iPhone 4S u T-Mobile-u
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 4S u T-Mobile-u

22.12.2011 | 19:00
iPhone 4S u T-Mobile-u od danas (22.12.2011) skuplji 500kn. Potez im je za vola ubiti.
22.12.2011 | 20:30
a hebiga zakon ponude i potraznje....
22.12.2011 | 20:48
T-com/T-Mobile je uvijek znao naplatiti vjernost/retardiranost.
22.12.2011 | 20:51
zbogom iPhone 4S
23.12.2011 | 01:01
No krasno! Sva sreca da sam bio uporan prvi dan i uvjerio prodavacicu da ja mogu dobit iPhone bez rezervacije
23.12.2011 | 11:14
To je samo jos jedan razlog vise da se iPhone kupi u Trstu.
23.12.2011 | 13:29
Registrirao sam se za kupnju iPhone 4S prije 2 tjedna preko web stranice od T-Mobile. Još nisam dobio nikakvu informaciju o tome da mi je iPhone došao.
Da li će za par dana, kada mi dođe obavijest za iPhone njegova cijena biti kao što je bila na dan ispunjavanja registracije za iPhone, ili će to biti nova cijena od 22.12.2011., viša za 500kn?
23.12.2011 | 16:10
Nije mi baš jasna računica kupovine iPhone-a 4S (u Trstu) po cijeni od 659€ kao najjeftiniji model (povrat poreza je upitan zbog slovenaca i suradnje s našim carinicima)?
Koja bi se to pretplata trebala uzeti kako bi cijela kupovina "držala vodu"?
Mene osobno zanima oko 300min pričanja prema svima i 1GB prometa i nešto sitno SMS-ova. Hvala na pomoći!
23.12.2011 | 17:26
@zabac A cuj, po meni ima, imas otkljucani uredaj i mozes koristiti bilo koju karticu, a samim time i bilo koju tarifu. Dosta njih se kod kupovine iPhone-a odluci mijenjati tarifu, naravno na skuplju, iako im to nije potrebno, a kao dobiju aparat za jeftinije novce...
23.12.2011 | 21:54
E, pa bas zato sam mislio kako netko od vas razmislja vezano uz otključani telefon i neku od tarifa. Meni je bojesno kupiti takav telefon i u njega staviti Tomato karticu i čekati "wow" efekt u lokalnoj birtiji pasivnih krajeva ljepe man naše.
Jedino mi ima logike kod onih koji dosta putuju i mijenjaju SIM u nekoj stranoj zemlji.
23.12.2011 | 22:39
diplodocusIII kaže:
Registrirao sam se za kupnju iPhone 4S prije 2 tjedna preko web stranice od T-Mobile. Još nisam dobio nikakvu informaciju o tome da mi je iPhone došao.
Da li će za par dana, kada mi dođe obavijest za iPhone njegova cijena biti kao što je bila na dan ispunjavanja registracije za iPhone, ili će to biti nova cijena od 22.12.2011., viša za 500kn?

Ja sam isto to napravio krajem 11. mjeseca i odmah drugi dan su me zvali da se dogovorimo oko potpisivanja ugovora. Neznam zašto toliko odugovlače u tvom slučaju, ali ako imaš blizu T-centar idi tamo i dobiješ ga odmah ako ga imaju na lageru. Ja sam isto tako otišao u lokalni T-centar i za 20 minuta potpiso ugovor i čak su mi odmah i aktivirali novi broj koji sam rekao da hoću imati. Još jedna stvar, ako ugovaraš kupovinu preko interneta tj. da ti oni pošalju uređaj, onda ga moraš platiti u gotovini prilikom preuzimanja od dostavljača. Ja sam ga uzeo na 4 beskamatne rate preko Maestro kartice u T-centru. Ako imaš keš i ne žuri ti se, onda go for it pa čekaj da ti se jave!
24.12.2011 | 07:30
Čekati ću još tjedan dana, pa ću otići do T-Centra.
Još nisam shvatio, da li ću iPhone dobiti po staroj cijeni, ili po novoj (500kn više)?
Razmišljam o tome da pričekam iPhone 5 (to su neka mišljenja) koji će doći u 4. mjesecu.
24.12.2011 | 11:44
diplodocusIII, pošto nisi radio prijenos broja niti potpisao ugovor već si samo napravio predbilježbu na webu, uređaj ćeš platiti po onoj cijeni koja će biti aktualna u trenutku preuzimanja uređaja.
26.12.2011 | 01:20
Pa ne mogu vjerovati da su ih poskupili, a nema ih u nijednom T-centru za kupiti! Meni su rekli da dođem u prvom mjesecu, sad vidim i zašto... Poskupiti uređaj koji nisi mogao kupiti ni po staroj cijeni (a ni po novoj jer ih nema na lageru) je vrhunska idiotarija!!!

Sad mi je žao što sam uopće krenuo prenijeti broj, ali eto sad moram to izgurati do kraja.

Je li se uopće isplati uzimati iPhone za 2800 (!) kuna, tarifa Extra Obitelj 250, uz popust mjesečna pretplata iznosi 125 kn (+ ostalo što se potroši) tijekom 24 mjeseca?

Nije baš bilo pretjerano jeftino ni sa starom cijenom (2200 kn za iphone), no ne vidim ni da konkurencija ima neku bolju ponudu...

Zašto mi se čini da iPhone nikada nije bio skuplji?
26.12.2011 | 18:43
Ima ih na Cvjetnom i to brdo. Ljudi dolaze i kupuju. Morao si se prijaviti i bez problema ga dobiješ. Imao sam ga u ruci ali pošto ne mogu i300 prebaciti u drugu tarifu, sve otpada do 11.2012. Uređaj bi me koštao 1898kn s 12.000 bodova. Možda do druge godine i sakupim koji bod više i ostvarim veći popust.
Meni nije jasno računanje tik tarifa ( XXX,XX kn je telefon + 24x XXX,XX kn je pretplata i to košta XXX,XX), takva računica mi ima smisla ako se iPhone poristi kao iPod. LOL
26.12.2011 | 20:29
Svi koji su rezervirali iphone do 22.12 imaju ga pravo kupiti po staroj cijeni Bar su mi tako rekli u SZK
27.12.2011 | 04:29
Ja sam čuo drugu priču - T-mobile je potrošio sredstva za ovu godinu za kupnju uređaja, tako da čak i da hoće ne mogu naručiti nove iPhoneove jer ih nemaju s čime platiti.
Zato svima i govore da dođu u siječnju.

Žena mi čeka prijavljeni 32GB model, pitala usput u par centara, nema ništa. Tako da, tipična HR priča, plaćamo više, deru nas više, a zarađujemo manje od zapadnih država...
27.12.2011 | 19:58
Friška informacija iz T-centra, a istu informaciju sam dobio i iz SZK. Rezervacija uređaja ne znači ništa, plaća se cijena u trenutku potpisivanja ugovora.
Dakle uređaji su stigli, svoj mogu dobiti, ali po većoj cijeni! To mi je totalno nepošteno, kao da sam ja kriv što nisu imali dovoljno uređaja pa sam morao čekati... To je kao da naručite auto po jednoj cijeni, a kad auto dođe kažu vam da je poskupio i da sad valja platiti više.

Za moj početak odnosa s T-mobileom i nije baš sjajno...

Rekao sam da provjere i da me zovu sutra ujutro, ali izgleda da je to njihov konačni odgovor... pljačka...koja prava potrošača...
27.12.2011 | 20:22
Ali to nije narudžba već samo rezervacija, analogno rezervaciji karata za kino projekciju. Tvoja rezervacija njima ne garantira da ćeš ti doista preuzeti rezervaciju odnosno platiti uređaj i potpisati ugovor, a ne mogu ti prodati nešto što nemaju. Nažalost to nije nikakva utjeha i iskreno mi je žao što si odabrao T-Mobile jer shvaćam kako ti je sada. Možda da probaš poništiti prijenos broja?
28.12.2011 | 17:23
Update: Budući da radim prijenos broja i imao sam rezervaciju, iphone ću platiti po staroj cijeni. To sam isposlovao nakon inzistiranja, tako da bi rekao da je to više iznimka nego pravilo. No eto, ispalo je korektno prema meni kao korisniku, tako da mogu reći da za sada ipak nemam negativno iskustvo...
Sada slijedi čekanje prijenosa broja koje će se vjerojatno zakomplicirati jer u VIP-u prekidam ugovor tako da će oni prvo vjerojatno odbiti prijenos, a tek kad platim penale, odobriti ga. Ne mislim da će to trajati manje od 15-20 dana...
30.12.2011 | 00:27
Dakle, ja sam u slicnom scenariju kao i kajman. S malom razlikom da sam vec prebacen iz tele2 u t-mobile. Tijekom ispunjavanja zahtjeva mi je frajer za pultom rezervirao krivi iphone tak da kad sam na dan prebacivanja broja u t-mobile dosao po iphone, drugi mi se pojavil s iphonom kojeg nisam htio pa me 12.12. stavio na listu cekanja na kojoj sam 58.
U medjuvremenu sam pisao u SZK i jos jednom bio u T centru i dobio hrpu isprika i zamolbu da se strpim do sijecnja kada ga trebam napokon podici, odnosno platit.
E sad, neki dan sam vidio na webu da je cijena porasla za 300kn pa cu i ja pokusat s inzistiranjem na staroj cijeni jer sam upravo zbog te cijene i te isplativije pretplate presao na njih.
S druge strane, frendica ide u NYC u sijecnju pa mozda nju zamolim da mi kupi tam direkt otkljucani.

Netko je spomenuo da ih ima hrpe u T centru na Cvjetnom. Nema. U tom sam ja T-u redovit. Ima eventualno starijih modela. 4S nema. :/
30.12.2011 | 11:24
Ma ja mislim da sam samo imao malo sreće. Ne bi se čudio da kada dođem za dva tjedna po telefon da su ga dali nekom drugome.

Sretno...
30.12.2011 | 11:40
Kod T-mobile-a/Vip-a nas ništa ne smije/ne može iznenaditi, budite spremni na sve.

Evo samo jedan primjer: Starom otišao display na mobitelu, sve lijepo imamo račun,garanciju,kutiju,opremu, znači sve kako je i kupljen. Ostavili mobitel u T-MOBILE-U(nazvat ćemo vas kroz par dana, da vam javimo situaciju), zovu oni nakon 2 tjedna, popravak bi vaš koštao 250kn.., čemu onda služi garancija itd.?? Sramota!
25.01.2012 | 22:40
Evo da zaključim svoju priču.
Za početak ne mogu pohvaliti niti svog sada već bivšeg operatera (VIP), a niti s novim (T-mobile) nisam imao neko ludo
početno iskustvo.

Konačno se, nakon što sam zahtjev podnio 28.12., jučer prenio broj. Odgoda je bila zbog ugovorne obveze, s tim da je T-mobile kasnio s podnošenjem zahtjeva (praznici), a Vip odugovlačio s prenosom i preko roka (ciganjenje).
Krenem jučer po iphone da završim to prebacivanje broja. Ne može. Trebao bi ga dobiti po staroj cijeni jer nisam kriv za čekanje prijenosa broja, ali blagajna "ne da" upis nove cijene. Budući da oni sve izgleda rade ručno, neki ćato to treba ručno odobriti. Dođite sutra. OK, ajde, iako nemam vremena na bacanje. Dođem danas: Piše da je odobreno, ali mi blagajna opet "ne da". Krasan sustav... Nakon pola sata natezanja i mrkih pogleda u redu iza mene, uspjela je to dotegliti do kraja. Moram pohvaliti ženu iz T-centra stvarno joj je bilo neugodno i dala je sve od sebe, ali taj njihov sustav i odobrenja s više razine su katastrofa... Savjet: ljubazno tražite što vam pripada i natjerajte ih da zovu nadređene dok to ne dobijete!

I eto, konačno imam i tu điđu u ruci i moram reći da sam "išao samo neke osnovne stvari postavit" i prošlo mi je 3 sata u trenu. Ovo je opasno!!!

Koristim iMac na poslu, MBP, doma imam lampu, probao sam iPad, ali ovo- nisam imao pojma da je tehnologija mobilnih telefona tako napredovala! Ne mogu se načuditi koliko korisnih stvari tu ima za svakodnevni život i posao, a sve lijepo sinhronizira iCloud, kontakti se samo pojavili itd. Mislim da će mi život biti lakši od sutra

No neću vas gnjaviti, no s nekim sam morao podijeliti oduševljenje koje je nadišlo moja očekivanja. Još kad skužim kako vidim koje aplikacije su mi upaljene i kako ih gasim da mi ne troše promet... potražit ću malo na forumu. Uf, a kad krenem skidat aplikacije... neka mi netko pod hitno uzme ovo iz ruku!
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 7 sati
  • cariblanco: Moj omiljeni bend Guns N’ Roses večeras u begišu....bilo bi fora da kažu "pumpaj" :D
  • Junuz: Yonkis, riješeno.Ubio sam icloud/face time na svim uređajima.Iako se problem manifestovao na 16e.Svakako nekoristim face/imesage.Hvala
  • Yonkis: @Junuz - ti si u USA? Na čijoj si mreži? Vidiš li ti te poruke koje su poslane? Da nemaš USA Apple account? Ne znam, puno informacija nedostaje za ikakvo pojašnjenje. Ili otvori remu/post.
  • cariblanco: Kakav dobar finale tenisa, inače navijam za Noleta, ali on je svoje dao...danas se "griješnik" nije dao u Alcatraz ;9
  • Junuz: Nije baš tako, za par sati su mi naplatili oko 1euro na pozadinsko slanje sms ova u ameriku sa ciljem aktiviranja face time.Iphone koristim od 6 naovamo
  • drpongrac23: @Junuz - pa aktiviraj Facetime i iMessage, ništa te ne košta.
  • Junuz: A naravno nisam siguran kako
  • Junuz: trebao bih pomoć oko pozadinskog slanja sms ova u usa na iphonu.16e model sa novom pretplatom i esim karticom.Trošak raste svako malo a od telekom operatora sam dobio odgovor:U slučaju ako koristite iPhone, Vaš uređaj u pozadini šalje SMS prema svom uslužnom servisu u SAD-u s ciljem aktivacije usluge Facetime i iMessage. Molimo deaktivirajte u postavkama mobilnog uređaja navedene usluge k
  • ping: naravno nije bitno koji smartphone dok god je iphone :)
  • ping: @drlovric koliko se sjećam nije radila ako se spajaš na wifi ali ako koristiš iphone sa hr linijom onda je radilo.
  • drlovric: Koristi li netko MaxTV aplikaciju van HR?
  • Ender: verovatno je to, jer je on sa ekranom od 12", mada je bilo i MB Air-ova 11" pa su imali 2 standarnda USB porta. dobro mozda je on bio malo veci od tog MacBook-a jer je imao onaj siri screen bezel.
  • smayoo: Imao je samo jedan port jer je cijela matična ploča bila toliko malena da nije bilo mjesta za dva. To je bitna ušteda (veličina matične ploče), a ne broj portova
  • Ender: verovatno ce cena biti povoljna uz kompromis da se ukine neke stvari koje postoje kod MB Air-a. recimo MacBook model iz 2015-2016 je cak imao samo jedan USB-C port. neka usteda od par $, al dovoljno da se ustedi taman za bonus nekog menadzera.
  • Ender: Slazem se, masa korisnika nema neke prevelike zahteve, niti koristi zahtevne programe, ali sam sistem postaje s vremenom gladan resursa, i to bude cesto ogranicavajuci faktor. Ali u upravi drage nam firme sede neki ljudi koji vrlo precizno odmere svaki korak, tako da s druge strane mislim da ima smisla, koliko god meni logika govori drukcije.
  • Bertone: Sve ovisi koliko €/$ će tražiti,... masa ljudi još koristi Intel MBA/MBP i ne daje im se 1k€ za osnovni MBA, a potrebe im nisu veće od tu i tamo kojeg dopisa, e-maila ili pogledati kakav video.
  • Ender: malo je bzvz imati MacBook sa procesorom od iPhone-a, a imas iPad sa M1 procesorom. ne vidim segment trzista za taj MacBook.
  • Ender: izgleda ce tako i ovog puta biti. ti MacBook-ovi su imali core-M seriju procesora (M, M3, M5 i M7), a poslednja serija je imala core-i procesore 2017. god.
  • smayoo: Imali su već i prije takav neki proizvod. Onaj "zlatni" macbook 12", zar ne. Pa se nije baš "primio".
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgledno je da izlazi low-end MacBook, tj. povratak stare MacBook serije, oviga puta sa iPhone čipom unutra. Ako se ostvari, biti će zanimljivo
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Anonimci (449)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi