iphone 4s 16gb čudno zveckanje
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iphone 4s 16gb čudno zveckanje

28.11.2011 | 21:22
Pozdrav, evo ovako, prije nekoliko dana sam postao vlasnik iphona 4s i osim problema sa baterijom, nisam imao nekih većih problema ali danas me nešto zaintrigiralo. Naime kada se malo lupne sa prstom oko kamere, u gornjem dijelu telefona iznutra se čuje čudno zveckanje, kao da je neki mali šarafić otpušten unutra. Pošto sam već jednom imao sličan problem sa 3g (ispostavilo se da je to žiroskop što je zveckao)zanima me jel i vama ostalima što koristite 4s isto tako se čuje ili imam problem i da idem zamijeniti uređaj:huh:
28.11.2011 | 21:29
Četvorka isto tako zvecka. Od brata četvorka isto. Ništ čudnoga i upitnoga. Sretno s novom igračkom.
Što je problem s baterijom? Meni uz ugašene bežične module i ugašeni 3G drži do oko 36 sati. Ujutro ga uzmem drugi dan navečer ga moram puniti.
28.11.2011 | 21:33
Hvala na brzom odgovoru, odmah mi je lakše! Što se tiče baterije ja sam isključio bežične module ali sam ostavio 3g i večinu notifikacija i baterija pada dosta brzo.
28.11.2011 | 21:46
Jel znas sto bi to moglo biti (mislim na zveckanje) ja to nisam zapazio na svojoj bivsoj cetvorci, mada nisam niti isao za tim.
28.11.2011 | 22:19
Ja ne čujem nikakvo zveckanje, ali moj sluh... a baterija se zaista troši nešto brže na 5.0 koji je trenutno gore, ali ne pretjerano. Nisam ništa isključivao za sada, dapače uključio sam sve što se moglo uključiti pa i Siri.

Jesi napravio nadogradnju na iOS 5.0.1 ili si još na 5.0?
28.11.2011 | 22:36
Na 5.0.1 sam i malo se baterija usporila sa padanjem ali jos uvijek dosta brzo iscuri.
28.11.2011 | 23:50
Ekipa ako se jos nekome da ako ima 4 ili 4 s neka malo lupne sa prstom oko kamere pa da vidimo dali i drugima zecka, do sada nekima zvecka, nekima ne. Nervoza me pere od tog zveckanja!
28.11.2011 | 23:58
Danas sam postao ponosni vlasnik 4s iphonea i zasad nema zveckanja. sve radi super , javim se za par dana
29.11.2011 | 00:00
zveckanje o kojem pričate je giroskop koji se nalazi u iphoneu 4 i 4S
29.11.2011 | 00:14
To sam i ja odmah pomislio ali kako onda nekima se cuje a nekima ne?
29.11.2011 | 00:32
sylwius kaže:
To sam i ja odmah pomislio ali kako onda nekima se cuje a nekima ne?

Zapravo se čuje. Kad sam malo bolje poslušao i naravno lupkao kod kamere zaista se čuje lagano zveckanje i to i na iPhone 4 i na 4S posve novom. (Mogu bit i tipke, ali sam ih držao pa nisu) Mislim da možemo zaključiti da je to normalno i nastaviti uživati u korištenju iPhonea bez lupkanja po kameri
29.11.2011 | 00:35
Sank, kao i uvijek od velike pomoci. Hvala ti puno!
02.12.2011 | 15:56
Hi, 4S 16gb star 7 dana isto zvecka..... znaci da je to normalno, valjda
02.12.2011 | 16:04
Budi bez brige, probao na ženinom 4 i mom 4S i zveckaju, a inače rade ok, osim što je 4S stvarno gladan pa troši bateriju, a i grije se. Ovo sa grijanjem i nije tako loše po zimi, ali valjda će do ljeta riješiti taj problem
02.12.2011 | 16:31
Kad se telefon trese ne lupka onda se ne čuje ništa. Zaključio sam kako nije u njemu neki kruti predmet tipa šrafića koji je ispao. Treba se lupnuti s prstom po njemu i to ne jako i čuje se zveckanje. Ja sam to primjetio kad sam stavljao telefon na stol. Pošto i od brata telefon isto zvecka tako ne može biti slučajnost, već je pravilo. Nema brige.
02.12.2011 | 16:34
I moj 4 zvecka,star mjesec s tim kada poklopim tipke ili pritisnem onu za gasenje i cuvam zveckanje prestaje tako da bas i nisam siguran da je ziroskop. Meni nekako vise izgleda da je neka tipka
02.12.2011 | 16:46
Saint, to sam i ja mislio, ali držao sam tipke i kad lupkaš baš pored kamere stvarno se čuje tiho zveckanje, ali moraš lupkati baš pored same kamere, zapravo po samom vrhu stražnje strane.
03.12.2011 | 12:59
Zveckanje se čuje i kad lupnete prstom lijevo od Home tipke. Imam 4 i 4s koji je jučer kupljen i oba zveče.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 23 sati, 24 minuta
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa