iPhone 4 8Gb u ponudi VIP-a
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 4 8Gb u ponudi VIP-a

07.11.2011 | 13:04
Zna li netko više o ovome:

www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/mobi...elefoni/-/phone/3955

Otkud sad to?!
07.11.2011 | 15:02
Kao što sam napisao i na vikalici.

Iphone 4 s 8GB je standardni model koji je jedini dostupan nakon što izađe iPhone 4S na bilo koje tržište.

U konačnici jedino najnoviju generaciju puste s izborom svih kapaciteta, a one starije generacije, u ovome slučaju iPhone 4 i iPhone 3G jedino s 8GB.

E sad, zašto Vip već sad nudi ove od 8GB ne bih znao.

Jedino ako su potrošili ove od 16GB i 32GB i više ih ne mogu nabaviti.

Ali to je orginalni uređaj i ne bi trebalo s njime biti nikakvih problema.

Pozdrav,
07.11.2011 | 15:17
To na webu stoji već više od tjedan dana. Ništa čudno kada znamo da do kraja 2011. dolazi iPhone 4S u HR. Vjerojatno im se ne isplati uzimat iPhone 4 kad su svjesni da će bit navala na 4S. Vip je ovime samo pokazao koliko je svjetlosnih godina ispred lopovskog i nimalo konkurentnog T-Mobilea. Bravo Vip!
07.11.2011 | 16:13
danijelr15 kaže:
Vip je ovime samo pokazao koliko je svjetlosnih godina ispred lopovskog i nimalo konkurentnog T-Mobilea. Bravo Vip!

Uz dužno poštovanje, ali vip ovime nije pokazao ništa posebno! I to velim ne kao neki veliki zagovaratelj t-mobile-a, nego naprotiv kao pretplatnik koji bih imao svašta za reči o t-com/mobile -ovoj poslovnoj praksi.

Prije svega, 8 GB u telefonu tipa iPhone4 je jako jako mršavo. S obzirom na bolju kameru četvorke naspram prethodnika, već su same slike veće (ca. 2 Mb), pa kad se tomu doda pokoja aplikacija, malo glazbe, pokoji video clip i tako redom, kroz pretplatničko vrijeme od 2 godine, ta memorija može ispasti jako mršava.

Toliko o telefonu.
Vrijedno bi bilo pogledati i tarife jer i tu ima pregršt kojekakvih zamki. Sve do određenog novčanog iznosa se u potpunosti plaćaju pozivi prema mobilnim mrežama (do tarife Bez limita 200). A vjerujem da svi s mobitela pozivamo uglavnom mobitele a ne fiksne linije. Tu je lako pretpostaviti koliki je krajnji obračun.
Sljedeće dvije tarife ograničavaju pozive k mobilnim mrežama na odabir jednog operatora (tarifa 200 i 400). I to je jako loše jer večinom imamo prijatelje na sasvim različitim operatorima, a iz broja više ni ne možemo biti sigurni kojoj mreži pripadaju. Pa možemo masno plaćati misleći da su u mreži za koju smo se odlučili, a u biti plaćamo svaki poziv skoro kunu po minuti.
Tek najskuplja tarifa nudi nešto što bi se moglo nazivati kakvim takvim "flatom", osim što je datotečni promet puno skromnije određen od tarifa u t-mobile ponudi.

Meni je iskreno t-mobile tarifa kudikamo transparentnije posložena od ove u vipu.
07.11.2011 | 20:15
Tocno. Skupi su, ali nisu sitne duse kao VIP. Nekako me privlaci ona extra obitelj. Tri sim-a, s time kako bi jedan uvalio u iPad, a dva u telefone.
07.11.2011 | 23:54
Jeste primjetili da u tarifi Bez limita 100 i 8GB i 16GB iPhone 4 dođu jednako?
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 sati, 13 minuta
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.58 Seconds

Provided by iJoomla SEO