Iphone 4s na rate s American Express karticom?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 4s na rate s American Express karticom?

17.12.2011 | 19:02
Hi All!

Zanima me da li itko zna jeli se moze kupiti iphone 4s u t-mobile sa american express karticom na rate? I jos me zanima ako platim punu cijenu(5598kn-32gb), hoce li mobitel biti onda otkljucan tako da mogu ubaciti druge sim kartice kada idem u inozemstvo.....hvala
17.12.2011 | 22:05
Neznam dal ce ti bit otkljucan al mozes na rate placat sa amexom do 12 rata bez kamata.
Bas mi se je frend prije par dana raspitivao za to i rekli su mu da se moze.
17.12.2011 | 22:30
Nažalost kad kupuješ iphone 4s po punoj cijeni on nije automatski otključan, ali imaš pravo zatražiti otključavanje. Meni su konkretno otključali ga unutar 1 sat od davanja zahtjeva. I nakon tog tvorničkog otključavanja možeš ga korisiti na bilo koji sim.

Ali imaš mali problem, u T-mobile-u ako kupuješ uređaj po punoj cijeni bez bilo kakvog ugovora uređaj možeš kupiti isključivo jednokratno, bez mogućnosti otplate na rate.

Eto, na žalost ili sve ili ništa.

Pozdrav,
17.12.2011 | 22:38
Digni cash kredit preko Amex kartice pa s tom lovom kupi iPhone u Trstu. Otključan, bez komplikacija, jer u Italiji po zakonu ne smiju zaključavati na određenu mrežu
17.12.2011 | 22:48
smayoo kaže:
Digni cash kredit preko Amex kartice pa s tom lovom kupi iPhone u Trstu. Otključan, bez komplikacija, jer u Italiji po zakonu ne smiju zaključavati na određenu mrežu

I još si vrati 20% talijanskog PDV-a (IVA).... to ti je oko 120EUR-a...
17.12.2011 | 23:00
Nisam siguran da ste u pravu sto se rata tice. Ovaj je izaso iz poslovnice sav sretan jer ne mora uzimat ugovor vec samo uredjaj na rate. Mada vec mi se desavalo da ti na jednom mjestu kazu jedno a na drugom drugo. Recimo u jednoj poslovnici tvrde da se 4s ne moze uzet sa simpom a u drugoj kazu da nije nikakav problem. Pa ti sad znaj...
18.12.2011 | 00:24
viborb kaže:
Nažalost kad kupuješ iphone 4s po punoj cijeni on nije automatski otključan, ali imaš pravo zatražiti otključavanje. Meni su konkretno otključali ga unutar 1 sat od davanja zahtjeva. I nakon tog tvorničkog otključavanja možeš ga korisiti na bilo koji sim.

Ali imaš mali problem, u T-mobile-u ako kupuješ uređaj po punoj cijeni bez bilo kakvog ugovora uređaj možeš kupiti isključivo jednokratno, bez mogućnosti otplate na rate.

Eto, na žalost ili sve ili ništa.

Pozdrav,

Jeli moras cekati odredeno vrijeme da ti otkljucaju?ili mozes odmah traziti zahtjev? Ako nemoze se kupiti bez ugovora na rate to mi nikako ne pase...jeli ima igdje u ZG da se moze kupiti otkljucanog na rate, ili bih morao do Trsta otici?
18.12.2011 | 00:26
tetanus kaže:
Nisam siguran da ste u pravu sto se rata tice. Ovaj je izaso iz poslovnice sav sretan jer ne mora uzimat ugovor vec samo uredjaj na rate. Mada vec mi se desavalo da ti na jednom mjestu kazu jedno a na drugom drugo. Recimo u jednoj poslovnici tvrde da se 4s ne moze uzet sa simpom a u drugoj kazu da nije nikakav problem. Pa ti sad znaj...

Je li mozda znas gdje bih bilo najbolje otici i pitati?t-centar na cvjetnom trgu?
18.12.2011 | 00:32
Neznam za ZG posto sam iz Rijeke al mozda bi ti bilo najpametnije da nazoves onaj njihov besplatni telefon 08009000 ili sluzbu za korisnike 0981550 pa vidi sta ce ti rec...
Uglavnom ovom mom frendu su to rekli direktno u poslovnici.
18.12.2011 | 00:38
tetanus kaže:
Neznam za ZG posto sam iz Rijeke al mozda bi ti bilo najpametnije da nazoves onaj njihov besplatni telefon 08009000 ili sluzbu za korisnike 0981550 pa vidi sta ce ti rec...
Uglavnom ovom mom frendu su to rekli direktno u poslovnici.

Hvala na info, ali si rekao da neznas da li ce biti otkljucan,nista zvati cu ih u pon. i pitati ih direktno sve sto me zanima, pa ce mi valjda netko tamo moci reci da li se moze kupiti samo uredaj na rate, i da li ce biti oktljucan...hvala puno!
18.12.2011 | 01:39
Ja sam do sada tri puta kupovao iPhone po punoj cijeni i svaki put su odmah u poslovnici T-Mobilea napravili zahtijev za otključavanje, a onda do kraja dana i javili da ga mogu spojiti na iTunes da mi se otključa, što bi se naravno i dogodilo, nakon čega mogu koristiti bilo koju SIM karticu.

Za rate ne znam jer sam plaćao jednokratno Maestro karticom.
18.12.2011 | 11:00
Sank kaže:
Ja sam do sada tri puta kupovao iPhone po punoj cijeni i svaki put su odmah u poslovnici T-Mobilea napravili zahtijev za otključavanje, a onda do kraja dana i javili da ga mogu spojiti na iTunes da mi se otključa, što bi se naravno i dogodilo, nakon čega mogu koristiti bilo koju SIM karticu.

Za rate ne znam jer sam plaćao jednokratno Maestro karticom.

Ako je tako onda je to super!mislio sam da se ceka taj zahtjev po mjesec dva, ali ako je do kraja dana ili cak par dana nije puno uopce....sutra cu pokusati nazvati t-mobile i pitati ih i za american express i za otkljucivanje, pa cu javiti ovdje ako ce ikoga jos zanimati
18.12.2011 | 15:44
Kao što ti je Sank rekao, čim kupiš uređaj po punoj cijeni daš zahtjev za otključavanjem i to je unutar par sati provedeno.

A za American na rate već sam bio napisao. Politika T-mobilea je takva da ako kupuješ iphone po punoj cijeni bez neke tarife onda moraš kupiti ga jednokratno, ne dozvoljava im aplikacija mogućnost uzimanja uređaja na rate.
18.12.2011 | 16:07
viborb kaže:
Kao što ti je Sank rekao, čim kupiš uređaj po punoj cijeni daš zahtjev za otključavanjem i to je unutar par sati provedeno.

A za American na rate već sam bio napisao. Politika T-mobilea je takva da ako kupuješ iphone po punoj cijeni bez neke tarife onda moraš kupiti ga jednokratno, ne dozvoljava im aplikacija mogućnost uzimanja uređaja na rate.

hmmm...nemam pojma, ja sam im sinoc poslao email i pitao, i napisao sam da bih mobitel kupio za punu cijenu 5598kn bez ugovora na rate, i vratili su mi email i rekli da moze, mislim da cu sve sutra saznati kada ih nazovem ili prosetam do t-centar
18.12.2011 | 16:47
Evo ja sam sad nazvao sluzbu za korisnike i pitao dal se moze kupit samo uredjaj bez ikakve pretplate na rate i sa kojim karticama. Amex 12 rata, Diners do 24 rate, zagrebacka maestro do 24 rate, erste maestro do 12 rata i pbz maestro do 24 rate.
E, al sam zaboravio pitat dal uredjaj dodje otkljucan
18.12.2011 | 17:29
tetanus kaže:
Evo ja sam sad nazvao sluzbu za korisnike i pitao dal se moze kupit samo uredjaj bez ikakve pretplate na rate i sa kojim karticama. Amex 12 rata, Diners do 24 rate, zagrebacka maestro do 24 rate, erste maestro do 12 rata i pbz maestro do 24 rate.
E, al sam zaboravio pitat dal uredjaj dodje otkljucan

Hahahaha!super!sad sam vidio tvoj post i nazvao sam i pitao sam da li je otkljucan i potvrdili su mi sto je netko gore naveo..napravis zahtjev da se mobitel otkljuca kada ga kupis punom cijenom i u roku par sata je otkljucan...tako da super za mene!!hvala svima na odgovorima i na pomoci, vi ste kraljevi!!!
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 23 sati, 32 minuta
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa