Velicina slobodne memorije nakon iOS5
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Velicina slobodne memorije nakon iOS5

26.11.2011 | 23:12
Evo imam i ja jedno pitanje nakon ubacivanja iOS5 koliko vam pokazuje slobodnog prostora,kod mene je iPhone 4 16GB a nakon restore pokazuje da imam 13,5GB tj pokazuje Capacity 13,7GB pa mi nije jasno da iOS uzima preko 2GB
Tema zaključana.
26.11.2011 | 23:29
Glanc novi iPhone 4S 16Gb sa iOS 5.0 pokazuje da ima 13,6Gb kapaciteta u mom slučaju
Tema zaključana.
26.11.2011 | 23:56
Onda sam bezveze radio Restore
Tema zaključana.
27.11.2011 | 04:43
inače iOS 5 buildovi su nekoliko stotina MB teži nego njihov predak iOS 4
zbog toga se kapacitet iskaže kao nešto manji.
ali i inače znadete da zbog načina proizvodnje flash memorije kapacitet se iskaže nešto manji. recimo kupite usb stick od 16GB ali njegov kapacitet će UVIJEK biti manji, recimo kao kod mene sa 14,8 GB.
Tema zaključana.
27.11.2011 | 15:31
Ili isto kao kad kupiš komp/laptop piše ti da imaš 320GB HDD a ti imaš prostora recimo 297,5GB jer mjere nisu GB kao gigabajt nego GiB Gibiti il nešto tako, nemoj me držat za riješ ali negdje samm bio u raspravi s tim
tj. i ovo, 1GB=1024MB a ovo sad ti je 1GiB=1000MB
Krade se
Tema zaključana.
27.11.2011 | 15:37
Theblack4 je u pravu. Tvornicki se gleda 1 GB = 1000 MB, a ne 1024 MB kako bi trebalo. Zbog toga je razlika.
Tema zaključana.
27.11.2011 | 15:46
Sve ja to znam ali me iznenadilo jer na 4.3.5 je bilo koliko se sjecam 14,3 GB ili tako nesto
Tema zaključana.
27.11.2011 | 16:18
Točno je što je theblack4 napisao, ali ne krade se jer proizvođači inače deklalriraju da je 1Gb=1000Mb, dok se na današnjim OS-ima još uvijek 1Gb smatra da ima 1024Mb pa zato prikazuju manje od očekivanog.

Naučili su lekciju još iz doba CRT monitora kad su proizvođači navodili ukupnu veličinu ekrana od npr. 17", a da je zapravo vidljiva dijagonala bila 16" ili čak 15.5". No, nakon nekoliko uspješnih tužbi da su prevarili kupce, počeli su pisati stvarne veličine ili barem deklarirali kako računaju
Tema zaključana.
27.11.2011 | 19:13
Bilo bi u redu od njih da pišu stvarne vrijednosti koje prodaju jer 99% ljudi ne zna zašto i kako je to i misle da je možda pokvareno
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 sati, 8 minuta
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.60 Seconds

Provided by iJoomla SEO