Winterboard problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Winterboard problem

19.12.2011 | 08:27
Evo, glavni ljudi stranice su mi rekli da svoj problem stavim ovdje. Dakle, problem je u winterboardu na kojem sam instaliro teme i kad idem selecct themes, odaaberem jednu odem respring i na zaslonu se ništa ne pojavi. Pokušao sam skinut i barel po uputama na Youtubeu i kad sam ga skinuo išao sam u postavke i tamo ga nije bilo.. Molim vas pomoć!! Imam iPhone 3GS , jailbreak iOS 5.0.1
19.12.2011 | 14:56
Molim vas, moze li netko odgovorit... sigurno netko zna u cemu je problem... ajmee
19.12.2011 | 15:39
prvo probaj iskljucit i ukljucit iphone. to je početak, neki puta sam respring ne pomaže. nikad nisam imao sličan problem.. kad resetiraš iphone probaj instalirati neki tweek taj barel pa javi ako ti radi, ako ne mislim da bis morao ristorat iphone
19.12.2011 | 15:48
Probaj reinstalirati,vec sam ti u prijasnjim postovima rekao da puno ljudi ima problema sa witerboard-om na 5.0.1. Znaci ostaje ti da probas sa reinstalacijom ako ne pomogne onda cekas novi update.
19.12.2011 | 16:02
Trebaš izbrisat par "cache" fajlova i onda respring iphone(nemam jailbreakan iphone pa ti ne mogu reć gdje se nalaze).

Stvarno neman pojma šta će ti winterboard, sa svakim novim updateom ios-a cijeli winterboard se mora mjenjati, a i uspori iphone ajme i još je pun bugova, da ne govorim kako su teme kompatibilne sa ios 5...
19.12.2011 | 18:08
hvala vam svima.. nego @dankec: kako to mislis izbrisat cache fajlove?? sta je to?? :O
19.12.2011 | 18:14
Probao sam ga sad resetirat i rekli su mi u prijasnjoj temi da ga moram spojit na kompjuter kad ga palim.. i sad sam ga spojio i meni se pojavi samo jabuka i nece mi se nista upalit... kako da ga upalim?
20.12.2011 | 02:01
Ne zamjeri, ali znaš kako naši ljudi kažu: "Nije žvaka za seljaka", pa tako igranje jailbreakom isto nije za one koji zapravo ne razumiju što rade. Na kraju pretvore iPhone u ciglu i onda optuže Apple i iPhone da niš ne valjaju

Jesi li sam radio jailbreak ili ti ga je neko napravio? Ako si ga sam radio siguran sam da si u uputama koje si koristio morao pročitati da se radi o tethered jailbreaku i upute što napraviti ako se restarta ili pogasi.

Dakle, ukratko, spojiti iPhone na računalo, pokrenuti redsn0w zadnju verziju, odabrati opciju "boot tethered" ili tako nešto slično i ponovo oživiti iPhone.

Sudeći po tvojim pitanjima čini se da zapravo ne znaš baš točno što radiš, pa ako hoćeš dobronamjeran savjet, mani se ćorava posla i jailbreaka, restoraj si iPhone na njegov originalni softwer i ako ti se takav ne sviđa prodaj ga nekome pa si kupi neki Android, a prije nego ga pretvoriš u beskorisnu ciglu.
20.12.2011 | 15:54
ali ja uopce ne radim nista na cydii i nista mi netreba osim instalousa i winterboarda... moj rodak ima jailbreakani iphone a u jaibreak se nista ne kuzi , jedino sto zna je skinut te neke najosnovnije programe preko cydie i to je to... nisam znao da je to tolika filozofija i da moram bit hacker neki za to.. ja te pitam jedno pitanje a ti meni objasnjavas cijelu teoriju i kako to nije za mene.. moze li mi neko reci samo gdje mogu procitati osnovne neke upute?
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 2 sati
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.82 Seconds