Wifi problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Wifi problem

02.02.2012 | 16:24
Pozdrav! U zadnje vrijeme imam problema s wifijem .. nekuzim kako i zasto al odjednom kad se ocu povezat na svoj kucni wifi na kojem niti ne trebam upisivat lozinku jer mi je zapamcen, dode mi da zapisem lozinku i kad je napisem , dode mi da je netocna... Probao sam vise puta ali nece... probao sam i resetirat mrezne postavke al i dalje dolazi da je kriva lozinka. hvala unaprijed na pomoci!
02.02.2012 | 16:39
provjeri u postavkama routera da li je lozinka promijenjena... takav sam slučaj ja imao..
02.02.2012 | 17:27
uvijek zna biti nekakva banalna stvar ali ako si sve probao (ispravna lozinka-veliko malo slovo,reset mrežnih postavki...) Jedina još opcija ako je u routeru ostao isti SSID a lozinka promijenjena (zna se nekada dogodit kod reseta), otići na 192.168.1.1 ili ako je druga ip adresa routera i u postavkama promijeniti.
Još neki uređaj u kući spojen na wifi?-ili samo iphone
02.02.2012 | 18:15
02.02.2012 | 18:16
Hvala vam ali eto evo sad sam isao pokusat i uspjelo je iz prve... nekuzim zasto mi jucer niije htjelo...
02.02.2012 | 19:36
imam jos jedan problem pa sad da ne otvaram novu temu ovdje cu napisat: kad udem u poruke u gornjem kutu mi samo ima ono za napisat novu poruku a nema mi onih polja dole za primljene poruke i te gluposti?? nekuzim kako je nestalo i zasto?
02.02.2012 | 21:54
jesi pokušao restart? ponekad je to najjednostavnije rješenje, i telefonu je ponekad dosta...
02.02.2012 | 22:03
Ponekad nije problem u iPhoneu ili iPadu, već u routeru. U par navrata mi se dogodilo da recimo laptop radi preko WiFi, ali zato ni iPhone ni iPad neće premda u gornjem lijevom kutu pokazuje da su spojeni na WiFi i da je signal pun.

Meni je u tom slučaju pomogao restart routera, a ne iPhoena ili iPada. Radi se inače o D-Linkovom routeru.
03.02.2012 | 08:41
Mislim kako nije do routera, on ili radi ili ne radi. Imam ZyXEL-ov pouter i prekid mi se nije nikada desio. Prije par godina sam uzeo AP Extremem i nikad prekida.
03.02.2012 | 10:20
Ok, zabac, nije do routera, ali bez obzira na to do čega je, činjenica jest da je meni pomogao reset routera onda kad reset iUređaja nije pomagao. Isto tako pomoglo mi je kada sam na routeru promjenio AUTO biranje kanala na točno određeni kanal i dok to nisam napravio češće je štekalo, a sve to je počelo od kad se nakotilo u susjedstvu tih WiFi rouera.
03.02.2012 | 13:07
točno to... neki iUređaji ne rade na određenoj frekvenciji wifi kanala tako da se mora staviti ili na manual pa izabrat određeni kanal ili off on routera da se odabere novi kanal pošto je stavljeno na automatic... ali vjerojatno to nije problem kod njega nego jednostavno blokada na routeru 100%. Osobno imam speedtouch st780 t-comov i nikad nisam imao problema dok opet neki ljudi imaju,sve ovisi od routera do routera
03.02.2012 | 14:46
Imam u susjedstvu 10 zaključanih mreža, ali nikakav problem nisam uočio. Mogućnost smetnji postoji, ali koliko znam, manifestira se u otežanom pristupu netu. Ukoliko gašenje i paljenje promijeni kanal, to nije toliko do routera, već treba u postavkama promijeniti (kako je rećeno automatski u ručno).
Sjetim se uvijek kako TV program ima smetnje kad netko recimo vari u blizini. To nije do odašiljača, već do prijemnika.
03.02.2012 | 17:07
Krivo sam se izrazio tj napisao da kada se router ugasi upali da se promjeni kanal. Kanal, ako je stavljen na automatski u routeru, promjeni se samo onaj put kad se potvrdi promjena postavki u routeru (jer on sam odabere kanal) za wlan te nakon toga gasili ili palili kanal ostaje isti do sljedecih postavki koje promjenimo ili ako ne stavimo manual-no.
Pošto je to tehnika koja se zna zablesirat zna se recimo dogoditi da se kao u ovom našem slučaju uopće ne možemo spojit na wlan ili se spojimo ali se nekim neobjašnjivim slučajem promet blokira iako je router spojen na internet. Nekad pomogne čisti off on routera a nekad se baš mora napraviti reset router-a; iako da stanem malo i na stranu routera, zna se dogoditi da jednostavno računalo ili mob ili nešto treće treba ugasit upalit i proradi.
Iz osobnog iskustva znam da se tu ipak radi većinom o "blokadama" na routeru gdje nekad pomogne off on a nekad factory reset routera iako ponavljam nije uvijek tako
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 3 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, VanjusOS, ^SuperUnknown^, Anonimci (692)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.19 Seconds

Provided by iJoomla SEO