Iphone 4s na rate s American Express karticom?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 4s na rate s American Express karticom?

17.12.2011 | 19:02
Hi All!

Zanima me da li itko zna jeli se moze kupiti iphone 4s u t-mobile sa american express karticom na rate? I jos me zanima ako platim punu cijenu(5598kn-32gb), hoce li mobitel biti onda otkljucan tako da mogu ubaciti druge sim kartice kada idem u inozemstvo.....hvala
17.12.2011 | 22:05
Neznam dal ce ti bit otkljucan al mozes na rate placat sa amexom do 12 rata bez kamata.
Bas mi se je frend prije par dana raspitivao za to i rekli su mu da se moze.
17.12.2011 | 22:30
Nažalost kad kupuješ iphone 4s po punoj cijeni on nije automatski otključan, ali imaš pravo zatražiti otključavanje. Meni su konkretno otključali ga unutar 1 sat od davanja zahtjeva. I nakon tog tvorničkog otključavanja možeš ga korisiti na bilo koji sim.

Ali imaš mali problem, u T-mobile-u ako kupuješ uređaj po punoj cijeni bez bilo kakvog ugovora uređaj možeš kupiti isključivo jednokratno, bez mogućnosti otplate na rate.

Eto, na žalost ili sve ili ništa.

Pozdrav,
17.12.2011 | 22:38
Digni cash kredit preko Amex kartice pa s tom lovom kupi iPhone u Trstu. Otključan, bez komplikacija, jer u Italiji po zakonu ne smiju zaključavati na određenu mrežu
17.12.2011 | 22:48
smayoo kaže:
Digni cash kredit preko Amex kartice pa s tom lovom kupi iPhone u Trstu. Otključan, bez komplikacija, jer u Italiji po zakonu ne smiju zaključavati na određenu mrežu

I još si vrati 20% talijanskog PDV-a (IVA).... to ti je oko 120EUR-a...
17.12.2011 | 23:00
Nisam siguran da ste u pravu sto se rata tice. Ovaj je izaso iz poslovnice sav sretan jer ne mora uzimat ugovor vec samo uredjaj na rate. Mada vec mi se desavalo da ti na jednom mjestu kazu jedno a na drugom drugo. Recimo u jednoj poslovnici tvrde da se 4s ne moze uzet sa simpom a u drugoj kazu da nije nikakav problem. Pa ti sad znaj...
18.12.2011 | 00:24
viborb kaže:
Nažalost kad kupuješ iphone 4s po punoj cijeni on nije automatski otključan, ali imaš pravo zatražiti otključavanje. Meni su konkretno otključali ga unutar 1 sat od davanja zahtjeva. I nakon tog tvorničkog otključavanja možeš ga korisiti na bilo koji sim.

Ali imaš mali problem, u T-mobile-u ako kupuješ uređaj po punoj cijeni bez bilo kakvog ugovora uređaj možeš kupiti isključivo jednokratno, bez mogućnosti otplate na rate.

Eto, na žalost ili sve ili ništa.

Pozdrav,

Jeli moras cekati odredeno vrijeme da ti otkljucaju?ili mozes odmah traziti zahtjev? Ako nemoze se kupiti bez ugovora na rate to mi nikako ne pase...jeli ima igdje u ZG da se moze kupiti otkljucanog na rate, ili bih morao do Trsta otici?
18.12.2011 | 00:26
tetanus kaže:
Nisam siguran da ste u pravu sto se rata tice. Ovaj je izaso iz poslovnice sav sretan jer ne mora uzimat ugovor vec samo uredjaj na rate. Mada vec mi se desavalo da ti na jednom mjestu kazu jedno a na drugom drugo. Recimo u jednoj poslovnici tvrde da se 4s ne moze uzet sa simpom a u drugoj kazu da nije nikakav problem. Pa ti sad znaj...

Je li mozda znas gdje bih bilo najbolje otici i pitati?t-centar na cvjetnom trgu?
18.12.2011 | 00:32
Neznam za ZG posto sam iz Rijeke al mozda bi ti bilo najpametnije da nazoves onaj njihov besplatni telefon 08009000 ili sluzbu za korisnike 0981550 pa vidi sta ce ti rec...
Uglavnom ovom mom frendu su to rekli direktno u poslovnici.
18.12.2011 | 00:38
tetanus kaže:
Neznam za ZG posto sam iz Rijeke al mozda bi ti bilo najpametnije da nazoves onaj njihov besplatni telefon 08009000 ili sluzbu za korisnike 0981550 pa vidi sta ce ti rec...
Uglavnom ovom mom frendu su to rekli direktno u poslovnici.

