14.02.2012 | 00:44
imam jedan slucaj sa vipom i ponukanim ovim postom sam napravio sve sto je i on napravio u nadi da cu dobiti neku pravdu za koju mislim da imam pravo. u dopisu koji sam zalijepio pise sav moj problem pa da ne pisem duplo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Poštovani/a,
dana 30.07.2011. kupljen je iPhone 4 u Vip poslovnici. Nakon 3-4 mjeseca korištenja uređaj
se pokvario te je odnesen na popravak. Iz službenog servisa je poslan zamjesnki uređaj koji je došao nezapakiran i bez odgovarajućih papira. Taj isti uređaj je od primitka imao problema sa antenom, veza puca, gubi signal i zahtijeva hard reset sa vremena na vrijeme.
Napravljen je reset sa strane korisnika prije slanja na servis no to nije pomoglo. Nakon
kontaktiranja sa službenim Vip servisom (mmm Agram servis d.o.o.) ustanovljeno je da je i na servisu
obavljen restore uređaja koji je korisnik već napravio ali bez uspjeha te tvrde da je mobitel ispravan,
što naravno nije točno. Kao korisnik, pretplatnik i kupac Apple-ovog proizvoda zahtijevam da mi se
pošalje novi zapakirani uređaj sa svim odgovarajućim papirima.
Kontaktirao sam Državni inspektorat iz kojeg tvrde da bilo koji mobitel koji dobivamkao zamjenu zbog
kvara mora doći u originalnoj kutiji sa svim pripadajućim papirima.
Unaprijed hvala
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
nadam se da cete mi moc predloziti nesto i da, btw- danas su mi poslali mail iz agram servisa:
Poštovani,
servisno uzješće je slijedeće:
Napravljen tvornički restore softwarea na verziju 5.0.1 - testiran u radu s našom SIM karticom - radi ispravno;
NAPOMENA: uređaj je na zahtjev stranke dodatno testiran u realnim uvjetima od 8.2.-.13.2. te nije uočen navedeni nedostatak
Uređaj sutra šaljemo
S poštovanjem

+uz dopis, kontaktiranje sluzbe za korisnike i svih drugih koji bi mogli biti odgovorni za ovako nest, zalijepio sam im na fejsbuk sve ovo. malo loseg pr-a...