4s home button
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

4s home button

14.12.2011 | 17:22
Ja neznam dal je to paranoja od 4-vorke kod koje sam imao velikih problema sa home tipkom ili što ali morao sam to podijeliti sa vama.
Jel se ikome od vas koji koristite novi 4s na 5.0.1 zna dogoditi da home tipka nekad malo zataji, tj možda se prelagano stisne pa ne odreagira ili tako nešto... Koristim 4s već skoro mjesec dana i dogodilo mi se to otprilike 3 puta ali nikada nisam bio siguran dal sam dovoljno stisnuo tipku ili sam stisnuo tipku za paljenje i gašenje a ne home:S Moje pitanje je dal se vama nekada ( rijetko) dogodi da tipka ne odreagira zbog slabijeg pritiska ili slično tj dali je to normalno na svakom uređaju ili vam baš ali baš svaki put odreagira savršeno

Hvala unaprijed
14.12.2011 | 17:36
DA. 4G isto tako radi. Koji put ne reagira ili reagira kao dvoklik. Stanje normalno po meni.
14.12.2011 | 17:46
kod mene se isto desavala i ja sam svoju poslao na servis i dobio novu. radi se o 4-ci. i stanje nije normalno, jer im je to kao neka greska.zato ih odmah mjenjaju.
14.12.2011 | 17:58
Jel jako štekalo ili samo nekada, rijetko? Meni na 4-vorci je svako malo štekala, dnevno 10-ak puta i to baš očito, a sada na 4s se to stvarno rijetko dogodi, i pošto uvijek nješno stisnem tu home tipku mislim da je od toga, tj da nisam, dovoljno pritisnuo da prihvati komandu!?
14.12.2011 | 20:47
Jel im netko iskustva sa 4s po ovom pitanju?
14.12.2011 | 22:24
Sada sam ga palio i gasio doslovno 60 puta da vidim hoce li zatajiti koji put i nista, sve radi savrseno:D. Niti jednom tipka nije reagirala neposlusno;)
14.12.2011 | 22:44
I meni se to rijetko desavalo. Ali islo mi na zivce i posaljem ga na servis.
14.12.2011 | 23:04
i jeli ti se nakon servisa ikada to isto dogodilo ili je 100 od 100 puta bilo uspjeno. koliko je porošlo od servisa?
14.12.2011 | 23:20
Za sad mi nikad nista na 4s nije zastekalo a kamoli koja tipka! Sve 5 za sada a nadam se i ubuduce
Sve ti je u redu sa telefonom bez brige, opusti se i uzivaj
15.12.2011 | 00:18
Ovaj ne steka. Nego ako ti ne ide na zivce sto kaze kolega, opusti se i uzivaj.
15.12.2011 | 01:21
Na iPhone 4 mi se događalo rijetko da ne reagira onako kako sam ja želio, ali nisam nikada bio siguran da li je to do njega ili do mog prsta ili čak do softwera.

Sada imam 4S i vrlo rijetko se dogodi da ne posluša, ali opet mislim da je najvjerojatnije do mog prsta. U svakom slučaju ništa zabrinjavajuće.
15.12.2011 | 03:29
zasad besprjekoran..osim drugog zvučnika:lol: (šalim se)
15.12.2011 | 08:29
... i prvog mikrofona! LOL
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 4 sati
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.95 Seconds