Fatalan error 3194
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Fatalan error 3194

23.11.2011 | 22:35
Znam da ima postova o ovome error-u more na forumu ali me samo zanima jedno sve sam isprobao i dalje nista .. Ovako imam iOS 5 i idem napraviti restore i nista baca gresku standardno .. Znam trebas nesto mjenjati s ip-jevima i u hostu ali ni to mi nije pomoglo sada bih vas molio da ako neko zna da sredim taj host da mogu pokreniti iPhone iz toga moda .. A i btw kada sam mjenjao ip-eve neizbaci mi gresku 3194 baci mi gresku "The iPhone Karlo cannot be restored at this time because the iPhone software update server could not be contacted or is temporarily unavailable"

POMOC ! Hvala unaprijed
23.11.2011 | 22:46
Hajmo prvo od samog pocetka:Koji iphone,koji iOS,na koji iOS hoces da radis restore,na kojem si OS,Treba li ti unlock,hoces li da radis JB,ides li preko TU,kojim alatom radis.
Ne mjenjaju se IP vec Host file,poruka koju tebi iTunes izbacuje pokazatelj da nesto nije ok sa Apple serverom.
23.11.2011 | 22:59
Moze .. Znaci radi se o iPhonu 4 na njemu je bio iOS 5 i hocu da ga restoram na isti iOS 5 5.0 , na win 7 x84 .. On je sve bio unlockan i JB to sam sve bio napravio i sve je islo kao na dalnu. Ma nisam probao preko TU jer sam isao jednom i nije mi uspjelo .. Probao sam ga iREB.om da ga stavim u DFU mod jel i onda sam isao u itunes i bacao mi je 3194 i onda sam u host file promjenio .. u kojem mi je dolje pisali nekakav ip jel s gs.apple.com tako zavrsava .. Ali sada sam stavio ty reinstalirao iTunes stavio novi i tako da mi je pocetni host file bezi icega
23.11.2011 | 23:06
Apple ne potpisuje 5.0 tj mozes ici samo na 5.0.1 jer nije ni bilo mogucnosti da se spasi SHSH za 5.0 samo za GM. Ako ti treba unlock obavezno pazi na BB tj nemoj da dignes
23.11.2011 | 23:08
E ali klik god to apple ne potpisivao ja sam to vec jednom napravio znaci napravio preko iREB-a ili nesjecam se tocno .. Installirao sam si SIRI i tako mi je zablokirao nije htio butati nesto sam dirao i digao ga isto na kojem je i bio 5.0 Sada neznam sta da radim
24.11.2011 | 01:26
Eto zezam se cijeli dan i sada mi baci grešku 11 .. Pa ako netko zna sta sada molio bi pomoc . Hvala
24.11.2011 | 09:59
Očito radiš custom restore? Izbaci ga sa iREBom iz recovery petlje. Prije restorea sa iTunes stavi ga u DFU mod sa redsn0wom "just enter pwned dfu mode". Nisam se stigao još pozabaviti se iOS 5, ali čini se da će se 5.0 teško moći ako ikako staviti nazad na iPhone nakon izlaska iOS 5.0.1 kao što je i Saint naglasio.
24.11.2011 | 17:04
A neznam sada probavam preko sn0wbreeza pa cu viditi sta ce mi s njim biti .. ako ne onda cu staviti 5.0.1 nista mi drugo ne preostaje ..
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 19 sati, 9 minuta
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?