iDataSpy
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iDataSpy

03.12.2011 | 00:34
Trebam pomoć oko postavljanja postavki ove aplikacije na iPhone4s.naime,kažu da ova aplikacija najbliže pokazuje potrošnju MB u odnosu na potrošnju na VIP stranici.hvala.
09.12.2011 | 01:56
Vrlo jednostavno, umjesto zadanih postavki upises koliko smijes potrositi i kad da te upozorava, brz tocke i zareza kod mb. Znaci samo npr. 500 mb umjesto 500.00. Javi ako ces trebati sto
09.12.2011 | 16:35
The_Cleric kaže:
Vrlo jednostavno, umjesto zadanih postavki upises koliko smijes potrositi i kad da te upozorava, brz tocke i zareza kod mb. Znaci samo npr. 500 mb umjesto 500.00. Javi ako ces trebati sto

e super..hvala ti,biti će pitanja.novajlija sam.upravo dobio internet u kući pa ne moram u grad na net.sada ću pročitati štošta toga na forumu i ažurirati postavke,pregledati aplikacije..itd.javim se ako zapne,a već je.
naime,aplikacija iDataSpy je besplatna i uspješno skinuta.no,nakon dva dana nisam je mogao otvoriti pa sam je izbrisao.imam otvoren elektronski račun kod VIP-a (+ 512MB),pa sada lakše pratim potrošnju.uzalud applove besplatne aplikacije kada ih vip naplačuje.tu je sada flat pa neće biti problema.hvala još jednom.
10.12.2011 | 18:19
nastavio se dalje zaigravati sa 4tvorkom i aktivirao voice control..jao užasa.no,nekako se uspio vratiti i sada je sve u redu.međutim,kroz pokušaje vračanja tražio me zaporku za ograničenja na što sam ja tri puta upisao pin kartice.zaporka je samo u brojevima.e sad,imam tri neuspjela pokušaja unosa zaporke i to mi stoji podcrtano crvenom bojom.da dalje ne brljavim da li netko zna o kojoj se zaporci radi jer je na kartici kao i na papirima o ugovoru nemam nigdje navedeno? da to nisu unosi tipa 0000 i sl.?, ili moram zvati vip i njihovu podršku za iPhone.postavke/općenito/ograničenja.
13.12.2011 | 00:33
Sta god budes trebao, pitaj, tu smo da pomognemo. Sto se tice sifre nisam siguran ali mozda i je tipa 0000, ne sjecam se kako je kod mene bilo. Probaj i sa vipom, nije bed
13.12.2011 | 01:07
Kada prvi put ulazis u restrictions kucas svoju sifru tj onu koju ti zelis da bude,znaci nema predefinisane sifre ako si primjetio u vrhu ti pise "Set Passcode"
13.12.2011 | 12:16
e sad..riješio sam tako da sam se sjetio te nesvjesno upisane šifre prilikom prvog korištenja iPhonea.o čemu se radi.nema nikakve same telefonske zaporke tipa 0000 ,već je to zaporka koju ste vi upisali.to je nešto kao..postavili ste pitanje i isto tako odgovori na njega.
ukoliko se zaboravi postoji mogučnost da se otključate putem iTunesa tako da se difoldate ali gubite sve i iPhone vračate na početak korištenja.ova informacija dolazi od vipove podrške iPhona (0917111 - 1min. 3kn i nešto lipa "bez recenzije").tu je i innformacija kako je proizvođač telefona namjerno ograničio mogučnosti tako da je uskratio apdejt za određenu stvar.ako poslušate svoju 4tvorku primjetit će te da vam radi samo jedan zvučnik i da u postavkama imate u opciji samo uključi/isključi mono..sterea nigdje..no,možda postoji softver koji treba kupiti za tu opciju?također smo razgovarali o garanciji koja ne izlazi van granica sim kartice,drugim rječima nisu odgovorni za drugi zvučnik jer je proizvođač tako odlučio..dobro netko lobira i zarađuje..itd.eto,to je sve.
13.12.2011 | 13:20
od kad je iphone 4 stereo??
13.12.2011 | 13:53
CooL kaže:
od kad je iphone 4 stereo??

pod stereo sam mislio na drugi zvučnik koji sigurno nije napravljen zbog estetike.zašto ne svira?
13.12.2011 | 14:09
Debelo si pogrijesio To drugo nije zvucnik vec mikrofon.Tako da prica o stereu nema veze ali bas nikakve
134028_iphone_4_user_guide.jpg
13.12.2011 | 15:13
Evo saint ti je odgovorio! nisam imao vremena potražiti sliku!
13.12.2011 | 15:44
also..kojeg li neznanja.biti će toga još...
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 7 sati, 54 minuta
  • smayoo: RIP Chris Rea... :(
  • VanjusOS: ovo lasersko graviranje izgleda odlično, nikakve naljepnice!
  • Bertone: ... i da, mislim da je sad graviranje oko 20€
  • Bertone: Lasersko graviranje, baci oko na [link] , ovako izgleda na T14s koji sam nosio kod njih s time da nisam htio baš sve znakove nego samo par osnovnih, tipkovnica je isto bila DE [link]
  • jura22: Radije kupi naljepnice. Ima ih na oglasniku: [link]
  • Riba: Puno, jer ako se ne varam mora se mijenjati kuciste.
  • CoffeePod: Kupio MBP16" M4, al tipkovnica je njemacka. Zna li se koliko bubvrega dode zamjena tipki da mi bude HR?
  • Soffoklo: Misliš bravo retardirana EU birokracija
  • drpongrac23: Bravooo Apple, super!!!
  • m@xym: a evo i pojašnjenja: [link]
  • Yonkis: In iOS 26.2, Wi-Fi network synchronization between iPhone and Apple Watch will no longer be available in the EU.
  • hal9000: HAHAHAHAHAHA: [link]
  • dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
  • Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

^SuperUnknown^, Anonimci (514)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.55 Seconds

Provided by iJoomla SEO