Black screen of death na iPhone 4
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Black screen of death na iPhone 4

10.10.2011 | 14:20
Htio sam napraviti restore na 4.3.3. koji imam na iphonu ali došlo je do toga da mi je ostao crn ekran i ne pojavljuje se apple logo niti od iTunesa. Probao sam ga vratiti sa Fix recovery, sve odradi ali se ne reboota. Probao sam pokrenuti JB sa RedSnowom koji isto odradi do određenog mjesta gdje zaglavi na "Installing activation bundles". Izgleda da je zaglavio u DFU modu jer ga iTunes kao takvog prepoznaje i svi ovi programi za JB. Reset pomoću power+home isto ne pali. Šta sad da probam?
10.10.2011 | 15:22
Ako ti netreba unlock uradi restore sa oficijelnim FW. Ali prije toga probaj ga izvaditi iz recovery sa TU
10.10.2011 | 16:53
Napravio sam restore na 4.3.5 i sve je prošlo ok, sad ga idem downgradeat na 4.3.3. jerbo imam onaj ssh ili kak već se zove snimljen sa TU.
10.10.2011 | 17:38
Nije black screen of death Samo lagano
11.10.2011 | 10:17
U jednu ruku i je jer telefon ne reagira na ništa kad uleti u taj Recovery loop. Samo ga restore na aktualan firmware oživljava. Meni to ne igra ulogu jer mi netreba unlock. Za sada bi htio samo da imam untethered JB.
21.10.2011 | 14:49
Poz!

Imam iphone 4 sa 4.3 i pokušao sam ga JB ali ne uspijeva, pojavio mi se crni ekran na njemu i čini se da je zapeo u DFU modu, ne mogu ga maknuti nikako iz toga.

Pokušavam vratiti orginalni 4.3 ne uspijevea, nejde ni sa 4.3.3 JB.

Jel možda ekran otišao?
21.10.2011 | 15:30
Jesi li probao hard reset?
21.10.2011 | 18:44
Moraš ga nadograditi na iOS 5 i onda sa Tinyumbrellom vratiti nazad na 4.3.3., naravno samo ako imaš SHSH od 4.3.3. snimljen pomoću TinyUmbrele. Druge pomoći nema, vjeruj mi da je to jedini način kako da ga izvadiš iz tog recovery loopa. Nakon toga kad ga downgrejdaš na 4.3.3. JB ide normalno sa www.jailbreakme.com
21.10.2011 | 21:28
Teddy kaže:
Jesi li probao hard reset?

Neznam točno na što misliš?

bpodnar kaže:
Moraš ga nadograditi na iOS 5 i onda sa Tinyumbrellom vratiti nazad na 4.3.3., naravno samo ako imaš SHSH od 4.3.3. snimljen pomoću TinyUmbrele. Druge pomoći nema, vjeruj mi da je to jedini način kako da ga izvadiš iz tog recovery loopa. Nakon toga kad ga downgrejdaš na 4.3.3. JB ide normalno sa www.jailbreakme.com

Imam snimljeni od 4.3, dal mogu sa 5 vratiti na 4.3?
A za 4.3.3 neznam dal imam, skinuo sam JB verziju, al neznam kako provjeriti?
21.10.2011 | 22:47
Možeš, bitno da imaš SHSH od toga firmwarea. Nemoj da ti bude custom, moraš imati tvornički firmware. Bitan je postupak. Staviš fon u DFU i kreneš preko iTunsa na restore. Stisni shift i klik na restore i odabereš taj firmware 4.3. Naravno prije toga ti mora biti TinyUmbrela pokrenut i TSS server.
21.10.2011 | 23:31
Problem je ako izbrišem te 2 adrese dobijem error 3194 koji se rješava upravo tako da su te dvije adrese napisane, tako da se sad vrtim u krug..
23.10.2011 | 01:18
provjereno radi:

1) slijedi ove upute za pripremu ipsw sa Sn0wbreezom
tinyurl.com/3mnee8p
jednom kad ga napraviš, spremi ga u neki folder da se nađe za svaki slučaj.
tako da slijedeći put ne moraš ići ispočetka.

2) na kompu otvori start -> svi programi -> blok za pisanje. desni klik na
ikonu -> pokreni kao administrator. datoteka -> otvaranje -> nađi lokaciju
windows - system32 - drivers - etc. dolje desno na prozorčiću umjesto
tekstni dokumenti odaberi sve datoteke. pokazati će se popis datoteka,
odaberi onu naziva host. otvori i ako ima bilo koji upis koji sadrži apple
u sebi, obriši ga i umjesto toga copy/paste 74.208.10.249 gs.apple.com
- znači to ide u novi red. ako ne postoji appleov upis, upiši taj u novi
redak.
datoteka - spremi i ugasi prozor notepada.

3) restartaj računalo

4) pokreni itunse i ostavi ih neka rade u pozadini.

5) pokreni sn0wbreeze. idi gore lijevo na iREB. prvi prozorčić će pitati
trebaš li jailbreak za apple tv, klikni NO.
slijedi upute za ubacivanje u DFU. ako si sve dobro učinio, tijekom držanja
home gumba otvorit će se još jedan prozorčić sn0wbreeza. ne diraj više
sn0wbreeze, pusti da oba prozora stoje u pozadini. pusti i home gumb.

6) digni itunse. ugasi poruku o iphonu u restore modu. drži shift, klikni
na restore i odaberi sn0wbreeze ipsw koji si kreirao u prvom koraku.

7) pusti itunse da odrade svoje.
23.10.2011 | 02:03
walentkane69 kaže:
Problem je ako izbrišem te 2 adrese dobijem error 3194 koji se rješava upravo tako da su te dvije adrese napisane, tako da se sad vrtim u krug..

obriši i umbrella hosts file osim te dvije adrese
23.10.2011 | 02:06
dubazg kaže:
provjereno radi:

1) slijedi ove upute za pripremu ipsw sa Sn0wbreezom
tinyurl.com/3mnee8p
jednom kad ga napraviš, spremi ga u neki folder da se nađe za svaki slučaj.
tako da slijedeći put ne moraš ići ispočetka.

Neće uspjeti sa custom ipsw, probao sam ja to ali i dalje je ostajao u recovery loop-u
23.10.2011 | 21:23
Hvala svima na odgovorima, ali istina je ovo kaj bpodnar kaže.
Kad upadne u recovery loop NEMOGUĆE ga je izvuči osim sa ios5.

Probao sam sve moguće verzije JB i ostala pomagala, 2 dana po 6h sati i 3. dan nakon 4h sam odustao i stavio ios5.
Nakon što sam ispravio i sve moguče errore koji su se javljali tokom instalacije JB (3194, 1600, 1013, 2004..) došao sam do kraja instalacije bez ijedne greške, na iTunesu je pisalo instalacija je završena, sve ok. Ali iphone se nije digao i nakon nekog trena se opet pojavio u itunesu da ga treba restore.

Tako da zasad izgubio sam dosta živaca i vremena s JB i mislim da ču ostati na orginalu.
24.10.2011 | 20:23
Sad ga vrati na 4.3 i napravi JB ili sa RedSnowom napraviš tethered JB. Puno stvari sa cydie ne radi na iOS5, npr. Remove background, CyDelete i još svašta što je meni bilo primarno za korištenje na 4.3.3., SBsettings su integrirali u notification center, ali ne radi Activator pa samim tim ne možeš podestiti puno dodataka koji se sa Activatorom namještaju.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 8 sati
  • Yonkis: hal9000 misliš o norovirusima? Srećom besparica me opet spasila pa nisam na kruzerima :j
  • hal9000: Danas čujem ekipu kako priča o nekim virus killer-ima. Može mi netko objasniti što je to? :D
  • imjasminh: Prodano kolegi s foruma.
  • imjasminh: 750 eur - [link]
  • Yonkis: Moram priznati da je ovo dobro odrađena aplikacija: [link]
  • imjasminh: Pozdrav svima! Prodajem Apple Watch Ultra 3, 49mm Black Titanium, račun garancija. Nije ni 2 mjeseca star, bacite pogled na oglase: [link]
  • dpasaric: I previše su ih prodali s obzirom na sve... oko 600.000
  • user: pa se nije dobro prodavao
  • user: Apple Vision je očito preskup bio
  • Riba: Bas glupost od hardvera.
  • Yonkis: Ok, i nije to neuspjeh, nešto su naučili iz toga, nadam se.
  • Riba: RIP Apple Vision. - [link]
  • drlovric: Lijepo [link]
  • dpasaric: Kao jako su zabirnuti za tvoju privatnost, a istovremeno s druge strane čini sve da je potkopaju...
  • Yonkis: Ova opcija neće nikada biti dostupna u EU ili...? [link]
  • Yonkis: The iOS 26.4.2, iPadOS 26.4.2, iOS 18.7.8, and iPadOS 18.7.8 updates that Apple released today address a security vulnerability that the FBI recently used to extract Signal message previews from an iPhone even after the app was deleted.
  • drlovric: Ja sam zadnji put cuo nikada da mi neko kaze, jao jest mi spor SSD na Mac :) To samo forsiraju ovi YT recenzenti. Nama normalnim smrtnicima totalno nebitna stavka na modernim M Macovima...
  • Yonkis: Zato jer mac diktira koliko će brzo SSD raditi. Ako radi max onda ce se i trošiti max. Ovako radi laganica pa traje dulje. Ovo pričam iz guzice. Možda ima smisla.
  • ZoPaj: mjerim s blackmagic disk speed test: mac studio m4 1tb disk 6380 mb/s read, 5200 write vanjski tb5 samsung 9100pro 4tb u acasis 80gps 6430 mb/s read, 6000 write znači vanjski brži od ugrađenog mac ssd
  • jura22: Uz TB5 i dobro kućište dobiju se velike brzine prijenosa podataka, ne kao interni SSD (otprilike duplo manje).
  • jura22: RAM se ne da "odlemiti" jer je sastavni dio SoC-a.
  • Ender: @cavarovobrdo: ... ili barem SSD.
  • cavarovobrdo: Nadam se da će novi CEO odlemiti RAM ;)
  • cavarovobrdo: Muštuluk: John Ternus to become Apple CEO
  • imenso: John Ternus novi CEO
  • CoffeePod: @yonkis jos me macOS 26 nije vidio a tko zna hoce li 27. Sequioa mi je toliko dobra da nemam razloga updejtati, a cijela prica sa Liquid Glass mi je odvratna.
  • Yonkis: The upcoming macOS 27 release will be compatible with Apple silicon Macs only.
  • dpasaric: Možeš uz search naći svaki
  • dpasaric: Pa zadnji intervju je na naslovnici, a ostali raspršeni tijekom godina
  • Ender: @dpasaric: a gde su ti razgovori? mislim gde se mogu naci?
  • Performita: Omogućuje lako postavljanje novih uređaja, sigurnost podataka i poslovni email bez velikog IT odjela. Cilj je da tvrtke rade jednostavnije i sigurnije na Apple uređajima.
  • drlovric: U cemu je fora sa ti Business? Imamo li mi mali smrtnici neku korist od toga ili je to samo za velike tvrtke?
  • Performita: Kalimera, Dobro jutro... ovo za Apple Business rolls zvuči kao izvrsna vijest!!!
  • Borisone: Apple Business rolls out to 200 countries today - brace for impact - even Croatia!
  • Yonkis: iOS 26.4.1 and iPadOS 26.4.1 This update has no published CVE entries.
  • stefanjos: Treba mi as u rukavu kada me netko pita gdje da ide haha :D
  • smayoo: Ima ih nekoliko koji se oglašavaju kao iPhone serviseri, nijedan mi nije baš ulio povjerenje, ali nemam neposrednih loših iskustava.
  • stefanjos: gdje nositi iphone na popravak u rijeci kada nema jm elektronike?
  • Yonkis: @smayoo Nema na čemu, evo ja upisah.
  • smayoo: @Yonkis, evo, otključano, hvala na upozorenju!
  • dpasaric: Booo?
  • Yonkis: “ Lažu li nas :) ...nastavak sa vikalice.” - tema zaključana a zadnji post završava sa pitanjem?
  • smayoo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs braćo! I sestre!
  • zoranowsky: Sretan Uskrs!
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Miro Spiro: sretan Uskrs
  • user: da bar je propao kao što su Microsoft i ostali predviđali, hvala što si pokrenuo najgori trend u techu Steve.
  • Yonkis: [link] Who’s in Apple’s top 10? Here’s the full list of the most influential people of all time
  • Yonkis: [link] netko fino složio povijest svih modela iPhonea, jako lijepo.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.63 Seconds

Provided by iJoomla SEO