25.01.2012 | 22:40
Evo da zaključim svoju priču.
Za početak ne mogu pohvaliti niti svog sada već bivšeg operatera (VIP), a niti s novim (T-mobile) nisam imao neko ludo
početno iskustvo.
Konačno se, nakon što sam zahtjev podnio 28.12., jučer prenio broj. Odgoda je bila zbog ugovorne obveze, s tim da je T-mobile kasnio s podnošenjem zahtjeva (praznici), a Vip odugovlačio s prenosom i preko roka (ciganjenje).
Krenem jučer po iphone da završim to prebacivanje broja. Ne može. Trebao bi ga dobiti po staroj cijeni jer nisam kriv za čekanje prijenosa broja, ali blagajna "ne da" upis nove cijene. Budući da oni sve izgleda rade ručno, neki ćato to treba ručno odobriti. Dođite sutra. OK, ajde, iako nemam vremena na bacanje. Dođem danas: Piše da je odobreno, ali mi blagajna opet "ne da". Krasan sustav... Nakon pola sata natezanja i mrkih pogleda u redu iza mene, uspjela je to dotegliti do kraja. Moram pohvaliti ženu iz T-centra stvarno joj je bilo neugodno i dala je sve od sebe, ali taj njihov sustav i odobrenja s više razine su katastrofa... Savjet: ljubazno tražite što vam pripada i natjerajte ih da zovu nadređene dok to ne dobijete!
I eto, konačno imam i tu điđu u ruci i moram reći da sam "išao samo neke osnovne stvari postavit" i prošlo mi je 3 sata u trenu.

Ovo je opasno!!!
Koristim iMac na poslu, MBP, doma imam lampu, probao sam iPad, ali ovo- nisam imao pojma da je tehnologija mobilnih telefona tako napredovala! Ne mogu se načuditi koliko korisnih stvari tu ima za svakodnevni život i posao, a sve lijepo sinhronizira iCloud, kontakti se samo pojavili itd. Mislim da će mi život biti lakši od sutra
No neću vas gnjaviti, no s nekim sam morao podijeliti oduševljenje koje je nadišlo moja očekivanja. Još kad skužim kako vidim koje aplikacije su mi upaljene i kako ih gasim da mi ne troše promet...

potražit ću malo na forumu. Uf, a kad krenem skidat aplikacije... neka mi netko pod hitno uzme ovo iz ruku!