Unlock Iphonea 4s (bez gevey & jailbreaka)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Unlock Iphonea 4s (bez gevey & jailbreaka)

18.11.2011 | 01:33
evo videa kako otključati iphone 4s jeli to netko probao na 4tvorci?

!

nadam se da ce neko sa zakljucanom 4etvorkom probati i javit nam ako je uspio!
18.11.2011 | 13:36
edit: UPDATE: The method has been reported to be working on iPhone 4 and iPhone 3GS too. It should work on iOS 5 only, iOS 5.0.1 is not supported.

nadam se da cete vi koji ste brikali iphone pokušati i uspjeti!
18.11.2011 | 13:48
Ja sam probao sa svojom zakljucanom 4 na IOS5 i nece
18.11.2011 | 13:52
Navodno radi samo na T-mobile
18.11.2011 | 17:35
Navodno radi samo na sim free telefonima.
18.11.2011 | 19:42
Super je, samo sto kaze da se ne smije paliti Wifi jer ce onda prepoznati da je sim kartica nevaljana.
18.11.2011 | 22:48
neznam….mislim da je ovo glitch jer da je metoda dobra, vrištao bi internet o tome…

i da….epilog svega je, nesmije se nikada upaliti wifi ili….?
19.11.2011 | 03:15
Haa dobro pitanje al brijem da ne koliko sam skuzio, jer on koristi karticu za aktivirat iphone preko mreze jer da ide preko wifija trebala bi bit valid kartica u fonu.. Anyway ako bude jos kakvih informacija javim
19.11.2011 | 15:44
a oni koji imaju telefon na tmobile već dali će ta aktivacija proći ili ne? Kako znati dali radi na drugim mrežama? moram nabaviti negdje onda microsim od vipa ili tako nešto
24.02.2012 | 12:23
... evo ja platio VIP 488 kn i moj Iphone 4s je otkljucan!

Nakon 24 sata od uplate u VIP, stavio sam novi (o drugog operatera) micro SIM, pocela kratka procedure aktivacije , i nakon toga u gornjem lijevom kutu pojavio se drui operater. I to je to !

Nema nikakvog SMS od strane VIP (tipa vas telefon je otkljucan) , a niti sam dobio neku informaciju (da je otkljucan) kada sam prikljucio Iphone 4s sa non VIP micro SIM-om na Itunes.

To je TO!
  • campo
  • Posjetitelj
24.02.2012 | 14:38
i ja sam otključao vipov 4s ..vip samo uputi zahtijev appleu da otključa uređaj pod tim i tim serijskim brojem i apple na osnovu njihovog ugovora to odobri (appleu je svejedno hoće li bit otključan ili zaključan važno da je prodan) a vip naravno ima interes da te zadrži na njihovoj mreži. znači tebi je apple otključao mobitel i "čestitka" je aktivacija na drugom SIM u...
26.02.2012 | 01:01
Vi koji ste platili vipu za unlock,pod ugovorom ste?
26.02.2012 | 05:06
diesel_RI kaže:
Vi koji ste platili vipu za unlock,pod ugovorom ste?

pa da nisu pod ugovorom onda bi dobili besplatan unlock i nebi plaćali za njega.
26.02.2012 | 08:06
Mogu li ja sad napraviti ugovor sa VIP-om, i da mi oni za tu nadoplatu odmah otključaju ili moram ćekati neko vrijeme? Ako moram, koliko?
  • campo
  • Posjetitelj
26.02.2012 | 10:42
Možeš odmah otključat meni je čak jedan iz vipa izračunao da ću za 4400 kn imati otključan 4s sa dvije godine tarife 200 koja se prepolovi bla bla ali nije me to zanimalo pa nisam razumio sve uglavnom možeš odmah otključati ako naiđeš na neke pacijente odmah neka zovu upravu u zg pa će im oni objasnit
26.02.2012 | 12:10
Hvala ti. To znači idem sutra kod njih.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 41 minuta
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.71 Seconds

Provided by iJoomla SEO