hej...
ja sam još jedan ponosni vlasnik iphonea 4, i imam problem u itunesima... naime, kada povežem uređaj sa itunesima preko računala i ono naravno obavi sinkronizaciju, nemam u rubrici library ringtonese, a i kod pokušaja stvaranja vlastite melodije nikako onaj isječak pjesme ne mogu prebaciti u AAC jer ne mogu klikknuti na tu opciju... da li me je netko shvatio i zna rješenje?
Jesam, prije tri, cetiri dana... Ocita glazbu, filmove, onak kao posebne stavke u biblioteci, a nema ringtonesa pa mislim da je to problem koji me sprecava da prebacim zeljeni dio pjesme u aac format...
zahvalljujem... to je riješeno... samo se nadam da će to riješit i problem sa konvertiranjem melodije u aac format, javim kak je prošlo.... sutra! hvala peopels...
skini si program iringer. Kad napravis melodiju, samo ju pokrenes u itunes i automatski bi ti trebalo doci sa strane ringtones. i onda samo prebacis na iphone
ok, pokušat ću skinut program, a da li netko zna iz kojeg razloga ne mogu ni jednu melodiju nakon postavljanja start i end time ne me mogu pretvoriti u aac? nemam uopće mogućnost za to...
smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.