Ios 5 na iphoe 3gs
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Ios 5 na iphoe 3gs

20.11.2011 | 13:28
Je li dobro staviti ios 5 na iphone 3gs. Hoce li se odraziti na bateriju tj. hoce li baterija vise se prazniti i hoce li procesor biti sporiji. Hvala, molim brz odgovor.

Nemoj duplirati teme
20.11.2011 | 13:43
U svakom slucaju iOS5 radi odlicno na 3Gs. Puno bolje sve funkcionise nego na 4.x.x. Stabilnost,baterija,brzina.....
20.11.2011 | 22:15
ELITEBOOK kaže:
Je li dobro staviti ios 5 na iphone 3gs. Hoce li se odraziti na bateriju tj. hoce li baterija vise se prazniti i hoce li procesor biti sporiji. Hvala, molim brz odgovor.

Nemoj duplirati teme

Ako trebaš otključavati, na iOS 5.0.1 ne radi Ultrasn0w, samo da znaš.

Ne možeš updejtovat više na 5.0.
21.11.2011 | 11:26
niti koristeci TU? i costum firmw?
25.11.2011 | 00:12
Pozdrav, bio bih zahvalan kad bi ste mi pomogli stavio sam ios5 na 3gs koji je prethodno radio na 4.0.1. a sad mi na ios5 pokazuje da ne radi sim card,tj ne prepoznava je,sad mi mob služi kao ipod...ako možete i ako znate,pomozite... zahvaljujem...
25.11.2011 | 00:39
@matkoklaic6

Bilo bi puno bolje da si napisao malo više informacija o svom 3GS, gdje je originalno kupljen, je li bio jailbreakan itd.

Ovako samo mogu pretpostaviti da je na 4.0.1 bio jailbreakan i vjerojatno otključan sa ultrasn0w, a onda si sve to zeznuo instalacijom iOS 5. Sada će vejrojatno raditi samo sa SIM karticom onog operatera kod kojeg je originalno bio kupljen.

Ako si iOS 5 instalirao s originalnim firmwareom preko iTunesa onda nema povratka, a ako si to napravio sa prilagođenim iOS 5 i nisi nadogradio baseband onda možda još ima nade, ali da bi te znali pravilno uputiti svakako treba više informacija.
25.11.2011 | 16:56
mobitel je 3gs 8gb kupljen u beču,s početnim sustavom 4.0.takav je bio kad se proizveo...čekao sam mjesec dana da ga tamo otključaju,sad ne znam jel to bio JB ili unlock, kada sam ga dobio sve je radilo super,nakon toga sam napravio update na 4.0.1. i tu sam opet zeznuo stvar,pa sam čeko JB oko 3 mjeseca i sve sam odradio,mobitel je funkcionirao dok nisam neki dan nisam stavio ios 5,a updateao sam ga sa prilagodjenim IOS 5 preko snowbreeza.
25.11.2011 | 17:10
Pred malo je izdan ultrasn0w 1.2.4 koji moraš instalirati preko Cydie, a ima podršku za iOS 5.0. Nakon toga bi ti trebao proraditi telefon.

Ako si ga dobio od tamo sa jailbreakanim 4.0 vjerojatno je bio otključan ultrasn0wom, a ne službenim putem. Dobro si napravio što si ga nadogradio prilagođenim iOS 5 te time nisi dirao baseband. Dakle, onda bi ti instalacija najnovije verzije 1.2.4 ultrasn0wa trebala riješiti problem telefona.

Ova nova verzija ultrasn0wa ne podržava ni jedan noviji baseband od 1.59.00 tj. 5.13.04 (6.15.00), ali rješava problem kompatibilnosti sa iOS 5
25.11.2011 | 17:43
instalirao sam al nema napretka...u mene je ovaj baseband 6.15.00,jel se može on kako vratit?
25.11.2011 | 18:47
Ne
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 57 minuta
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.57 Seconds

Provided by iJoomla SEO