Aplikacije na popustu
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Aplikacije na popustu

17.12.2011 | 00:15
Nisam uspio naci ni jednu takvu temu, pa je sad otvaram.
Bilo bi zgodno da u ovoj temi ostavljate linkove s aplikacijama koje su nekad koštale određenu cijenu, a sad su pojeftinile ili su free.

Evo za pocetak Asphalt 6 adrenaline prilicno hvaljena igrica od Gamelofta. U inacici za iPad i za iPhone
Nekad je koštala 6.99$, pa 4.99$, pa 0.99$ a danas je postala free, pa tko želi neka isproba

itunes.apple.com/us/app/asphalt-6-adrenaline/id400973408?mt=8

Onda Monopoly world (7.99$ > 0.99$ > free) i iPad i iPhone verzija

itunes.apple.com/hr/app/monopoly-here-no...rld/id299404685?mt=8
17.12.2011 | 00:22
Evo i od mene

Megastunt Mayhem Pro
itunes.apple.com/app/megastun...451393577?mt=8
17.12.2011 | 01:16
a ste čuli za onu aplikaciju
12 days of christmas?
danas je puštena, evo recimo soundhound se dijeli besplatno (inače 5-6$)
od 26.12 pa 12 idućih dana svaki će se dan dijeliti po jedna aplikacija.
naravno da to nema na hrvatskom app storeu, pa sam se morao prebaciti na njemački da "official" to skinem
17.12.2011 | 05:59
ja sam se prebacio na britanski hehe
17.12.2011 | 08:47
Ja sam si instalirao aplikaciju AppsGoneFree. Javlja ti koje su aplikacije postale besplatne. Odlicna stvar.
17.12.2011 | 15:14
Registrirajte se na AppShopper i sastavite si wish list pa vam pusha notifikacije kad se cijena promijeni ili postane free.
17.12.2011 | 18:01
Hackerivs kaže:
a ste čuli za onu aplikaciju
12 days of christmas?
danas je puštena, evo recimo soundhound se dijeli besplatno (inače 5-6$)
od 26.12 pa 12 idućih dana svaki će se dan dijeliti po jedna aplikacija.
naravno da to nema na hrvatskom app storeu, pa sam se morao prebaciti na njemački da "official" to skinem

da istina ja sam je isto dobio ali mislim da je shazam puno bolji do toga..ali nema veze ...budemo vidjeli dalje mozda se koji app nadje ;D
17.12.2011 | 18:02
Preko facebook aplikacije apps.facebook.com/freeonappstore/ mežete dobiti kod za novi bejeweled
18.12.2011 | 01:03
jedna koja je nova a jos uvijek besplatna, SIX GUNS. Slična kao red dead redemption
22.12.2011 | 01:50
Evo jedna nova besplatna i korisna aplikacija - WhatsApp
Premda ima sve mogucnosti gotovo istovjetne besplatnom Viberu, ima jednu dobru prednost - prisutna je na gotovo svim raširenijim platforma (BB, Symbian, iOS i Android).
Koliko mi je poznato Viber još nije prisutan na BB i Symbianu i pitanje hoce li uopce biti..
Inace košta 1$ ili više a sada je i tko zna koliko još dugo, free

Više o aplikaciji: www.whatsapp.com/

Link za skidanje: itunes.apple.com/app/whatsapp-messenger/id310633997?mt=8
22.12.2011 | 16:08
Svaka čast što to veliš nisam primijetio je u app storeu app je odlična + emoji najbolja
22.12.2011 | 16:36
Fifa 12 - 0,99$
Real Racing 2 - 0,99$
Monopoly - free
Asphalt 6 - free
22.12.2011 | 16:39
Gta 3 isto na popustu 2,99$
24.12.2011 | 16:24
Grand Theft Auto: Chinatown Wars HD ($5.99, was $9.99)
Grand Theft Auto: Chinatown Wars ($5.99, was $9.99)
Splinter Cell Conviction™ HD ($0.99, was $4.99)
DOOM II RPG ($0.99, was $2.99)
DOOM Resurrection ($0.99, was $4.99)
RAGE HD ($0.99, was $1.99)
The Nightworld ($0.99, was $4.99)
Pocket Academy ($1.99, was $3.99)
Ben the Bodyguard ($0.99, was $4.99)
Photo Manager Pro ($0.99, was $2.99)
Nightstand Central for iPad ($0.99, was $2.99)
Tank Riders ($0.99, was $1.99)
Hex Empire ($0.99, was $2.99)
Grand Prix Story ($1.99, was $3.99)
AmpKit+ ($9.99, was $19.99)
Gesundheit! HD ($1.99, was $2.99)
Gesundheit! ($0.99, was $1.99)
Space Miner ($0.99, was $2.99)
Wolfenstein 3D Classic Platinum ($0.99, was $1.99)
Shadow Guardian HD ($0.99, was $6.99)
Real Steel ($0.99, was $2.99)
Inspire Pro – Paint, Draw & Sketch ($0.99, was $7.99)
Broken Sword – The Smoking Mirror: Remastered (Free, was $0.99)
AmbiScience™ • Binaural & Isochronic Ambient Mind Utility (Free, was $1.99)
Subject 7 ($0.99, was $2.99)
Tower Bloxx Deluxe 3D ($0.99, was $1.99)
StarFront: Collision HD ($0.99, was $6.99)
24.11.2014 | 08:26
Things for iPhone/iPad su do 28.11 FREE, a Mac verzija je na 30% sniženja - culturedcode.com
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 15 sati
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.06 Seconds

Provided by iJoomla SEO