Kupovina polovnog - savjeti
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kupovina polovnog - savjeti

28.02.2012 | 21:43
saint kaže:
Ok,evo detaljno kako i sta provjeriti prilikom kupovine polovnog iPhone-a

Ako se radi o 3G ili 3Gs

1.provjeriti koji je BB Setings - General - About - Modem F. / Ako je 06.15.00 taj mobitel nemojte kupovati jer mu neradi GPS tj to je BB od iPada i nema opcjije dongrade-a (Na iphone 4 -4S nema ovog BB)

znači sve što ste navodili vrijedi i za 3G i za 3GS modele? sve ispod BB-a 06.15.00 se može otključati, tj. downgreadati - i na 3G-u i na 3GS-u?
28.02.2012 | 23:15
Ne bas,BB ostaje isti tj ne moze se uraditi downgrade osim na 3G koji ima stari BL(ti su telefoni prava rijetkost) e sad sto se tice otkljucavanja ni tu se ne moze bas svaki BB otkljucati.Pod ovim mislim na koristenje ultrasn0w-a.Koliko vidim na forumu sada postoji opcija regularnog otkljucavanja preko T-coma i Vipa.Sto znaci da igra ulogu i sa koje je mreze.
29.02.2012 | 20:02
ma ne snalazim se u tim kombinacijama baš, a kupujem polovni iPhone 3G ili 3GS pa se pokušavam informirati da se ne zaje...
postoji li gdje kakav popis/tablica po kojoj se može vidjeti s obziroma na BB i OS može li se uređaj otključati i eventualno downgreadati (3.1.3 za 3G / 4.x za 3GS)?
evo, konkretno za jedan uređaj - BB mu je 05.15.04, a OS 4.2.1. može li se otključati i može li se spustiti na 3.1.3?
29.02.2012 | 21:04
Zadnji BB za 3g i 3gs koji se može softwerski otključati sa ultrasn0wom je 5.13.04, a za iPhone4 01.59.00, te naravno onaj nesretni 6.15.00 koji se inače ne preporuča.

Dakle ovaj sa bb 5.15.04 se ne može otključati osim službeno, a spuštanje verzije iOSa na nižu moguće je samo ako postoje spremljeni SHSH. U slučaju da je iPhone jailbreakan i ima instaliranu Cydia onda se u njoj može provjeriti koji su SHSH spremljeni, u protivnom potrebno je instalirati Tinyumbrellu i sa njom provjeriti za koje su iOS verzije na raspolaganju SHSH.

EDIT
Samo da nadodam, da se BB ne može spustiti na nižu verziju čak i ako se instalira niža verzija iOSa.
29.02.2012 | 21:23
ok,skužio sam sistem. hvala puno.
29.02.2012 | 21:56
Ako se strpiš do kaja godine () budem imao jedan koji je tvornički otključan jer mi ističe pretplata i uzeti ću novi. Otključan je preko T-Coma (nije petljano po njemu). E sad, moglo bi se kaj iskemijati i mjenjati (moj 3G za 4G uz neke kune s moje strane). Imam sve papire, garancije, račune i kutiju. Jedino su slušalice stradale.
29.02.2012 | 22:04
da, super - do kraja godine...
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 6 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, Riba, ^SuperUnknown^, Anonimci (745)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.96 Seconds

Provided by iJoomla SEO