4s home button
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

4s home button

14.12.2011 | 17:22
Ja neznam dal je to paranoja od 4-vorke kod koje sam imao velikih problema sa home tipkom ili što ali morao sam to podijeliti sa vama.
Jel se ikome od vas koji koristite novi 4s na 5.0.1 zna dogoditi da home tipka nekad malo zataji, tj možda se prelagano stisne pa ne odreagira ili tako nešto... Koristim 4s već skoro mjesec dana i dogodilo mi se to otprilike 3 puta ali nikada nisam bio siguran dal sam dovoljno stisnuo tipku ili sam stisnuo tipku za paljenje i gašenje a ne home:S Moje pitanje je dal se vama nekada ( rijetko) dogodi da tipka ne odreagira zbog slabijeg pritiska ili slično tj dali je to normalno na svakom uređaju ili vam baš ali baš svaki put odreagira savršeno

Hvala unaprijed
14.12.2011 | 17:36
DA. 4G isto tako radi. Koji put ne reagira ili reagira kao dvoklik. Stanje normalno po meni.
14.12.2011 | 17:46
kod mene se isto desavala i ja sam svoju poslao na servis i dobio novu. radi se o 4-ci. i stanje nije normalno, jer im je to kao neka greska.zato ih odmah mjenjaju.
14.12.2011 | 17:58
Jel jako štekalo ili samo nekada, rijetko? Meni na 4-vorci je svako malo štekala, dnevno 10-ak puta i to baš očito, a sada na 4s se to stvarno rijetko dogodi, i pošto uvijek nješno stisnem tu home tipku mislim da je od toga, tj da nisam, dovoljno pritisnuo da prihvati komandu!?
14.12.2011 | 20:47
Jel im netko iskustva sa 4s po ovom pitanju?
14.12.2011 | 22:24
Sada sam ga palio i gasio doslovno 60 puta da vidim hoce li zatajiti koji put i nista, sve radi savrseno:D. Niti jednom tipka nije reagirala neposlusno;)
14.12.2011 | 22:44
I meni se to rijetko desavalo. Ali islo mi na zivce i posaljem ga na servis.
14.12.2011 | 23:04
i jeli ti se nakon servisa ikada to isto dogodilo ili je 100 od 100 puta bilo uspjeno. koliko je porošlo od servisa?
14.12.2011 | 23:20
Za sad mi nikad nista na 4s nije zastekalo a kamoli koja tipka! Sve 5 za sada a nadam se i ubuduce
Sve ti je u redu sa telefonom bez brige, opusti se i uzivaj
15.12.2011 | 00:18
Ovaj ne steka. Nego ako ti ne ide na zivce sto kaze kolega, opusti se i uzivaj.
15.12.2011 | 01:21
Na iPhone 4 mi se događalo rijetko da ne reagira onako kako sam ja želio, ali nisam nikada bio siguran da li je to do njega ili do mog prsta ili čak do softwera.

Sada imam 4S i vrlo rijetko se dogodi da ne posluša, ali opet mislim da je najvjerojatnije do mog prsta. U svakom slučaju ništa zabrinjavajuće.
15.12.2011 | 03:29
zasad besprjekoran..osim drugog zvučnika:lol: (šalim se)
15.12.2011 | 08:29
... i prvog mikrofona! LOL
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 7 sati, 46 minuta
  • smayoo: RIP Chris Rea... :(
  • VanjusOS: ovo lasersko graviranje izgleda odlično, nikakve naljepnice!
  • Bertone: ... i da, mislim da je sad graviranje oko 20€
  • Bertone: Lasersko graviranje, baci oko na [link] , ovako izgleda na T14s koji sam nosio kod njih s time da nisam htio baš sve znakove nego samo par osnovnih, tipkovnica je isto bila DE [link]
  • jura22: Radije kupi naljepnice. Ima ih na oglasniku: [link]
  • Riba: Puno, jer ako se ne varam mora se mijenjati kuciste.
  • CoffeePod: Kupio MBP16" M4, al tipkovnica je njemacka. Zna li se koliko bubvrega dode zamjena tipki da mi bude HR?
  • Soffoklo: Misliš bravo retardirana EU birokracija
  • drpongrac23: Bravooo Apple, super!!!
  • m@xym: a evo i pojašnjenja: [link]
  • Yonkis: In iOS 26.2, Wi-Fi network synchronization between iPhone and Apple Watch will no longer be available in the EU.
  • hal9000: HAHAHAHAHAHA: [link]
  • dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
  • Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

^SuperUnknown^, Anonimci (587)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.70 Seconds

Provided by iJoomla SEO