Hvala na info, ali si rekao da neznas da li ce biti otkljucan,nista zvati cu ih u pon. i pitati ih direktno sve sto me zanima, pa ce mi valjda netko tamo moci reci da li se moze kupiti samo uredaj na rate, i da li ce biti oktljucan...hvala puno!
18.12.2011 | 01:39
Ja sam do sada tri puta kupovao iPhone po punoj cijeni i svaki put su odmah u poslovnici T-Mobilea napravili zahtijev za otključavanje, a onda do kraja dana i javili da ga mogu spojiti na iTunes da mi se otključa, što bi se naravno i dogodilo, nakon čega mogu koristiti bilo koju SIM karticu.

Za rate ne znam jer sam plaćao jednokratno Maestro karticom.
18.12.2011 | 11:00
Sank kaže:
Ja sam do sada tri puta kupovao iPhone po punoj cijeni i svaki put su odmah u poslovnici T-Mobilea napravili zahtijev za otključavanje, a onda do kraja dana i javili da ga mogu spojiti na iTunes da mi se otključa, što bi se naravno i dogodilo, nakon čega mogu koristiti bilo koju SIM karticu.

Za rate ne znam jer sam plaćao jednokratno Maestro karticom.

Ako je tako onda je to super!mislio sam da se ceka taj zahtjev po mjesec dva, ali ako je do kraja dana ili cak par dana nije puno uopce....sutra cu pokusati nazvati t-mobile i pitati ih i za american express i za otkljucivanje, pa cu javiti ovdje ako ce ikoga jos zanimati
18.12.2011 | 15:44
Kao što ti je Sank rekao, čim kupiš uređaj po punoj cijeni daš zahtjev za otključavanjem i to je unutar par sati provedeno.

A za American na rate već sam bio napisao. Politika T-mobilea je takva da ako kupuješ iphone po punoj cijeni bez neke tarife onda moraš kupiti ga jednokratno, ne dozvoljava im aplikacija mogućnost uzimanja uređaja na rate.
18.12.2011 | 16:07
viborb kaže:
Kao što ti je Sank rekao, čim kupiš uređaj po punoj cijeni daš zahtjev za otključavanjem i to je unutar par sati provedeno.

A za American na rate već sam bio napisao. Politika T-mobilea je takva da ako kupuješ iphone po punoj cijeni bez neke tarife onda moraš kupiti ga jednokratno, ne dozvoljava im aplikacija mogućnost uzimanja uređaja na rate.

hmmm...nemam pojma, ja sam im sinoc poslao email i pitao, i napisao sam da bih mobitel kupio za punu cijenu 5598kn bez ugovora na rate, i vratili su mi email i rekli da moze, mislim da cu sve sutra saznati kada ih nazovem ili prosetam do t-centar
18.12.2011 | 16:47
Evo ja sam sad nazvao sluzbu za korisnike i pitao dal se moze kupit samo uredjaj bez ikakve pretplate na rate i sa kojim karticama. Amex 12 rata, Diners do 24 rate, zagrebacka maestro do 24 rate, erste maestro do 12 rata i pbz maestro do 24 rate.
E, al sam zaboravio pitat dal uredjaj dodje otkljucan
18.12.2011 | 17:29
tetanus kaže:
Evo ja sam sad nazvao sluzbu za korisnike i pitao dal se moze kupit samo uredjaj bez ikakve pretplate na rate i sa kojim karticama. Amex 12 rata, Diners do 24 rate, zagrebacka maestro do 24 rate, erste maestro do 12 rata i pbz maestro do 24 rate.
E, al sam zaboravio pitat dal uredjaj dodje otkljucan

Hahahaha!super!sad sam vidio tvoj post i nazvao sam i pitao sam da li je otkljucan i potvrdili su mi sto je netko gore naveo..napravis zahtjev da se mobitel otkljuca kada ga kupis punom cijenom i u roku par sata je otkljucan...tako da super za mene!!hvala svima na odgovorima i na pomoci, vi ste kraljevi!!!
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 19 sati, 43 minuta
  • cariblanco: Moj omiljeni bend Guns N’ Roses večeras u begišu....bilo bi fora da kažu "pumpaj" :D
  • Junuz: Yonkis, riješeno.Ubio sam icloud/face time na svim uređajima.Iako se problem manifestovao na 16e.Svakako nekoristim face/imesage.Hvala
  • Yonkis: @Junuz - ti si u USA? Na čijoj si mreži? Vidiš li ti te poruke koje su poslane? Da nemaš USA Apple account? Ne znam, puno informacija nedostaje za ikakvo pojašnjenje. Ili otvori remu/post.
  • cariblanco: Kakav dobar finale tenisa, inače navijam za Noleta, ali on je svoje dao...danas se "griješnik" nije dao u Alcatraz ;9
  • Junuz: Nije baš tako, za par sati su mi naplatili oko 1euro na pozadinsko slanje sms ova u ameriku sa ciljem aktiviranja face time.Iphone koristim od 6 naovamo
  • drpongrac23: @Junuz - pa aktiviraj Facetime i iMessage, ništa te ne košta.
  • Junuz: A naravno nisam siguran kako
  • Junuz: trebao bih pomoć oko pozadinskog slanja sms ova u usa na iphonu.16e model sa novom pretplatom i esim karticom.Trošak raste svako malo a od telekom operatora sam dobio odgovor:U slučaju ako koristite iPhone, Vaš uređaj u pozadini šalje SMS prema svom uslužnom servisu u SAD-u s ciljem aktivacije usluge Facetime i iMessage. Molimo deaktivirajte u postavkama mobilnog uređaja navedene usluge k
  • ping: naravno nije bitno koji smartphone dok god je iphone :)
  • ping: @drlovric koliko se sjećam nije radila ako se spajaš na wifi ali ako koristiš iphone sa hr linijom onda je radilo.
  • drlovric: Koristi li netko MaxTV aplikaciju van HR?
  • Ender: verovatno je to, jer je on sa ekranom od 12", mada je bilo i MB Air-ova 11" pa su imali 2 standarnda USB porta. dobro mozda je on bio malo veci od tog MacBook-a jer je imao onaj siri screen bezel.
  • smayoo: Imao je samo jedan port jer je cijela matična ploča bila toliko malena da nije bilo mjesta za dva. To je bitna ušteda (veličina matične ploče), a ne broj portova
  • Ender: verovatno ce cena biti povoljna uz kompromis da se ukine neke stvari koje postoje kod MB Air-a. recimo MacBook model iz 2015-2016 je cak imao samo jedan USB-C port. neka usteda od par $, al dovoljno da se ustedi taman za bonus nekog menadzera.
  • Ender: Slazem se, masa korisnika nema neke prevelike zahteve, niti koristi zahtevne programe, ali sam sistem postaje s vremenom gladan resursa, i to bude cesto ogranicavajuci faktor. Ali u upravi drage nam firme sede neki ljudi koji vrlo precizno odmere svaki korak, tako da s druge strane mislim da ima smisla, koliko god meni logika govori drukcije.
  • Bertone: Sve ovisi koliko €/$ će tražiti,... masa ljudi još koristi Intel MBA/MBP i ne daje im se 1k€ za osnovni MBA, a potrebe im nisu veće od tu i tamo kojeg dopisa, e-maila ili pogledati kakav video.
  • Ender: malo je bzvz imati MacBook sa procesorom od iPhone-a, a imas iPad sa M1 procesorom. ne vidim segment trzista za taj MacBook.
  • Ender: izgleda ce tako i ovog puta biti. ti MacBook-ovi su imali core-M seriju procesora (M, M3, M5 i M7), a poslednja serija je imala core-i procesore 2017. god.
  • smayoo: Imali su već i prije takav neki proizvod. Onaj "zlatni" macbook 12", zar ne. Pa se nije baš "primio".
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgledno je da izlazi low-end MacBook, tj. povratak stare MacBook serije, oviga puta sa iPhone čipom unutra. Ako se ostvari, biti će zanimljivo
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Damirst, Gjuroo, iAnte, miomika, robee, Anonimci (281)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.79 Seconds

Provided by iJoomla SEO