Mail problem na iPhone-u
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Mail problem na iPhone-u

08.11.2011 | 13:51
Mali mail problem....

Naime na iphonetu imam 3 mail accounta, kao i na mac-u (odnosno na mac-u imam 5 ali nije bitno) Problem je taj da neke mailove primim na Mac, ali ne i na iphone. Ima li netko neku ideju gdje sam i što zeznuo u postavkama...?

Za sada nisam uspio uhvatiti nikakvo pravilo ili neki određeni mail s kojeg uredno ne dobivam mailove. Osim da se radi o inbox-u mailova sa moje domene.

Na Mac-u je Lion, na iPhone-u 5.0
08.11.2011 | 13:58
Jedino se zna desiti da neprimis nesto sto je pod Junk ili Spam.Bar je meni tako na iPhone. Isto je iOS5
08.11.2011 | 14:06
To je i meni palo na pamet, ali nije junk ni spam...
08.11.2011 | 14:16
Hm... imam 4 , 2 pop a 2 imap i radi ok. Na iMac-u i na iP4. Vjerovatno je kvaka negdje u prefsima.
08.11.2011 | 14:36
Ma da, ali nemam ideju gdje i sta da gledam, ima li tko kakvu ideju?
08.11.2011 | 14:41
Broj primljenih mail-ova
08.11.2011 | 14:43
saint kaže:
Broj primljenih mail-ova

Ne kužim?
08.11.2011 | 14:46
Show - xx recent messages,meni je 50
08.11.2011 | 15:03
I kod mene također...
08.11.2011 | 15:05
Hmmm,probaj izbrisati sve acc pa ponovo postaviti mozda to sredi problem.Jedino mi to pada na pamet
09.11.2011 | 13:54
@Stain to problem sa POP ili IMAP accountom ili nekim drugim?
10.11.2011 | 08:40
Mislim da sam napokon skužio

Nije još provjereno ali mislim da je u ovome problem

Screen_Shot_2011_11_10_at_7.png

@Rusty : POP
10.11.2011 | 08:58
eto skužio si. Tako je. Kod POPa se i mogu očekivati ovakvi problemi. Vrlo je bino da se na klijentu koji prima mail preko POPa podese upravo ove opcije za brisanje mailova sa servera.

Dakle ako želiš primati preko POPa i želiš ih negdje čuvati onda bi to po meni trebao biti mac, zato definitivno odaberi tu neku drugu opciju, recimo nakon jednog dana ili tako nešto, jer će se time isti mail prikazivati i na iphonu i na macu, a onda će se nakon vremenea odabranog izbrisati sa servera.
10.11.2011 | 09:07
Da, sjetio sam se da mi se server znao zagušiti i da sam, dok je iphone bio na servisu to podesio na "immediatley"
10.11.2011 | 11:25
Inace, ta opcija je pravi primjer Appleovog glupavog ogranicavanja izbora. Sto ako hocu brisati mailove nakon 3 dana? Ne, oni znaju kaj je najbolje za tebe pa ti ostave tri opcije...
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 58 minuta
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.66 Seconds

Provided by iJoomla SEO