DisplayOut i Resupported 4
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

DisplayOut i Resupported 4

20.11.2011 | 16:57
Kupio sam navedene programe sa Cydie ali nikako da dobijem sliku na LCD-u. U prvi mah sam kupio DisplayOut i da ne kupujem bezveze Resuported (jer imam kineski kabel sa ebaya)instalirao sam trial verziju koja traje 10 dana. Sve je šljakalo super do danas kad sam zbog isteka trial verzije kupio punu verziju Resuported 4. Sad uopće ne radi, par puta pokaže sliku i onda nakon nekoliko poruka o konektiranju vanjskog ekrana ostane odspojen. Probao sam napraviti restore i clean instalaciju samo cydie i ta dva programa ali džabe, odbija poslušnost. Kako da to riješim? Imam iPhone 4, v4.3.3.
22.11.2011 | 13:06
Kontaktirao sam autora Resupporteda koji mi se javio i rekao da mu se čini da nisam vidio funkciju "check registration". Naravno, nisam ni očekivao neki ozbiljan odgovor jer oni misle da su korisnici glupi pa lete pred rudo i ispituju gluposti prije nego su isprobali sve mogućnosti da poprave stvar. Bilo kako bilo, Resuported ili DisplayOut ne radi, a to što sam ja potrošio novce (bez obzira što je to nekih 40kn) nije nikog briga od kreatora tih aplikacija. Novac ne žele vratiti kako mi se čini jer autor DisplayOut-a se nije udostojio niti odgovoriti na mail.
22.11.2011 | 15:57
Ovo mi se čini kao Android dućan jer ima žita u kukolju.
23.11.2011 | 11:38
Ja u stvari neznam šta bih rekao o tim developerima. Ako već nešto prodaju onda moraju biti svjesni da to neće najsavršenije raditi baš svakom korisniku i da će se pojaviti problemi ovakvog tipa. Support korisnicima = 0. Ovakvo zanemarivanje i potcjenjivanje korisnika podsjeća me na stanje u Hrvatskoj gdje potrošači nemaju nikakva prava i budu šikanirani i omalovažavani od strane prodavača. Ja neznam za niti jedan dućan u HR osim nekih stranih (da sad ne reklamiram) gdje možeš kupljenu robu neprehrambene namjene vratiti normalno u dućan i dobiti novac nazad. Svi se opravdavaju da nemogu to stornirati i vratiti novac nego moraš pod prisilom uzeti nešto drugo od njihove robe za taj iznos. Ovi su još gori, čak se ni ne javljaju, a novac nema teorije da vrate.
23.11.2011 | 14:39
probaj ako ti rade krekirane?
23.11.2011 | 16:13
Nisam čuo kako na robu kupljenu na Jakuševcu kupac ima pravo reklamacije.
23.11.2011 | 17:30
Ne rade mi krekirane, uostalom DisplayOut ni nema krekirana verzija.
23.11.2011 | 18:44
Sad polako dolazi na vidjelo ona diktatorska politika Apple-a kod odobravanja aplikacija u AppStore-u.
23.11.2011 | 19:33
da je do epla i da nema jailbreaka nikad nebi iphone kupio

bpodnar kaže:
Ne rade mi krekirane, uostalom DisplayOut ni nema krekirana verzija.

kako nema?
sinfuliphonerepo & insanelyi Repository
23.11.2011 | 20:47
ok, ima, ali što će mi krekane aplikacije kad sam kupio pune verzije?
24.11.2011 | 02:28
pa probaj mozda te rade, nikad neznas, ako ti ovi developeri ne zele nista odg probaj da ti proradi na druge nacine, drugog izlaza ne vidim
24.11.2011 | 09:43
Kao što smo već nebrojeno puta naglasili, Jabučnjak ne podržava promoviranje niti korištenje ilegalnog pa tako ni krakiranog, krekiranog, krekeriranog niti sličnog softwarea. Hvala na razumijevanju.

U mom skromnom iskustvu, također nisam nikada doživio da je piratizirana verzija softwarea radila bolje od originala.

Isto vrijedi i za hardware, a naročito kad se radi o nekakvim kineskim (bez branda) proizvodima. Koliko vidim u tvom slučaju, DisplayOut ne radi jer ne koristiš originalni kabel, a autor je jasno napisao da radi pouzdano samo sa originalnim kabelima, dok za kinesko smeće može, ali i ne mora pomoći Resupported4 vidi: http://rpetri.ch/cydia/displayout/

Autor DisplayOuta ti se nije dužan javiti jer te je na vrijeme upozorio da aplikacija neće dobro raditi sa kineskim smećem, a spomenuvši Resupported4 prebacio je loptu iz svog kaznenog prostora u njegov. Iskustva drugih korisnika pokazuju da DisplayOut radi jako dobro sa originalnim kabelima.

Autor Ressuporteda mi se pak ne čini da od tebe radi balavca, nego on ide nekim svojim zacrtanim putem u konverzaciji sa svakim korisnikom koji je zapeo u korištenju aplikacije. Vjerojatno ima dosta korisnika koji zaborave tapnuti na taj "Check Registration", pa je zato krenuo tim putem i s tobom. Umjesto što se duriš, trebao si autoru odgovoriti da si to napravio i da ti aplikacija još uvijek ne radi sa tim i tim kabelom te ga zamoliti za daljnju pomoć.

Inače, onu uzrečicu "Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino" definitivno su izmislili mudri ljudi
24.11.2011 | 14:11
Nek se jebu obadvojica sa tim svojim programima, briga me i za tih 7$, ali smeta mi to ignoriranje. Možeš zaključati temu!
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 19 sati, 9 minuta
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?