Iphone 4 sa verzijom 4.3.3 kupljen u americi
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 4 sa verzijom 4.3.3 kupljen u americi

25.12.2011 | 06:36
Ciao decki, treba mi pomoc, frend mi je dao iphone da mu odkljucam.
Znaci kupljen je u americi, i registriran je na AT&T 10.0

Mi mozete dati link di da skinem jail brake i par uputa kako da to napravim ( odblokiram )
Trebao bi mu sutra vratiti jer se vraca doma.

Hvala na pomoci unaprijed i sretan vam bozic od srca
25.12.2011 | 14:19
nećeš moći otključati mobitel. možeš samo napraviti jailbreak tako što ćeš otići (iz safarija na iphoneu) na www.jailbreakme.com i instalirati jailbreak (radi samo na 4.3.3 SW)
bilo bi preporučljivo da putem ifaith 1.4.1 spremiš SHSH blob za 4.3.3 firmware kako bi se uvijek mogao vratiti na njega.
25.12.2011 | 14:22
ok, sad cu probat, tnx
25.12.2011 | 14:28
evo sad sam instalirao, ali kako mogu da aktiviram karticu ?
sim karticu ? :/
25.12.2011 | 15:58
mora biti originalna AT&T, onda možeš aktivirati.
ili možeš napraviti hacktivaciju, ali to ide sa sn0wbreezeom 2.7.3 (www.ih8s0w.com)
(i moraš imat pokrenut TSS server preko tinyumbrele itd itd)
nek ti frend da tu karticu at&t tako je najlakše
25.12.2011 | 17:32
a da ga updateam na novi software 5.0.1 i onda probam ? jer koliko vidim bas taj 4.3.3 nema nigdije :/

Nema on tu karticu
25.12.2011 | 18:09
zašto misliš da ćeš na 5.0.1 moći aktivirati?!
na 5.0.1 nema jailbreak, ali nije ni tako loše dignuti na njega pa pričekati dok iziđe jailbreak za njega. i usput još sejvat blobove...
uostalom, pa opisao sam ti gore kako ćeš ga aktivirati. iako osobno mislim da bi najbolja stvar bila da uopće ništ ne diraš po njemu, pošto je zaključan na AT&T i nema šanse da ga otključas osim s gevey-simom (za što je pak preduvjet da ga ne dižeš na 5.0.1. s itunesom nego radiš custom firmware)...

podsjećam još samo: jailbreak i unlock nemaju veze jedno s drugim.
25.12.2011 | 18:25
najbolje bi bilo da ga das nekom tko zna sta radi, neka ti sacuva baseband, i nek ti ga hacktivira, jer ovako sam se mozes samo sjebat ako neznas sta radiš! a jedampu kad zeznes nema povratka, mozes samo plakat
25.12.2011 | 18:58
odvest cu ga u utorak tu jednom liku koj se bavi sa time.
Pa vam javim koliko uzme za to ako se moze napravit, ali hvala na pomoci
25.12.2011 | 19:55
pazi samo tome kome ga odvedeš obvezno napomeni da NE želiš 06.15.00 baseband...
jer takvi neki samoprozvani ios gurui onda nepovratno s*ebu iphone...
26.12.2011 | 00:38
@hack nisam cuo da se na 4tvorku moze krknut 6:15

da i reci mu tocno da zelis da ti sacuva baseband, da ti ga hacktivira posto nemas at&t sim i spremi shsh, ja bi pricekao još koji dan jer bi trebao izac toliko ocekivani 5.0.1 untethered jailbreak za sad postoji samo tetheret a to znaci da bis ga morao prikopcavat na komp svaki put kad ti se iskljuci tel... it's up to you..
26.12.2011 | 01:12
može se četvorka na 6.15 stavit ali onda ima više problema. osobno sam vidio jednu četvorku na 6.15.
inače ja bih te malo prepravio, bolje je neka sad digne na 5.0.1 pa sejva blobove sa ifaithom recimo (fail-safe), dok još može
26.12.2011 | 04:55
Ok, hvala
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 21 minuta
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.61 Seconds

Provided by iJoomla SEO