zvuk prilikom igranja igrica
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

zvuk prilikom igranja igrica

18.12.2011 | 19:38
frend ima jailbreak iPhone 4 (bez s),i sada skidamo app igrice.na mome je zvuk u redu dok na njegovom se niš ne čuje,odnosno neke igrice imaju zvuk,a neke ne.u čemu je kvaka i da li se putem neta to može popraviti.
18.12.2011 | 23:00
Prvo hard reset,ako ne pomogne, restore
18.12.2011 | 23:19
saint kaže:
Prvo hard reset,ako ne pomogne, restore

hvala ti.
19.12.2011 | 20:01
e sad je otišao skroz kvragu.niš od tog iPhonea.ne možeš izbrisati appove,ne može ih otvoriti zato što nešto..nekakva podrška,nema signala neispravna sim kartica (lik koji ga je udesio kaže da bi se dobio signal mreže treba brzo uklj/isklj zrakoplovni mod..pa signal kad stigne),ne možeš napraviti reset..sad mu skidam novi os pa čemo restorati novi software.
19.12.2011 | 20:08
Stani,daj prvo par podataka koji su obavezni jer to sto je rekao taj lik mi nije nikako jasno.Jeli tak iPhone radi sa Gevey karticom? Ako radi onda moras praviti custom FW zbog BB jer gevey nece raditi na na zadnjem OS. Treba li ti unlock,koji je bio FW i koji je BB,imas li sacuvane SHSH
19.12.2011 | 20:35
saint kaže:
Stani,daj prvo par podataka koji su obavezni jer to sto je rekao taj lik mi nije nikako jasno.Jeli tak iPhone radi sa Gevey karticom? Ako radi onda moras praviti custom FW zbog BB jer gevey nece raditi na na zadnjem OS. Treba li ti unlock,koji je bio FW i koji je BB,imas li sacuvane SHSH

neznam na kakvu karticu radi,a i lik čiji je iPhone nema pojma.na mreži je 092..a meni što je FW..zbog BB..gevey..unlock,valjda je otključan.tip je rekao da je otključan...SHSH??
19.12.2011 | 21:12
Vidi vecina iPhonea na balkanu je zakljucana na neku mrezu pa da bi se moglo koristiti na drugim ljudi otkljucavaju Softverski ili hardverski.FW verzija softwera na iPhone-u(vazno zbog downgrade), BB-verzija modema(vazno zbog otkljucavanja)SHSH blobs-potpisi umjesto apple-a(vazno zbog restore) NPR ako imas zadnji FW i BB koji apple ne potpisuje a nemas spasen SHSH nema teorije da mobitel koristis na drugoj mrezi.Gevey je kartica koja hardwerski otkljucava iPhone i ako nju koristis onda ima jedan korak (otkljucavanja) kada se prebacuje u zrakoplovni mod:Zado sam ti sve ovo napisao jer ako uradis restore preko itunes-a a koristis mobitel sa gevey imaces skup iPod.

Nadam se da sam ti uspio pojasniti neke stvari
19.12.2011 | 21:36
saint kaže:

Nadam se da sam ti uspio pojasniti neke stvari

sve mi pomaže.sutra bi trebao razgovarati s tim likom koji ga je sređivao.tko zna što je sve morao napraviti na njemu i time ga ograničiti iz razloga što je kupljen u firmi ilegal.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 47 minuta
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.58 Seconds

Provided by iJoomla SEO