iDataSpy
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iDataSpy

03.12.2011 | 00:34
Trebam pomoć oko postavljanja postavki ove aplikacije na iPhone4s.naime,kažu da ova aplikacija najbliže pokazuje potrošnju MB u odnosu na potrošnju na VIP stranici.hvala.
09.12.2011 | 01:56
Vrlo jednostavno, umjesto zadanih postavki upises koliko smijes potrositi i kad da te upozorava, brz tocke i zareza kod mb. Znaci samo npr. 500 mb umjesto 500.00. Javi ako ces trebati sto
09.12.2011 | 16:35
The_Cleric kaže:
Vrlo jednostavno, umjesto zadanih postavki upises koliko smijes potrositi i kad da te upozorava, brz tocke i zareza kod mb. Znaci samo npr. 500 mb umjesto 500.00. Javi ako ces trebati sto

e super..hvala ti,biti će pitanja.novajlija sam.upravo dobio internet u kući pa ne moram u grad na net.sada ću pročitati štošta toga na forumu i ažurirati postavke,pregledati aplikacije..itd.javim se ako zapne,a već je.
naime,aplikacija iDataSpy je besplatna i uspješno skinuta.no,nakon dva dana nisam je mogao otvoriti pa sam je izbrisao.imam otvoren elektronski račun kod VIP-a (+ 512MB),pa sada lakše pratim potrošnju.uzalud applove besplatne aplikacije kada ih vip naplačuje.tu je sada flat pa neće biti problema.hvala još jednom.
10.12.2011 | 18:19
nastavio se dalje zaigravati sa 4tvorkom i aktivirao voice control..jao užasa.no,nekako se uspio vratiti i sada je sve u redu.međutim,kroz pokušaje vračanja tražio me zaporku za ograničenja na što sam ja tri puta upisao pin kartice.zaporka je samo u brojevima.e sad,imam tri neuspjela pokušaja unosa zaporke i to mi stoji podcrtano crvenom bojom.da dalje ne brljavim da li netko zna o kojoj se zaporci radi jer je na kartici kao i na papirima o ugovoru nemam nigdje navedeno? da to nisu unosi tipa 0000 i sl.?, ili moram zvati vip i njihovu podršku za iPhone.postavke/općenito/ograničenja.
13.12.2011 | 00:33
Sta god budes trebao, pitaj, tu smo da pomognemo. Sto se tice sifre nisam siguran ali mozda i je tipa 0000, ne sjecam se kako je kod mene bilo. Probaj i sa vipom, nije bed
13.12.2011 | 01:07
Kada prvi put ulazis u restrictions kucas svoju sifru tj onu koju ti zelis da bude,znaci nema predefinisane sifre ako si primjetio u vrhu ti pise "Set Passcode"
13.12.2011 | 12:16
e sad..riješio sam tako da sam se sjetio te nesvjesno upisane šifre prilikom prvog korištenja iPhonea.o čemu se radi.nema nikakve same telefonske zaporke tipa 0000 ,već je to zaporka koju ste vi upisali.to je nešto kao..postavili ste pitanje i isto tako odgovori na njega.
ukoliko se zaboravi postoji mogučnost da se otključate putem iTunesa tako da se difoldate ali gubite sve i iPhone vračate na početak korištenja.ova informacija dolazi od vipove podrške iPhona (0917111 - 1min. 3kn i nešto lipa "bez recenzije").tu je i innformacija kako je proizvođač telefona namjerno ograničio mogučnosti tako da je uskratio apdejt za određenu stvar.ako poslušate svoju 4tvorku primjetit će te da vam radi samo jedan zvučnik i da u postavkama imate u opciji samo uključi/isključi mono..sterea nigdje..no,možda postoji softver koji treba kupiti za tu opciju?također smo razgovarali o garanciji koja ne izlazi van granica sim kartice,drugim rječima nisu odgovorni za drugi zvučnik jer je proizvođač tako odlučio..dobro netko lobira i zarađuje..itd.eto,to je sve.
13.12.2011 | 13:20
od kad je iphone 4 stereo??
13.12.2011 | 13:53
CooL kaže:
od kad je iphone 4 stereo??

