo instalirati drivere.

Također vidi i ovo:
support.apple.com/kb/TS1538
www.mydigitallife.info/autoplayautorun-n...en-in-windows-vista/

U jednom momentu sam kod sinkronizacije vidio da mi se pojavio iphone i na laptopu napokon... onda malo razmisleći... kako je iphone bio prazan od slika i svega, a znamo da se u prikazu iphonea na kompu vide jedino slike, došao do saznanja da je slika koju sam onako bzvze opalio netom prije sinkronizacije pokrenula stvar jer je iphone napokon imao kaj prikazat... kaj ne

zahvaljujem na trudu martyn
29.02.2012 | 22:52
Ja sam na OS-u i imam problem da u tjunsima vidim backup ali kad spojim ip4 onda mi samo pruža mogučnost pred poosljednjeg backupa-prije je tel bio JB sa zadržanim fw dok sam ga sad otključao i JB ali ne želi povući stare slike mada je prije restorea napravljen BU i sve stoji u tjunsima e sad dali postoji taj fajl u kompu i gdje te naravno dali se te slike mogu potegnuti sa tog fajla koji komp uredno prikazuje ili se to povlači jedino putem spojenog telefona !!
Molim pomoč!!
01.03.2012 | 00:27
fajl, čak i ako u kompu postoji se ne može direktno dekriptirati.
a ako itunes ne pokazuje backup... ne znam :/
01.03.2012 | 00:54
Naprotiv itunsi pokazuju backup samo kad kliknem za odabir BU nema tog fajla da ga Iphone povuče-ne razumijem a prije restorea napravio BU koji postoji samo ga sad ne prepoznaje!!
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 6 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Gjuroo, Riba, ^SuperUnknown^, Anonimci (629)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.93 Seconds

Provided by iJoomla SEO