i phone 2g u recovry modu i error 9 i 28
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

i phone 2g u recovry modu i error 9 i 28

08.10.2011 | 18:48
kako sto naslov kaze problem je sto ga nemogu restorat.... kad sam ga nosio na popravak covjek mi kaze da je maticna otisla...gledajuci po netu skuzim da je problem ustvari softverske prirode i da ga treba baciti u DFU mod ali kako ja neman pojma o tome a dosta sam citao po netu samo sto neznam ni koji je softvere na ihonu ni koji je baseband ni firmware ni nista pa kad bi mi netko mogao reci kako da to provjerim i ako netko zna par linkova za pomoc ili jos bolje odmah rijesenje bio bih zahvalan ako netko ima nesto pomagajte
10.10.2011 | 16:02
Sto se tice DFU mode ovo je dobar tutorial a sto se tice error to je Zbog ne ulaska u DFU ili ti u pozadini radi iTunes help koji moras ugasiti u task menageru.Zavisi od OS-a na kojem radis. Kada to uradis mora proci.Ako ne onda cemo kontati sta dalje
10.10.2011 | 16:14
radim na osx 10.6.6 kad radim to preko pwnage tool tamo mi pokaze tutorijal za dfu mod i cak napise da je uređaj usao u dfu mod ali tada mi odmah itunes izbaci error 1 a neznam ugasiti taj help..
10.10.2011 | 16:24
Finder/applications/utilities/activity monitor . Promjeni USB port obavezno a nebi bilo lose ni da resetujes komp.Jesi li mjenjao host file slucajno.
10.10.2011 | 16:25
host file neznam sto je ali nista nisam dirao ni brisao probam sad iskljuciti help pa javim rezultat
10.10.2011 | 16:34
samo jos jedno pitanje dal da probam sve ponovo sa pnwage tool pa da ga bacim u dfu mod pa da tada iskljucim taj itunes help?

i trazio sam dal pise u activity monitoru itunes help i nevidim nigdje?
oprosti ako sam malo naporan to mi je sve relativno novo al nesto znam ipak
10.10.2011 | 17:33
Sve je ok,prvo probaj skinuti neki drugi ispw mozda je i taj ostecen ili probaj naci whited0r pa sa njim uraditi restore thetechjournal.com/electronics/iphone/do...od-touch-1g-2g.xhtml

svejedno je kako ces ubaciti u DFU vazno je da ga iTunes prepozna da je u recovery modu.E sad najgora varijanta je da je nesto HW otislo sto je moguce ali prvo da probamo rijesiti SW
10.10.2011 | 19:02
evo sad sam skinuo i whited00r i drugi .ispw i ubacim ga u dfu mod ali neznan sto da radim s ti sto sam skinuo.

kad radim s pwnage tool pita me da odaberem ispw ali kad probam odabrati whited00r neda mi...jel dobro radim sto radim s pwnage ili neki drugi alat tebam.. i kad prodem kroz cijeli postupak s pnwage toolom s novim ispw i ubacim ga u DFU i restoram ga tada opet javi gresku 1...

mozda i je hw ali nekako bi mi bilo draze da ipak nije )))
10.10.2011 | 19:15
edit: jos nesto kad ga trebam ugasiti uopce se ne pokaze onaj slide to turn of vec se ugasi i odmah ponovno pocme paliti i kada stoji a da nije ustekan na komp samo se pali i gasi
10.10.2011 | 20:35
Uradi regularni restore bez nekog custom FW znaci preko itunes kada ga prepozna u DFU mode
10.10.2011 | 21:32
probao i javlja gresku 28
sve vise smrdi da je maticna mozda otisla

ali jucer mi se jednom uspio cak restorat i onda je zablokira i ugasio se..

mozda je cak do baterije jer nije bas najbolja
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 sati, 30 minuta
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.56 Seconds

Provided by iJoomla SEO