pod stereo sam mislio na drugi zvučnik koji sigurno nije napravljen zbog estetike.zašto ne svira?
13.12.2011 | 14:09
Debelo si pogrijesio To drugo nije zvucnik vec mikrofon.Tako da prica o stereu nema veze ali bas nikakve
134028_iphone_4_user_guide.jpg
13.12.2011 | 15:13
Evo saint ti je odgovorio! nisam imao vremena potražiti sliku!
13.12.2011 | 15:44
also..kojeg li neznanja.biti će toga još...
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 sati, 53 minuta
  • Bertone: Ma to sa diktiranjem je pušiona, nevezano za poruke nekidan vozim mamu doma i trebam nešto ženu pa je pokušam nazvati no auto ponavlja da ne razumije,... na kraju sam morao reći mami da malo zašuti :D
  • smayoo: Ne smiješ diktirati kako normalno pričaš. Kad se priča usporeno i jasno razdvaoja riječi, točnost je ≥90%
  • smayoo: :-D
  • Bertone: Znam, zato često i dobijem haiku od poruka :D
  • smayoo: Diktiraj poruke u vožnji. Radi sve bolje.
  • Yonkis: Bertone, ne mogu, vozim. :)
  • Bertone: Eto današnje mladeži, vozi i piše poruke,... ajd se sad sam kazni :)
  • Yonkis: "obaviti", pobjeglo mi, naletio sam na šaht u vožnji.
  • Yonkis: Kloba, ne možemo ti ga MI aktivirati, to moraš sam bavi
  • Kloba: Pozdrav ekipa ima neki znalac da mi aktivira whats app?
  • smayoo: A propos smještanja konektora... :P
  • smayoo: U Beogradu ulazi stari deda sa štapom, klimavo i s mukom u gradski autobus, obrati se vozaču: "Mladiću reci mi gde bih mogao da smestim kosti...?", a vozač na to skoči ljutito: "Nemoj da tebi Kosta smesti!" :D
  • Bertone: Bolje i straga nego kad ga Apple smjesti ispod :D
  • jura22: I smjestila ga straga.
  • smayoo: To je sve EU standardizirala na USB-C. :D
  • jura22: Izgleda da mora biti više od dva konektora!
  • jura22: Landtag Brandenburg ih ke nabrojao: Gejevi, lezbijke, androgini, birodne osobe, trans muškarci, trans žene, rodno promjenjive osobe, rodno kvir osobe, interseksualne osobe, interseksualne žene, interseksualni muškarci, transseksualne osobe, transseksualne žene, transseksualni muškarci, trans osobe, transmuške osobe, transženske osobe, rodno fluidne osobe, panrodne osobe, osobe s dva duha (
  • jura22: Misliš da se smiju stavljati samo muški ili ženski konektori?
  • smayoo: :D
  • Riba: Po muskim i zenskim konektorima.
  • jura22: Zašto ženski robot mora imati sise? U stvari, zašto uopće postoje muški i iženski roboti? Kako ih tazlikovati?
  • smayoo: @bbosnjak, otvori temu u forumu pa pitaj da ti se jave jabučari iz Zagreba ili okolice koji imaju monitor iz te generacije da probaš s njihovom ciglom
  • smayoo: Aha, to ima vanjsku ciglu za napajanje? Pa da, onda svakako treba probati s drugom ciglom prije ikakvog servisa.
  • jura22: Sumnjam. Rekoi su neka nabavim nateriju i onda je budu zamijenili. U stvari, trebao sam je nabaviti, sam zamijeniti i inda njima odnjeti novce.
  • dpasaric: Za Cinemu 23 prvo provjeri da nije samo napajanje, 90% slučajava bude to.
  • Riba: Vjerojatno su pretrpani poslom kao i svi.
  • jura22: Vidim hvalite RAM servis. Ja sam ih pitao za promjenu baterije pa su poceli kolutati s ocima. Kao da su me htjeli otpiliti.
  • jura22: Jok, Ludbreg je centar svijeta.
  • bbosnjak: Jbg. mi Zagrebčani mislimo da smo u cetru svijeta. Hvala na linku.
  • Riba: Kad ljudi ne kazi lokaciju obicno se radi o Zagrebu. :) U tom slucaju preporuka za [link]
  • Riba: A gdje se nalazis?
  • bbosnjak: Imam Apple Cinema Display 23-Inch. Radio je ok do prije mjesec dana i prekrasan je. Imao je jednu crtu mrtvih pisela po sredini ali koga briga kad je tako elegantan i dobru sliku ima. I onda je prestao raditi. Ima li igdje servis koji bi to mogao pogledati i možda popraviti ili bi to možda netko udomio pa se time pozabavio. Ne mogu se natjerati da ga odnesem na glomaznni otpad ko da je neki šte
  • smayoo: [link]
  • Pongy75: Meni se čini i jedno i drugo, app šema. A vaditi se na bilesnu djecu, ako je to uopće istina je krajnje bezobrazno. Ovo mjesto nikad nije bila takva zajednica.
  • drlovric: Ja sam slab na djecu i radio bih pomogao i u ovom konkretnom slucaju. Vec sam to radio ovdje. Samo nisam shvatio kakvu pomoc on ocekuje konkretno. Da skupimo pare za M4 ili da mu ga nekako nadjemo unutar njegovog budzeta. Taj dio mi nije jasan...
  • Pongy75: Napad je najbolja obrana - kad te uberu!
  • Sarek: I stvarno mu nitko nije ništa loše napisao, a on je odmah krenuo u neke obrambene teze
  • Sarek: Meni je isto bilo čudno da na jasno postavljeno pitanje krenu traktati nečega što nema veze s pitanjem. Dva su moguća scenarija ili se čovjek pogubio u svemu i samo se krivo izrazio ili je stvarno neka muljaža. U svakom slučaju trebalo bi objašnjenje od dotičnog člana ili ako je ovo drugo u pitanju neka admini reagiraju
  • jura22: Tu je pitao nesto za MacMini M4 > M4 Pro
  • jura22: [link]
  • Pongy75: Avioni, milioni. kamioni
  • matijazx: -- to je bila prevara. Kolega forumaš mu je htio posuditi svoj Mac, al ovaj nije htio. Scammer.
  • Pongy75: Malo popratiti postove, sve je bez logike. Šarena priča, ima svega.
  • jura22: 8.2.2025. Pise da je sve prebacio s M4 na M4 Pro, ne znam tko je ovdje lud?
  • jura22: Cijela prića je čudna. Pošto se radi o bolesnom djetetu ne želim griješiti dušu.
  • marioart: izgelda da je obrisana... ja sam se ponudio za pomoc dvaput, ali sam izignoriran... cudna situacija
  • jura22: Gdje je tema o M4 MM za onu curicu?
  • Gjuroo: @Yonkis: Otvori temu... :D
  • Yonkis: Zašto su plavuše a onda nakon njih riđokose tako upečatljive?
  • smayoo: RIP :(

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.91 Seconds

Provided by iJoomla SEO