Jailbreak 4.2.1
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Jailbreak 4.2.1

07.01.2012 | 01:05
Ljudi trebam pomoc... Prijatelj mi je dao da mu napravim jailbreak (iOS 4.2.1), skinuo sam firmware, ali nemogu nac redsnow 0.9.7 (vidio sam na youtubu da taj trebam) i gdje god ga trazim nemogu ga nac za windows nego samo za mac.. I jesu li koraci isti kao i za jailbreak na iOS5?
07.01.2012 | 01:18
Koji iphone? Unlock, treba ili ne? Daj malo informacija pa da vidimo
Netreba ti cak ni redsnow, postoji GreenPoison i tako. Javi
07.01.2012 | 01:27
Aha... Iphone 3gs iOS 4.2.1 (8C148a), unlock ne treba nego samo cydia.. i reci mi mozes dat neki link sa postupcima kako napravit jailbreak sa tim GreenPoisonom, ja sam do sad samo radio na redsn0w.. btw dobra slika
07.01.2012 | 01:33
Hehehe. Ovako, Green poison je vrlo jednostavan alat, meni mozda najdrazi. Evo link pa ce ti sve biti jasnije. Ako budes sto trebao javi.
www.redmondpie.com/download-greenpois0n-...ntethered-jailbreak/
Btw Barca je Barca!
07.01.2012 | 01:40
Hvala ti na pomoci , vidi se da si Katalonac ... Di da tamo nadem Greenpoison koji je meni potreban?
07.01.2012 | 01:52
Ispod clanka i video opisa imas download i 4.2.1 firmware-a i greenpoison programa, onaj mirror te vodi na njihovu stranicu i tamo skini i samo prati upute iz programa
07.01.2012 | 01:58
evo isao sam ispod videa i nasao Jailbreak Firmware 4.2.1 i skinuo GreenPoison rc6.1 , je to taj?
07.01.2012 | 02:03
I mora li iPhone bit restoran prije pocetka jailbreaka ili treba bit restoran ako je vec jailbreakan sa redsn0wom?
07.01.2012 | 02:10
Nista, samo napravi JB sa GP i gotovo. Tako sam ja bio napravio.
Moralo bi biti sve u redu jer nikad nisam imao problema sa green-om a vjeruj napravio sam hrpu jailbreak-a. Javi kako je proslo. Pozdrav
07.01.2012 | 02:12
jabučnjak je jedna vrlo korisna stvar kada nešto treba prodiskutirati ili naučiti, kada je nešto komplicirano i nešto što se teže da pronaći pa ovdje zajedno raspravimo i riješimo probleme.
dok čitam tvoje teme i postove stvarno se zapitam dal ti znaš koristit google??? :/
pa nije jabučnjak google...
07.01.2012 | 02:24
@The_Cleric hvala ti, koliko vidim za ovaj greenpoison netreba onaj firmware imati? i znaci ako nije trenutno jailbreakan onda nemoram raditi nikakav restore nego samo instaliram jailbreak i onda dobijem neki Loader i tamo instaliram Cydiu i to je to? Malo sam pogledo na youtubu i pogle ako ti nije tesko samo ovaj video , premotaj na kraj i lik nakon sto je napravio jailbreak opet prcka po nekim opcijama sa Loaderom

Hackerivs- Ma znam da sam dosadan svima ovdje al eto oprosti posto sam novi korisnik ne snalazim se bas sa Googleom i jabucnjak mi se cini kao odlicno mjesto za pitanja jer vidim da ima vas koj imate koliko vidim dobre volje za pomoci mi... Sad sam shvatio dosta stvari i pomalo jos uvijek ucim al zato cu i ja poslije bit spreman da odgovaram nekim novim clanovima koj dodu ..
07.01.2012 | 02:43
let's hope so!
07.01.2012 | 12:25
Hehehehe. Taj video je za mac-a. Drz se uputa koje sam ti dao i nebi trebalo biti problema
07.01.2012 | 13:51
@IloxD

Druze ,vrati ti taj iPhone prijatelju i posalji ga nekome ko to zna da radi,jer si i sam pocetnik u svemu ovome tako da su velike sanse da nesto zeznes.Ovo nije podcjenjivanje tvog znanja vec moj licni utisak i drugarski savjet
07.01.2012 | 14:08
Pa ja sam na svome ga napravio u par minuta.. pogledo upute na youtubu i to je to.. radi mi odlicno
07.01.2012 | 14:31
ILoxD kaže:
Pa ja sam na svome ga napravio u par minuta.. pogledo upute na youtubu i to je to.. radi mi odlicno

hmmm,po tvojim pitanjima i mom sjecanju nisam bas siguran u to u svakom slucaju do tebe je ,alati koje mozes koristiti za JB na winu za taj FW su :Greenpois0n rc 6.1,reds0w 0.9.6b6,sn0wbreeze 2.2 samo vidi dali ti treba sacuvati BB jer po tome koristis alat za JB.Tutorial mozes naci na www.iclarified.com/entry/index.php?enid=12949
07.01.2012 | 14:52
Da istina da mi je trebalo malo da skuzim al nevjerujem da su svi odmah shvatili sve, pa tako nisam ni ja , al hvala tebi sto si mi bio pomogao i sad mi je sve jasnije
Nego sto se tice ovog sto si mi poslao, ja sam na youtubu gledao da je covjek radio jailbreak 4.2.1 sa reds0wom (0.9.7) i taj redsn0w nigdje nisam mogao nac za windows nego samo za Mac...
a tek sad vidim da se mora na 0.9.6, nego mi mozes reci koj je od tih koji si mi naveo najbolji, ja sam do sad koristio na svome redsn0w i jako je jednostavan a koliko vidim jako dobro radi..
07.01.2012 | 14:58
Ja radim na MAC-utako da koristim pwnage tool,sve je do tebe i da li ti treba unlock telefona i cuvanje BB
07.01.2012 | 15:04
Saint, slozio bih se s tobom, mani se bato corava posla rekli bi. Malo sale ali mislim da sam dovoljno dobro opisao sto trebas napraviti a jos je i saint pojednostavio tako da lakse nemoze.
U svakom slucaju moras znati sto hoces napraviti jer mozes otici tako daleko da povratka ponekad nema, zato polako ali sigurno. Poslusaj saint-a ako neide, bolje nego da zajebes. Nije sramota neznati.
A ja osobno bih radje koristio GreenPoison jer koristis Win, pretpostavljam a posto trebas samo Jailbreak to je to ali ti odluci s kojim ces alatom raditi.
07.01.2012 | 15:06
Unlock netreba... hvala ti .. Jeli moguce Unlockati na iOS5 .. Netreba mi za sad niti sam se ikad interesiro za Unlock al eto pitam samo za u buduce ako mi bude trebalo?
07.01.2012 | 15:13
Moguce je napraviti, naravno ovisi o BB-u i modelu iPhone-a, postoji program ultrasn0w i naravno Gevey kartica pa ako ces sto trebati, javi. Pogledaj si sljedeci link. Pozz od Clerica
www.redmondpie.com/unlock-ios-5-on-iphon...w-to-video-tutotial/
07.01.2012 | 15:17
Pozdrav i tebi i hvala .. Visca El Barca
07.01.2012 | 16:11
Saint mi mozes reci samo dali onaj gore redsn0w sto si mi poslao, jeli on radi na 3gs ili samo 3g?
07.01.2012 | 18:33
Ako mi Saint nece zamjeriti ja cu ti ti odgovoriti da redsnow 0.9.6b6 radi na svim iPhoneima koji koriste iOS 4.1 ili 4.2.1. Ispravite me ako grijesim. Pozdrav
07.01.2012 | 19:10
Naravno da necu zamjeriti, u pravu si radi na oba
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 7 sati
  • cariblanco: Moj omiljeni bend Guns N’ Roses večeras u begišu....bilo bi fora da kažu "pumpaj" :D
  • Junuz: Yonkis, riješeno.Ubio sam icloud/face time na svim uređajima.Iako se problem manifestovao na 16e.Svakako nekoristim face/imesage.Hvala
  • Yonkis: @Junuz - ti si u USA? Na čijoj si mreži? Vidiš li ti te poruke koje su poslane? Da nemaš USA Apple account? Ne znam, puno informacija nedostaje za ikakvo pojašnjenje. Ili otvori remu/post.
  • cariblanco: Kakav dobar finale tenisa, inače navijam za Noleta, ali on je svoje dao...danas se "griješnik" nije dao u Alcatraz ;9
  • Junuz: Nije baš tako, za par sati su mi naplatili oko 1euro na pozadinsko slanje sms ova u ameriku sa ciljem aktiviranja face time.Iphone koristim od 6 naovamo
  • drpongrac23: @Junuz - pa aktiviraj Facetime i iMessage, ništa te ne košta.
  • Junuz: A naravno nisam siguran kako
  • Junuz: trebao bih pomoć oko pozadinskog slanja sms ova u usa na iphonu.16e model sa novom pretplatom i esim karticom.Trošak raste svako malo a od telekom operatora sam dobio odgovor:U slučaju ako koristite iPhone, Vaš uređaj u pozadini šalje SMS prema svom uslužnom servisu u SAD-u s ciljem aktivacije usluge Facetime i iMessage. Molimo deaktivirajte u postavkama mobilnog uređaja navedene usluge k
  • ping: naravno nije bitno koji smartphone dok god je iphone :)
  • ping: @drlovric koliko se sjećam nije radila ako se spajaš na wifi ali ako koristiš iphone sa hr linijom onda je radilo.
  • drlovric: Koristi li netko MaxTV aplikaciju van HR?
  • Ender: verovatno je to, jer je on sa ekranom od 12", mada je bilo i MB Air-ova 11" pa su imali 2 standarnda USB porta. dobro mozda je on bio malo veci od tog MacBook-a jer je imao onaj siri screen bezel.
  • smayoo: Imao je samo jedan port jer je cijela matična ploča bila toliko malena da nije bilo mjesta za dva. To je bitna ušteda (veličina matične ploče), a ne broj portova
  • Ender: verovatno ce cena biti povoljna uz kompromis da se ukine neke stvari koje postoje kod MB Air-a. recimo MacBook model iz 2015-2016 je cak imao samo jedan USB-C port. neka usteda od par $, al dovoljno da se ustedi taman za bonus nekog menadzera.
  • Ender: Slazem se, masa korisnika nema neke prevelike zahteve, niti koristi zahtevne programe, ali sam sistem postaje s vremenom gladan resursa, i to bude cesto ogranicavajuci faktor. Ali u upravi drage nam firme sede neki ljudi koji vrlo precizno odmere svaki korak, tako da s druge strane mislim da ima smisla, koliko god meni logika govori drukcije.
  • Bertone: Sve ovisi koliko €/$ će tražiti,... masa ljudi još koristi Intel MBA/MBP i ne daje im se 1k€ za osnovni MBA, a potrebe im nisu veće od tu i tamo kojeg dopisa, e-maila ili pogledati kakav video.
  • Ender: malo je bzvz imati MacBook sa procesorom od iPhone-a, a imas iPad sa M1 procesorom. ne vidim segment trzista za taj MacBook.
  • Ender: izgleda ce tako i ovog puta biti. ti MacBook-ovi su imali core-M seriju procesora (M, M3, M5 i M7), a poslednja serija je imala core-i procesore 2017. god.
  • smayoo: Imali su već i prije takav neki proizvod. Onaj "zlatni" macbook 12", zar ne. Pa se nije baš "primio".
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgledno je da izlazi low-end MacBook, tj. povratak stare MacBook serije, oviga puta sa iPhone čipom unutra. Ako se ostvari, biti će zanimljivo
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Anonimci (249)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi