Problem sa Bluetooth IOS 5.0.1
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Problem sa Bluetooth IOS 5.0.1

13.01.2012 | 19:43
Otkad sam stavio 5.0.1 na IP 4 BB 04.10.01 (Priatski JB normalno) i od tad mi ne radi Bluetooth. Šta reći, kakvu poruku poslati? Ima, a ima sigurno, još neko da je crko BT. Meni, kad ga namjestim pokaže znak BT-a i kad izađem iz te postavke isključi se opet? Šta reći? Ima li u Cydia neki APP koji to možda Push-ne? Bilo je tako nešto za Wi-Fi (normalno u Cydia-i, ne u APP Storu). Ovi sljepci su pustili 5.0.1 da bi popravili Bateriju, i sredili BT, super, brzo će 5.0.2. siguran sam.
13.01.2012 | 20:15
Tvoj post mi je totalno konfuzan,trebalo bi da je tu negdje pitanje ali citam vise odgovora i komentara(opaski),tako da te molim da ponovo preformulises svoje pitanje. I da ne zaboravim Piratski JB ne postoji jer to nema veze jedno sa drugim.
13.01.2012 | 20:52
Nakon instaliranja IOS 5.0.1 ne radi mi Bluetooth. Dali ima netko takov problem? Dali postoji mogućnost instaliranja nekog programćić iz Cydie koji bi to mogao pospiješiti-popraviti? Dali možda postoji neko drugo riješenje? Dali će programeri IOS-a možda napraviti zakrpu IOS 5.0.1 pod nazivom IOS 5.0.2 i brzo ga pustiti?
13.01.2012 | 21:22
Saljem poruku onima koji gledaju a ne cuju... Koji ne gledaju... Koji slusaju a ne gleda.... Cekaj cekaj!

Uopce se ne pali BT? Pa ti radi JB i pricaj okolo da je stabilan...
13.01.2012 | 22:16
Kad ga ukljućim pokaže ga kao da radi, kad izađem iz BT postavke nestane i ne radi. Šta reći? Kome?
13.01.2012 | 23:53
Ocito da ti neki program iz cydie pravi problem sa BT,ja bih krenuo od brisanje programa koji imaju veze sa BT.Sto se tice zakrpa vec su dostupne neke bete i govori se da ce za par dana izaci novi update.

@kinsif

JB je stabilan koliko korisnik dozvoljava,nemoj zaboraviti da je tek izasao za iOS5 i da dosta aplikacija i dodataka jos uvijek nije prilagodjeno.
14.01.2012 | 00:28
BT mi nije radio ni onda kad osim Cydie nisam imao ništa insatalirano? Trebam li skinuti cijeli JB? Čitao sam na forumima da puno ljudi ima taj problem.
14.01.2012 | 00:39
Evo sada sam provjerio na svom iPhone 4 i isto se desava kada ga upalim i izadjem na SB on nestane tj i dalje navodno radi ali ikona nestane
14.01.2012 | 00:57
Kod mene ne radi, jer se ne spaja sa MacBook-om. Kako ti znaš da tvoj radi, a da ga samo ne vidiš?
14.01.2012 | 00:59
na stock 5.01 radi! nije valjda da je stvarno JB kriv?

@saint koristio sam dugo JB radi unlocka, pa znam i koliko moze biti stabilan, ali i nestabilan u ranim verzijama!
14.01.2012 | 01:38
ista stvar i kod mene xD ali se ne brinem previše jer bluetooth ne koristim
14.01.2012 | 01:54
Evo na brzinu,uradio sam restore maloprije i ista stvar je sa BT i na fabrickom stanju.BT sam spajao sa slusalicom,ako ne spojim onda se gubi sa SB a ako spojim onda je tu.

@kisnif
Slazem se,uvijek trebaju proci bar 3-4 verzije nekog alata da sve funkcionise kako treba
14.01.2012 | 08:50
Ne osuđujem se napraviti restore moram čuvati BB, ali koliko sam uspio pročitati na forumima to nije do JB-ka nego do IOS-a, morat ćemo čekati 5.0.2 ako uspiju to popraviti.
Ja mislim da nas je malo gdje BT radi bez problema, bilo bi dodro da se jave oni kod kojih radi i da usporedimo postavke. Možda se kombinacijom pstavaka tako nešto dešava?
14.01.2012 | 08:58
Saint, na temi "Preporuka Cydia Tweaks" sam te pitao kako kod tebe radi Gevey sa instaliranim i pokrenutim WinterBoard-om, kod mene ne radi? Ili imaš Factory Unlock-t IP?
14.01.2012 | 11:41
Nisam stigao odgovoriti,ja imam fabricki otkljucan tako da nemam info
14.01.2012 | 12:19
Nema druge moram kupiti fabrički otključan.
14.01.2012 | 15:19
Ja imam iphone 3gs, iphone 4 i ipad1, original ios5 na svima. Od kada sam na iOS 5, BT radi smo dijelom. Na iphonu mogu spojit slušalicu i ništa drugo. Prije sam ipad uparivao sa iphonom, radi dijeljenja internet konekcije i to je na iOS 4 bilo savršeno. Sad ili ga nevidi ili se nemože upariti.
Ima mušica ovaj ios 5, treba čekati update.
14.01.2012 | 15:24
Meni se iP4 uparuje s Alpine autoradiom za spikerfon u autu bez problema i na iOS 5.0.1
14.01.2012 | 15:53
Ja bez problema sheram slike sa svojom zenom preko bt,oboje imamo 4-orke sa 5.0.1 verzijom
Sad sam ga upalio i znak od bt stoji gore i ne mice se
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 6 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Gjuroo, Riba, ^SuperUnknown^, Anonimci (628)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.06 Seconds

Provided by iJoomla SEO