iPhone 4 za 1499 Kn uz tarifu 100 (ili hvala Bugu)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 4 za 1499 Kn uz tarifu 100 (ili hvala Bugu)

25.08.2011 | 17:30
Sad, nisam baš 100% siguran kako će ovo sjest na Jabučnjak, možda kao reklama, ali nakon kraćeg razmišljanja mislim da će možda nekom biti korisna informacija da se do kraja mjeseca može dobit iPhone u VIPu za 1499 kuna na tarifi 100.

Ja imam 3GS 32GB u T-Mobilu već skoro dvije godine i baš sam mislio produžiti ugovor i uzet Četvorku, ali kod njih je iPhone opako skup, a i tarife nisu nešto, trenutno imam 160 neku koju svako malo probijem. Uglavnom, saznao sam jučer da zadnji Bug ima kupon na kojem piše VIP i pored toga 400 Kn za crni iPhone 4 16GB. Kad se taj popust primjeni na njihovu cijenu dobije se ovo što sam ja platio.

Sad imam 2 broja, spreman sam za Peticu ako dođe u T Mobile, Već sam 15 godina kod njih, možda će ih onima koji imaju šestero-znamenkaste brojeve davat za 1 kunu (Ha, ha, sve si mislim) a i ako izađe onaj jeftini iPhone 4 imat će samo 8 Giga i jeftinu plastiku i ne vjerujem da će biti posebno jeftiniji od 1500 kuna pa mi se ovo čini ok.

Ukoliko ima netko tko slično misli, ovaj Bugov popust traje do 31.8. I dužna isprika svima onima koji misle da je ovo općepoznato ili da baš nije neka prilika.
25.08.2011 | 17:58
Koliko ja pratim, za nekoga tko želi 4, ovo je najbolji mogući domaći deal.
26.08.2011 | 12:04
a gdje je ta ponuda oglašena? na Vipu ne mogu naći ništa o tome, najmanja pretplata je 200 kn. a nisam skužio ni to s Bugom...
26.08.2011 | 13:50
Na vipu pod tarifama odaberi terife bez limita. Malo komplicirano, al tako je.
26.08.2011 | 13:54
Koliko ja vidim cijena za tarifu "Bez limita 100" je 1.999,00 kn, a kupon s popustom iz Buga je 400 kn, pa onda cijena izađe 1.600,00 kn.
Nije mi baš jasno kako si ti platio 1.500??
26.08.2011 | 14:44
Uzeo sam stvar na firmu tak da imam R-1 račun.

Piše osnovica 1218,73, pdv 280,31, ukupno 1499,04. Na slipu od MasterCarda piše 1.499,00. Ak su pogriješili, mogu navratit danas do njih i pitat da li su mi možda dali previše popusta. Nemam pojma.
26.08.2011 | 17:09
1600 kn je za tarifa 100 bez limita. Danas sam platio. Naravno sa popustom 400 kn
26.08.2011 | 17:12
Malo mi nema smisla kupovati iPhone 4 samo mjesec dana prije izlaska petice

Da nisam nabavio iPhone 4 do sada, ja bi sacekao novi model u svakom slucaju...
26.08.2011 | 20:05
Da, sad sam bio do Vipa i nadoplatio još sto kuna. Prodavaču bi to uzeli od plaće, veli da bi na kraju mjeseca primjetili na obračunu i da mene najvjerojatnije ne bi zvali već bi njemu to skinuli.

Znači, naslov teme je pogrešan. Ili, skroz smo promašili temu... za 100 kuna.
26.08.2011 | 20:30
Svaka čast Igore na poštenju
U današnjem pokvarenom svijetu, rijetko se mogu vidjeti i ovakvi pozitivni primjeri.
Od mene imaš Karma +1
26.08.2011 | 22:34
Hvala,

Kako god okreneš dobro sam prošao. U T-Mobilu je isti taj telefon preko 3000 kuna uz tarifu oko 150, a u Vipu je 2000 kuna bez ovog Bugovog popusta.

Ja sretan. Treba mi Četvorka za development. Ne da mi se stalno tuđe telefone posuđivati i spajati na komp da bih nešto isprobao. A što se Petice tiće, ak izađe u Americi sredinom 10. mjeseca neće do nas doć prije Nove, a onda će do proljeća bit da ih ima, ali se čeka po mjesec dana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 15 sati
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, Riba, tino1, zoranowsky, Anonimci (501)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.99 Seconds

Provided by iJoomla SEO