IPHONE 4 UNLOCK PROBLEM
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

IPHONE 4 UNLOCK PROBLEM

14.11.2011 | 20:46
Ovako. Pošto sam nov u ovom svjetu Iphona me zanima šta mogu na ovom primjeru učiniti. Znaći imam IPHONE 4 16 GB sa Firmware 5.0 bez ikakvih unlock-a ili jaibraka. Htio bih znati kako napravim unlock i dali je to moguce u mom slučaju. Živim i u Sloveniji i u Hrvatskoj ali mi je telefon zaključan na t-mobile pa naravno Slovensku karticu ne mogu staviti unutra. Kada je stavim radi minutu i onda mi napiše NO SERVICE. IPHONE PODACI:

Version: 5.0 (9A334)
Modem Firmware 04.11.08

Šta mi je činiti?! Dali mogu vratiti firmware na 4.3.3 da mogu jaibrake napraviti. NEMAM SHSH.

E sad drugo pitanje. Neki dan je došao brat kući i pohvalio se kako je kupio IPHONE 4 za 150 eur na što sam ja pao na guzicu pošto ga ja još dan danas odplačujem. I gospodin stavi karticu unutra koja mu ne radi. Zvao je u t-mobile i rekli su mu da mu je IMEI na blacklisti i da je mobitel VJEROVATNO UKRADEN!!!! Šta mu je činiti dali se to da nekako spasiti ili da po mojem predlogu jednostavno vrati Iphone u t-centar ili vip centar i izgubi 150 eura ali tako i ovako nemože ništa...

Hvala vam na svim odgovorima!

Pozdrav
Tema zaključana.
14.11.2011 | 21:03
Na zalost ni na jedno pitanje neces dobiti pozitivan odgovor.
1. Tvoj iphone se nemoze otkljucati i ako vratis FW ostaje ti BB za koji nema unlock
2: iPhone koji je na Black list ostaje tu gdje je i ceka policiju tj drugim rijecima samo je pitanje kada ce mu neko pokucati na vrata.Moj prijedlog je da vrati telefon vlasniku a prodavaca prijavi policiji.Svakako je izgubio 150eura.Ako to neradi moze zaglaviti i sam i jos platiti kaznu u najboljem slucaju. U najgorem ce ga i krivicno ganjati

Za tebe samo lose vijesti
Tema zaključana.
14.11.2011 | 21:06
A dobro. Ja cu svog moci upotrebljavati u T-mobilu kao i do sada. A ako cu htjeti Slovenski cu si morati kupiti novi $s u Sloveniji. A njemu ocito treba bukvica da Iphone 4 koji košta 150 Eura nije ili u dobrom stanju ili je na "white" listi. Tko zna tko je vlasnik i gdje je vlasnik....

Hvala na odgovoru!

Pozdrav
Tema zaključana.
14.11.2011 | 21:07
Znači ovako, žao mi je ali nema za sada nikakvog unlocka za tvoj mobitel jedino ak ne misliš placat 100eura pa da ti se tvornički otključa, nema ti smisla vracat firmware (niti ne mozes bez shsh) jer si vec updejtao baseband na 04.11.08 (a unlock ovisi o basebandu)
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 2 sati
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.81 Seconds