16.12.2011 | 00:20
Pozdrav ekipa,
Molio bih malu pomoc ili nekakav savjet bilo koga od vas ko se susreo sa sličnim problemom ili pak zna o čemu bi se moglo raditi.
Dakle moj problem je veoma jednostavan. U toku gledanja TVa zgrabio sam mobitel da prosurfam i normalno, stisenm home button....nista...opet....nista...opet....nista. Kliknem tipku za uklj/isklj. naravno nista. Stavim ga na punjač i ostavim neko vreme...pogađajte...nista! Pozovem sebe sa drugog aparata, signal da zvoni se čuje unutar aparata sa kojeg pozivam, ali moj telefon (aparat koji zovem) nereagira. Nisam ni pokusavao da gaotvaram, cak ni da vadim karticu, nista. Neusuđujem se da se zezam sa necim u šta nisam bar 1% siguran da mogu da nešto uradim.
Telefon se ponaša kao aparat bez ičega u sebi. Samo kućište. Nikad ništa prosuo na njega, nikad ispadao, ma nikad ništa da ne nabrajam sad. Jednostavno kao da je, eto sam od sebe umro.
E sad, da se radi o, neznam, pijačnoj kopiji i tome slično, pa i da mi ne bude čudno. I pored toga sto danas posebno, i najkvalitetniji uredjaji traju daleko kraće nego li je to slucaj bio ranije, nisam bas očekivao od jednog Applovog proizvoda da utihne nakon 10 meseci.
Da ne govorim na pamet, nisam siguran da li je utihnuo ili šta je vec problem al eto ako neko ima nekakvu ideju, dobro bi došla.
U napred zahvalan.