Jailbreak 4.2.1
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Jailbreak 4.2.1

07.01.2012 | 01:05
Ljudi trebam pomoc... Prijatelj mi je dao da mu napravim jailbreak (iOS 4.2.1), skinuo sam firmware, ali nemogu nac redsnow 0.9.7 (vidio sam na youtubu da taj trebam) i gdje god ga trazim nemogu ga nac za windows nego samo za mac.. I jesu li koraci isti kao i za jailbreak na iOS5?
07.01.2012 | 01:18
Koji iphone? Unlock, treba ili ne? Daj malo informacija pa da vidimo
Netreba ti cak ni redsnow, postoji GreenPoison i tako. Javi
07.01.2012 | 01:27
Aha... Iphone 3gs iOS 4.2.1 (8C148a), unlock ne treba nego samo cydia.. i reci mi mozes dat neki link sa postupcima kako napravit jailbreak sa tim GreenPoisonom, ja sam do sad samo radio na redsn0w.. btw dobra slika
07.01.2012 | 01:33
Hehehe. Ovako, Green poison je vrlo jednostavan alat, meni mozda najdrazi. Evo link pa ce ti sve biti jasnije. Ako budes sto trebao javi.
www.redmondpie.com/download-greenpois0n-...ntethered-jailbreak/
Btw Barca je Barca!
07.01.2012 | 01:40
Hvala ti na pomoci , vidi se da si Katalonac ... Di da tamo nadem Greenpoison koji je meni potreban?
07.01.2012 | 01:52
Ispod clanka i video opisa imas download i 4.2.1 firmware-a i greenpoison programa, onaj mirror te vodi na njihovu stranicu i tamo skini i samo prati upute iz programa
07.01.2012 | 01:58
evo isao sam ispod videa i nasao Jailbreak Firmware 4.2.1 i skinuo GreenPoison rc6.1 , je to taj?
07.01.2012 | 02:03
I mora li iPhone bit restoran prije pocetka jailbreaka ili treba bit restoran ako je vec jailbreakan sa redsn0wom?
07.01.2012 | 02:10
Nista, samo napravi JB sa GP i gotovo. Tako sam ja bio napravio.
Moralo bi biti sve u redu jer nikad nisam imao problema sa green-om a vjeruj napravio sam hrpu jailbreak-a. Javi kako je proslo. Pozdrav
07.01.2012 | 02:12
jabučnjak je jedna vrlo korisna stvar kada nešto treba prodiskutirati ili naučiti, kada je nešto komplicirano i nešto što se teže da pronaći pa ovdje zajedno raspravimo i riješimo probleme.
dok čitam tvoje teme i postove stvarno se zapitam dal ti znaš koristit google??? :/
pa nije jabučnjak google...
07.01.2012 | 02:24
@The_Cleric hvala ti, koliko vidim za ovaj greenpoison netreba onaj firmware imati? i znaci ako nije trenutno jailbreakan onda nemoram raditi nikakav restore nego samo instaliram jailbreak i onda dobijem neki Loader i tamo instaliram Cydiu i to je to? Malo sam pogledo na youtubu i pogle ako ti nije tesko samo ovaj video , premotaj na kraj i lik nakon sto je napravio jailbreak opet prcka po nekim opcijama sa Loaderom

Hackerivs- Ma znam da sam dosadan svima ovdje al eto oprosti posto sam novi korisnik ne snalazim se bas sa Googleom i jabucnjak mi se cini kao odlicno mjesto za pitanja jer vidim da ima vas koj imate koliko vidim dobre volje za pomoci mi... Sad sam shvatio dosta stvari i pomalo jos uvijek ucim al zato cu i ja poslije bit spreman da odgovaram nekim novim clanovima koj dodu ..
07.01.2012 | 02:43
let's hope so!
07.01.2012 | 12:25
Hehehehe. Taj video je za mac-a. Drz se uputa koje sam ti dao i nebi trebalo biti problema
07.01.2012 | 13:51
@IloxD

Druze ,vrati ti taj iPhone prijatelju i posalji ga nekome ko to zna da radi,jer si i sam pocetnik u svemu ovome tako da su velike sanse da nesto zeznes.Ovo nije podcjenjivanje tvog znanja vec moj licni utisak i drugarski savjet
07.01.2012 | 14:08
Pa ja sam na svome ga napravio u par minuta.. pogledo upute na youtubu i to je to.. radi mi odlicno
07.01.2012 | 14:31
ILoxD kaže:
Pa ja sam na svome ga napravio u par minuta.. pogledo upute na youtubu i to je to.. radi mi odlicno

hmmm,po tvojim pitanjima i mom sjecanju nisam bas siguran u to u svakom slucaju do tebe je ,alati koje mozes koristiti za JB na winu za taj FW su :Greenpois0n rc 6.1,reds0w 0.9.6b6,sn0wbreeze 2.2 samo vidi dali ti treba sacuvati BB jer po tome koristis alat za JB.Tutorial mozes naci na www.iclarified.com/entry/index.php?enid=12949
07.01.2012 | 14:52
Da istina da mi je trebalo malo da skuzim al nevjerujem da su svi odmah shvatili sve, pa tako nisam ni ja , al hvala tebi sto si mi bio pomogao i sad mi je sve jasnije
Nego sto se tice ovog sto si mi poslao, ja sam na youtubu gledao da je covjek radio jailbreak 4.2.1 sa reds0wom (0.9.7) i taj redsn0w nigdje nisam mogao nac za windows nego samo za Mac...
a tek sad vidim da se mora na 0.9.6, nego mi mozes reci koj je od tih koji si mi naveo najbolji, ja sam do sad koristio na svome redsn0w i jako je jednostavan a koliko vidim jako dobro radi..
07.01.2012 | 14:58
Ja radim na MAC-utako da koristim pwnage tool,sve je do tebe i da li ti treba unlock telefona i cuvanje BB
07.01.2012 | 15:04
Saint, slozio bih se s tobom, mani se bato corava posla rekli bi. Malo sale ali mislim da sam dovoljno dobro opisao sto trebas napraviti a jos je i saint pojednostavio tako da lakse nemoze.
U svakom slucaju moras znati sto hoces napraviti jer mozes otici tako daleko da povratka ponekad nema, zato polako ali sigurno. Poslusaj saint-a ako neide, bolje nego da zajebes. Nije sramota neznati.
A ja osobno bih radje koristio GreenPoison jer koristis Win, pretpostavljam a posto trebas samo Jailbreak to je to ali ti odluci s kojim ces alatom raditi.
07.01.2012 | 15:06
Unlock netreba... hvala ti .. Jeli moguce Unlockati na iOS5 .. Netreba mi za sad niti sam se ikad interesiro za Unlock al eto pitam samo za u buduce ako mi bude trebalo?
07.01.2012 | 15:13
Moguce je napraviti, naravno ovisi o BB-u i modelu iPhone-a, postoji program ultrasn0w i naravno Gevey kartica pa ako ces sto trebati, javi. Pogledaj si sljedeci link. Pozz od Clerica
www.redmondpie.com/unlock-ios-5-on-iphon...w-to-video-tutotial/
07.01.2012 | 15:17
Pozdrav i tebi i hvala .. Visca El Barca
07.01.2012 | 16:11
Saint mi mozes reci samo dali onaj gore redsn0w sto si mi poslao, jeli on radi na 3gs ili samo 3g?
07.01.2012 | 18:33
Ako mi Saint nece zamjeriti ja cu ti ti odgovoriti da redsnow 0.9.6b6 radi na svim iPhoneima koji koriste iOS 4.1 ili 4.2.1. Ispravite me ako grijesim. Pozdrav
07.01.2012 | 19:10
Naravno da necu zamjeriti, u pravu si radi na oba
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 6 sati
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.94 Seconds