21.12.2011 | 12:46
Malo čudna stvar se događa, naime neki dan sam stavio na iP4 soft 5.0.1 i sve je bilo dobro do prekjučer kad mi je počeo štekati internet preko 3G i Edge-a. Ništa nisam mogao ni surfati, primiti/poslati mail, jednostavno mi javi da nije spojen i gotovo. Kako je to trajalo jučer cijeli dan nazvao sam SZK T-mobile i pitao u čemu je problem i sad lik mi kaže sa tehničke podrške da na području grada gdje sam se nalazio ima nekakvih problema sa 3G i edžom i da će popravak trajati do nezna se kada. Meni uredno full signal od 3G, ali odbija se spojiti. I sad šta ću, čekam do danas, probam opet ali badava, neće. Zovem opet SZK, pitam u kojem je stadiju taj popravak i što im toliko dugo treba, a agent mi kaže da je kvar otklonjen! WTF? 3G signal mi full, probam, neće. Dođem doma, prebacim karticu u drugi mobitel, radi ko singerica, leti, vratim je nazad u ajfon, a ono štanga. Probam reset mreže, neće. Probam hard reset uređaja, opet ništa. Napravim restore bez vraćanja back up i gle vraga, radi sve. Vratim backup, ne radi više. Probam ukoniti par zadnje instaliranih aplikacija, ali ne vrijedi, ne radi. Kako sad da to riješim? Dal da brišem jednu po jednu aplikaciju ili da se ne zajebavam pa opet restore napravim?