Iphone prijenosni zvucnik
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone prijenosni zvucnik

02.02.2012 | 18:24
Zanima me dali neko ima ili je neko ikad imao zvucnike tipa ovog www.ebay.com/itm/Altec-Lansing-IMT325-in...9f90a2#ht_781wt_1139 ... Nemora biti takav ali uzeo bi si nesto takvo gdje se iPhone stavi u sredinu na taj stalak a da su sa strane zvucnici.. Samo nebi uzimo bas ovakve ko na linku jer mi je to preveliko al to je samo primjer.. Ako netko zna neke nek predlozi.. unaprijed se zahvaljujem.. i zanima me kako bi prosao ako to uzmem sa ebaya ( dali bi platio carinu) .. ?
02.02.2012 | 18:35
Imaš i kod nas svakaki taki kojekaki zvučnika svi vrsta i veličina. Slušao sam kod jednog tipa tako, dobri su, al to ovisi od nji koliko su jaki itd itd
Ako kupuješ prek ebay-a, carina, hm, ne sičam se do kolko ono kn se ne plača ništa... mislim da je do vrijednosti do 1000kn moguće unit sa sobom kad ideš preko granice, a negdi sam pročita komentar od tipa da za elektroničke komponente tad je bila riječ o kompjuterima i dijelovima) da se za to ne plača carina. Ne drži me za riječ oko toga al tako neš jest
02.02.2012 | 18:41
aha.. ja sam cuo da se za stvari preko 150 kn placa.. ali da se kao sto si i ti cuo za elektroniku ne placa... a najveci mi je problem sto kad god googlam po internetu, na svakom forumu govore neka druga pravila o tom placanju carine... a ovi zvucnici preko ebaya dodu puno manje nego ovdje... samo me strah te carine...
02.02.2012 | 18:46
Ako ih uzmeš tamo i platiš carinu nisi na ničem opet si puno platio + moš dobit pokvarene;stučene.... blabla
Moj savjet ti je ovaj, da odeš na neki dućan na internetu, ima ih mnogo, sa iphone opremom ili bilo koju prolistaš sa elektronikom/elektrotehnikom/kompjuterima/mobitelima itd i nađeš jer stv nije teško a imaš i jeftinih, naravno, nisu najbolje kvalitete ali hej, nije to za disco il tako neš
02.02.2012 | 18:57
www.sonusart.hr/files/Image/Novosti/Pose...20Veljaca%202012.pdf

Akcija kod Sonus Art-a. Koštaju slični takvi 349kn (oko 60 USD) sto i nije puno više od 45USD + davanja.
Skrolajte dolje i našli bute.
02.02.2012 | 18:58
pa da kao sto kazes, meni nebi trebalo nista pretjerano jako nego nesto kad sam u drustvu da mozemo slusat posto je zvucnik na iphonu dosta slab treba mi nesto malo jace... sta mislis o ovome www.njuskalo.hr/iphone-oprema/iphone-doc...bijeli-oglas-1486150 ?
02.02.2012 | 19:03
Pa moj zvučnik je po meni dosta ok, jako sam zadovoljan s njim
Ti ako hoćeš kupi tu s njuškala, isto nemaš nikakve garancije kakvi su. Ako hoćeš pogledaj po nekoliko trgovina sa takvom opremom i kupi, to ti najbolje dođe.
A ako baš želiš imaš straniu buy in coins i tamo nađeš puno stvari jako jeftino i besplatni shiping do kuće ti je pa kupuj

etu imaš i tu pa gledaj
magento.ioprema.com/zvucnici.html

i hrpa taki trgovina
02.02.2012 | 19:22
Probao sam jako puno zvucnika i imao nekoliko modela, a za ovaj gore navedeni mogu reci moje misljenje da stvarno ne valja ( kazem meni, svatko ima svoje misljenje). Ima od JBL-a jako dobrih modela i koji se jako dobro cuju, pogotovo starije serije. Ako naletis na starije modele neces pogrijesiti!
02.02.2012 | 19:25
Hvala ti.. a kolika je cijena?
02.02.2012 | 19:29
Ja imam Bose SoundDock portable

Link

Moram reći da sam prezadovoljan. Uzeo sam ga sa dodatnom baterijom i torbom.
Autonomija baterije je odlična, preko 5 sati kontinuiranog sviranja na popriličnoj glasnoči.

Nije baš jeftin (kod nas je bio oko 2700 kn samo zvučnik ako se ne varam) ali vrijedi svake lipe, bar meni.

Za ove jeftine zvučnike od 200-300 kuna neznam.
02.02.2012 | 19:37
Sve zavisi koji model zelis. Taj od JBL-a sto sam ja imao je bio cca 1000kn ali stvarno je vrijedio svake kune.
02.02.2012 | 19:50
Evo ti slika. ovo nije moja slika, skinuo sam samo da ti pokazem model
2-9857db13a11427d98751a3a6a8c96a52.jpg
02.02.2012 | 22:43
ILoxD kaže:
aha.. ja sam cuo da se za stvari preko 150 kn placa.. ali da se kao sto si i ti cuo za elektroniku ne placa... a najveci mi je problem sto kad god googlam po internetu, na svakom forumu govore neka druga pravila o tom placanju carine... a ovi zvucnici preko ebaya dodu puno manje nego ovdje... samo me strah te carine...

Inače koliko sam upoznat ako vam šalje nekakva firma ili tvrtka tj ako je u komercijalne svrhe onda se carina plaća na iznose veće od 150 kn a ako vam netko šalje u privatne svrhe (ebay - više manje jer ti uvijek šalje privatna osoba koja ima svoj nick na ebay-u kao i ti) onda se plaća za iznose od 300 kn pa na više.
Nije mi se sad dalo čitati ali mislim da tu sve piše www.carina.hr/Putnici/Postupak.aspx
02.02.2012 | 23:01
Ja imam JBL on stage 200ID i imam samo rijeci hvale za ovaj zvucnik.Naravno novi modeli su jos bolji
AMB0016BQS12.jpg
02.02.2012 | 23:38
Ja pak koristim JBL OnStage IIIp i prezadovoljan sam tako da ga nemam namjeru još neko vrijeme mijenjati. Može raditi i na baterije, ima daljinski i fantastičan zvuk.

www.mediaaudio.hr/site/product.php?item_id=547

Onstage3p.png
02.02.2012 | 23:40
Sank kako si uspio srediti adapter za iphone 4 tj da li je dosao uz zvucnik,ja ne mogu nigdje naci pa koristim bez adaptera
02.02.2012 | 23:53
saint kaže:
Sank kako si uspio srediti adapter za iphone 4 tj da li je dosao uz zvucnik,ja ne mogu nigdje naci pa koristim bez adaptera

Ja ga koristim bez onih plastičnih adaptera od samog početka. Nisam ih koristio ni kad sam imao iPhone 3G i 3GS. Smetali su ako je iPhone bio u kakvoj zaštitnoj futroli. Konektor je odlično napravljen i izdržljiv. Ni sam ne znam koliko sam puta do sada stavljao i vadio iPhone i još uvijek radi bez greške.
03.02.2012 | 00:10
Ovi zadnji su metalno okolo, ali 3G(S) su bili plastični i znala je plastika oko konektora popucati.
Ja koristim AirPlay (a'la zabac) ili www.jabucnjak.hr/forum/razno/78447-airpl...-la-zabac.html#78519
LOL
Nije isto ali me veseli.
03.02.2012 | 19:33
jawbone.com/speakers/jambox/overview

Moja preporuka,pozz
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 22 sati, 41 minuta
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa