Winterboard problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Winterboard problem

19.12.2011 | 08:27
Evo, glavni ljudi stranice su mi rekli da svoj problem stavim ovdje. Dakle, problem je u winterboardu na kojem sam instaliro teme i kad idem selecct themes, odaaberem jednu odem respring i na zaslonu se ništa ne pojavi. Pokušao sam skinut i barel po uputama na Youtubeu i kad sam ga skinuo išao sam u postavke i tamo ga nije bilo.. Molim vas pomoć!! Imam iPhone 3GS , jailbreak iOS 5.0.1
19.12.2011 | 14:56
Molim vas, moze li netko odgovorit... sigurno netko zna u cemu je problem... ajmee
19.12.2011 | 15:39
prvo probaj iskljucit i ukljucit iphone. to je početak, neki puta sam respring ne pomaže. nikad nisam imao sličan problem.. kad resetiraš iphone probaj instalirati neki tweek taj barel pa javi ako ti radi, ako ne mislim da bis morao ristorat iphone
19.12.2011 | 15:48
Probaj reinstalirati,vec sam ti u prijasnjim postovima rekao da puno ljudi ima problema sa witerboard-om na 5.0.1. Znaci ostaje ti da probas sa reinstalacijom ako ne pomogne onda cekas novi update.
19.12.2011 | 16:02
Trebaš izbrisat par "cache" fajlova i onda respring iphone(nemam jailbreakan iphone pa ti ne mogu reć gdje se nalaze).

Stvarno neman pojma šta će ti winterboard, sa svakim novim updateom ios-a cijeli winterboard se mora mjenjati, a i uspori iphone ajme i još je pun bugova, da ne govorim kako su teme kompatibilne sa ios 5...
19.12.2011 | 18:08
hvala vam svima.. nego @dankec: kako to mislis izbrisat cache fajlove?? sta je to?? :O
19.12.2011 | 18:14
Probao sam ga sad resetirat i rekli su mi u prijasnjoj temi da ga moram spojit na kompjuter kad ga palim.. i sad sam ga spojio i meni se pojavi samo jabuka i nece mi se nista upalit... kako da ga upalim?
20.12.2011 | 02:01
Ne zamjeri, ali znaš kako naši ljudi kažu: "Nije žvaka za seljaka", pa tako igranje jailbreakom isto nije za one koji zapravo ne razumiju što rade. Na kraju pretvore iPhone u ciglu i onda optuže Apple i iPhone da niš ne valjaju

Jesi li sam radio jailbreak ili ti ga je neko napravio? Ako si ga sam radio siguran sam da si u uputama koje si koristio morao pročitati da se radi o tethered jailbreaku i upute što napraviti ako se restarta ili pogasi.

Dakle, ukratko, spojiti iPhone na računalo, pokrenuti redsn0w zadnju verziju, odabrati opciju "boot tethered" ili tako nešto slično i ponovo oživiti iPhone.

Sudeći po tvojim pitanjima čini se da zapravo ne znaš baš točno što radiš, pa ako hoćeš dobronamjeran savjet, mani se ćorava posla i jailbreaka, restoraj si iPhone na njegov originalni softwer i ako ti se takav ne sviđa prodaj ga nekome pa si kupi neki Android, a prije nego ga pretvoriš u beskorisnu ciglu.
20.12.2011 | 15:54
ali ja uopce ne radim nista na cydii i nista mi netreba osim instalousa i winterboarda... moj rodak ima jailbreakani iphone a u jaibreak se nista ne kuzi , jedino sto zna je skinut te neke najosnovnije programe preko cydie i to je to... nisam znao da je to tolika filozofija i da moram bit hacker neki za to.. ja te pitam jedno pitanje a ti meni objasnjavas cijelu teoriju i kako to nije za mene.. moze li mi neko reci samo gdje mogu procitati osnovne neke upute?
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 7 sati, 45 minuta
  • smayoo: RIP Chris Rea... :(
  • VanjusOS: ovo lasersko graviranje izgleda odlično, nikakve naljepnice!
  • Bertone: ... i da, mislim da je sad graviranje oko 20€
  • Bertone: Lasersko graviranje, baci oko na [link] , ovako izgleda na T14s koji sam nosio kod njih s time da nisam htio baš sve znakove nego samo par osnovnih, tipkovnica je isto bila DE [link]
  • jura22: Radije kupi naljepnice. Ima ih na oglasniku: [link]
  • Riba: Puno, jer ako se ne varam mora se mijenjati kuciste.
  • CoffeePod: Kupio MBP16" M4, al tipkovnica je njemacka. Zna li se koliko bubvrega dode zamjena tipki da mi bude HR?
  • Soffoklo: Misliš bravo retardirana EU birokracija
  • drpongrac23: Bravooo Apple, super!!!
  • m@xym: a evo i pojašnjenja: [link]
  • Yonkis: In iOS 26.2, Wi-Fi network synchronization between iPhone and Apple Watch will no longer be available in the EU.
  • hal9000: HAHAHAHAHAHA: [link]
  • dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
  • Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

^SuperUnknown^, Anonimci (588)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.53 Seconds

Provided by iJoomla SEO