iphone nece pokrenut skinute aplikacije
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iphone nece pokrenut skinute aplikacije

02.02.2012 | 16:16
bok ljudi!
imam iphone 4s mjesec dana i nedavno se poceo cudno ponasat.Kad pokrenem neku od downloadiranih aplikacija,iphone samo zatitra,zamraci se i ponovno prikaze ekran ali ne pokrene aplikaciju.Aplikacije koje dodju s njim normalno rade
molim pomoc
02.02.2012 | 17:59
probaj napravit hard reset znaci drzi home tipku i power tipku istovremeno dok ti se telefon ne ugasi, kad ti se ugasi normalno ga upali i probaj dali sve radi, ako ne nema mu pomoci, restore..
02.02.2012 | 21:33
Ubacuješ crack ipa fileove u iPhone bez jailbreaka?
02.02.2012 | 21:53
Pa da, prvo objasni o kakvim se to aplikacijama radi, jesu li sa App Storea ili su kakve krekirane? Ako je ovo drugo, onda se mani ćorava posla, uostalom što možeš i očekivati kad se igraš s vatrom.

Ako su pak legalne aplikacije u pitanju, onda se postavlja pitanje da li si se igrao sa svojim korisničkim računom za App Store ili si pak spajao iPhone na računalo gdje se iTunesi pokreću i sinkroniziraju automatski, a nisu bili autorizirani tvojim App Store korisničkim računom?
04.02.2012 | 10:18
Nista krekirano nisam stavljao,samo sa app store-a.U medjuvremenu su i aplikacije proradile(nakon 2 tjedna),sad ih pola radi,pola ne,bez neke posebne logike.
Skinuo neke nove aplikacije i dio ih radi,dio ne..Spajao sam tudji iphone na svoj laptop(skidao fotke)
04.02.2012 | 10:49
Malo čudno ponašanje. Da li imaš zadnju verziju iTunes-a na računalu? Nikad nisam primjetio da aplikacije same od sebe prorade nakon izvjesnog vremena, kad je skineš sa AppStore-a ona odmah radi... Moj savjet je da napraviš backup svih vlastitih podataka, skineš zadnji firmware i napraviš restore.
04.02.2012 | 10:55
Te aplikacije koje ne rade jesu li možda sa tog tuđeg iPhonea? Na iPhoneu će ti raditi samo aplikacije koje si skinuo sa svojim korisničkim računom na App Storeu u iTunes koji je autoriziran s tvojim računom, te je taj isti korisnički račun prijavljen i na iPhoneu.

To što ti ih pola radi, a pola ne samo znači da one koje ne rade nisu skinute sa App Storea sa prijavljenim i autoriziranim korisničkim računom ili malo vjerojatno da ti je u mutitasku uključeno jako puno aplikacija pa se iPhone muči sa memorijom. Treba dva puta brzo pritisnuti Home tipku i na dnu ekrana će se pojaviti mutitask linija pa treba tapnuti na jednu ikonu dok se ne pojavi minus u crvenom kružići i sve ih tapom na njega zatvoriti.
04.02.2012 | 11:03
P999 kaže:
Malo čudno ponašanje. Da li imaš zadnju verziju iTunes-a na računalu? Nikad nisam primjetio da aplikacije same od sebe prorade nakon izvjesnog vremena, kad je skineš sa AppStore-a ona odmah radi... Moj savjet je da napraviš backup svih vlastitih podataka, skineš zadnji firmware i napraviš restore.

Ma koji vam je k...? Čim nešto nekome zašteka na iPhoneu odmah se razbacujete sa savjetima za hard resete ili čak da se napravi restore?

Kad se aplikacija pokrene, pa pokaže crni ekran i onda odmah zatvori onda se definitivno radi o problemu sa autorizacijom, a vrlo rijetko sa prepunom memorijom. Naravno kad govorimo o inače legalno nabavljenim. Kopiranje aplikacija sa tuđeg iUređaja definitivno neće raditi. Naravno lukasi isto tako cijedi informacije o tome što je radio sa iPhoneom prije nego su mu aplikacije prestale raditi.
04.02.2012 | 11:11
Naravno da se uvijek misli o legalnim aplikacijama, no ovdje je pitanje kako su tuđe aplikacije stigle u iPhone ? Ako ima upaljen auto sync vjerojatno je iTunes pokupio i applikacije od drugih uređaja... a drugo, da li je moguće ne znati koje aplikacije je kupio a koje nisu njegove ? Inače kad se prijaviš na AppStore na iPhone-u imaš točno popis svih kupljenih aplikacija i možeš točno izabrati što želiš ponovo skinuti i instalirati, dakle nema muljaže.
04.02.2012 | 21:02
Kolko sam uspio primjetiti pri pokušaju synca aplikacija koje su skinute s drugim računom itunesi traže autorizaciju računa s kojim je aplikacija skinuta.
08.02.2012 | 09:11
ponavljam,sve aplikacije su kupljene ili skinute besplatno,moj iphone je prikljucivan iskljucivo na moj laptop.vratio sam se jucer doma sa drugog kontinenta i sad sve radi super,uostalom kao i prije puta!jedino sto mi padana pamet je da sam se spajao na drugi wi-fi
08.02.2012 | 16:10
Meni se to upravo dogodilo, ali meni se ekran ne zacrni niti ništa,samo malo zatitra prilikom otvaranja aplikacije ("otvaranja", he he.) Zašto ne mogu otvoriti?
09.02.2012 | 10:56
e to,zatitra:P
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 22 sati, 48 minuta
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa