iPhone 4 za 1499 Kn uz tarifu 100 (ili hvala Bugu)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 4 za 1499 Kn uz tarifu 100 (ili hvala Bugu)

25.08.2011 | 17:30
Sad, nisam baš 100% siguran kako će ovo sjest na Jabučnjak, možda kao reklama, ali nakon kraćeg razmišljanja mislim da će možda nekom biti korisna informacija da se do kraja mjeseca može dobit iPhone u VIPu za 1499 kuna na tarifi 100.

Ja imam 3GS 32GB u T-Mobilu već skoro dvije godine i baš sam mislio produžiti ugovor i uzet Četvorku, ali kod njih je iPhone opako skup, a i tarife nisu nešto, trenutno imam 160 neku koju svako malo probijem. Uglavnom, saznao sam jučer da zadnji Bug ima kupon na kojem piše VIP i pored toga 400 Kn za crni iPhone 4 16GB. Kad se taj popust primjeni na njihovu cijenu dobije se ovo što sam ja platio.

Sad imam 2 broja, spreman sam za Peticu ako dođe u T Mobile, Već sam 15 godina kod njih, možda će ih onima koji imaju šestero-znamenkaste brojeve davat za 1 kunu (Ha, ha, sve si mislim) a i ako izađe onaj jeftini iPhone 4 imat će samo 8 Giga i jeftinu plastiku i ne vjerujem da će biti posebno jeftiniji od 1500 kuna pa mi se ovo čini ok.

Ukoliko ima netko tko slično misli, ovaj Bugov popust traje do 31.8. I dužna isprika svima onima koji misle da je ovo općepoznato ili da baš nije neka prilika.
25.08.2011 | 17:58
Koliko ja pratim, za nekoga tko želi 4, ovo je najbolji mogući domaći deal.
26.08.2011 | 12:04
a gdje je ta ponuda oglašena? na Vipu ne mogu naći ništa o tome, najmanja pretplata je 200 kn. a nisam skužio ni to s Bugom...
26.08.2011 | 13:50
Na vipu pod tarifama odaberi terife bez limita. Malo komplicirano, al tako je.
26.08.2011 | 13:54
Koliko ja vidim cijena za tarifu "Bez limita 100" je 1.999,00 kn, a kupon s popustom iz Buga je 400 kn, pa onda cijena izađe 1.600,00 kn.
Nije mi baš jasno kako si ti platio 1.500??
26.08.2011 | 14:44
Uzeo sam stvar na firmu tak da imam R-1 račun.

Piše osnovica 1218,73, pdv 280,31, ukupno 1499,04. Na slipu od MasterCarda piše 1.499,00. Ak su pogriješili, mogu navratit danas do njih i pitat da li su mi možda dali previše popusta. Nemam pojma.
26.08.2011 | 17:09
1600 kn je za tarifa 100 bez limita. Danas sam platio. Naravno sa popustom 400 kn
26.08.2011 | 17:12
Malo mi nema smisla kupovati iPhone 4 samo mjesec dana prije izlaska petice

Da nisam nabavio iPhone 4 do sada, ja bi sacekao novi model u svakom slucaju...
26.08.2011 | 20:05
Da, sad sam bio do Vipa i nadoplatio još sto kuna. Prodavaču bi to uzeli od plaće, veli da bi na kraju mjeseca primjetili na obračunu i da mene najvjerojatnije ne bi zvali već bi njemu to skinuli.

Znači, naslov teme je pogrešan. Ili, skroz smo promašili temu... za 100 kuna.
26.08.2011 | 20:30
Svaka čast Igore na poštenju
U današnjem pokvarenom svijetu, rijetko se mogu vidjeti i ovakvi pozitivni primjeri.
Od mene imaš Karma +1
26.08.2011 | 22:34
Hvala,

Kako god okreneš dobro sam prošao. U T-Mobilu je isti taj telefon preko 3000 kuna uz tarifu oko 150, a u Vipu je 2000 kuna bez ovog Bugovog popusta.

Ja sretan. Treba mi Četvorka za development. Ne da mi se stalno tuđe telefone posuđivati i spajati na komp da bih nešto isprobao. A što se Petice tiće, ak izađe u Americi sredinom 10. mjeseca neće do nas doć prije Nove, a onda će do proljeća bit da ih ima, ali se čeka po mjesec dana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 21 minuta
  • Yonkis: E to to pitam, kojom funkcijom/aplikacijom. Vrlo dobra stvar!
  • Junuz: Yonkis, upozorio me narušenim vitalnim funkcijama, za pluća znam da je naglasio broj udisaja naspram prosječnog i temperatura 1 od prosječne.Za kamenac se nesjećam ali je poruka bila da posjetim liječnika
  • Riba: Huawei GT Runner, dok mi ne dodje Pebble Round 2.
  • Krehacro: Riba koji nosis
  • Riba: Osim ago ga zaboravi napuniti. :) Meni je izbor jednostavan jer mi ne dolazi u obzir nista sto moram puniti cesce od jednom tjedno.
  • drlovric: Za normalan zivot kupi Apple watch. Ako si hardcore sportas, uzmi Garmin. Prvi put kada zaboravis novcanik ili mobitel, a imas Apple watch, bice ti drago sto nisi kupio Garmin :)
  • Krehacro: pa nije samo trcanje
  • Riba: Ako ti se ne puni sat svaki dan i treba ti za trcanje onda Garmin bez razmisljanja. Ako su ti bitne 'smart' funkcije i ne smeta te cesto punjenje, onda Apple.
  • Krehacro: I fitness i daily use
  • Riba: Za koju primarnu namjenu?
  • Krehacro: Mislim se izmedju garmin venu 4 ili apple watch 12
  • Yonkis: Sa čime te upozorio?
  • Junuz: Krehacro, apple svaka preporuka.Dva puta me upozorio na posjet liječnika.Koje sam naravno ignorirao i obadva puta završio u bolnici po 4 dana.Jednom upala pluče drugi put kamenac
  • Krehacro: Isplati li se uzet apple watch ili pak neki drugi smartwatch da gledam
  • Junuz: Yonkis, još 4 zadaće i lakiranje klupa po oprobam.Izgleda čekam radni dan da odmorim.
  • Yonkis: Jel’ upalilo?
  • Junuz: Hvala
  • Yonkis: Evo ovdje Junuz [link]
  • Yonkis: @Junuz pošaljem ti poruku ali možeš otvoriti i novu temu u Forumu
  • Riba: Junuz, pisi u forum.
  • Junuz: Pozz, zna li neko kako da deinstaliram apple int u os u 27 (MacBook neo).Bespotrebno mi je zauzeto 20 GB
  • CoffeePod: [link]
  • CoffeePod: Pokrenuo sam subreddit za Apple HR
  • Yonkis: Apple Intelligence Taking Up 30GB on Some Macs Running macOS 27
  • Yonkis: 1 i 2TB iPhonei su sporiji tj koriste sporiju memoriju nego 256 i 512GB [link]
  • Yonkis: Novosti od Applea: [link]
  • mbp2009: meni je odmah nakon updatea na 27 rc baterija dosta bolje
  • Yonkis: CoffeePod - drži ga prikopčanog na punjaču, bez LowPowerModea. I što manje ga koristiti, prčkati po iPhoneu.
  • Yonkis: navodno prijašnja 2 updatea, 26.5.1 je već započeo pripremu indexiranja, 26.5.2 popravio bug da se update može skinuti preko non-WiFi mreže, a indexiranje može potrajati 2-3 dana, ovisi o količini aplikacija i podataka
  • CoffeePod: iOS27 fenomenalan. Baterija loša dok se ne indexira
  • ping: Kad klikneš na tipku odaberi kod iPhone DUO. Na kratko se pojavi cijena. 999.999,99 €
  • Yonkis: Nisu se još usaglasili koliko bubrega će koštati. 6 ili 9, a možda čak i 11.
  • stefanjos: jel tako tesko istyleu cijenu izbaciti za duo. haha mislim nije mi zivotne vaznosti
  • Borisone: Iako je puni broj, update nije tako značajan kao prošlih godina. Da nema Siri AI (za neka tržišta, ne i naše) ne bi imali o čemu pisati.
  • Yonkis: Jel’ se netko ažurirao na iOS 27?
  • stefanjos: to im je goalgetter pa su trebali
  • Borisone: Čudno da je samo Apple TV stigao. Obično regionalno postane dostupan s još nekim od Apple media servisa (One, Books, ...)
  • CoffeePod: Zna neko kako dobit novu siri na Golden Gate?
  • CoffeePod: Uf odmah sam se pretplatio!
  • Pongy75: Bez HR titlova
  • matijazx: Apple TV je stiglaaaa
  • mbp2009: Reduce transparency zapravo ukloni veliku vecinu tog. Jos ima taj stakleni dio na npr semaforu, ali ukloni se transparentnost opcenito
  • mbp2009: lijepo to sve izgleda, ali generalno mi se cini da trosi bateriju ipak vise
  • mbp2009: instalirao sam ja, iskreno, malo je dosadno pa sam skratio i stavio ono reduce transparency
  • Yonkis: Mislim da stakleni efekt ostaje do sljedećeg desetljeća. Onda možda pređu na kromi ili polirani čelik look. :)
  • smayoo: Što se mene tiče, za taj "fićr" imam zero tolerance. "Podnošljivo" nije dovoljno dobro. :/
  • dpasaric: Ublažili su ga dosta, pa je navodno podnošljivo.
  • smayoo: Ako jesu, možda bih se za odvažio instalirati ga pa testirati
  • smayoo: Jesu li odustali od onog horror liquid shit UI-ja?
  • dpasaric: Za Golden Gate je potreban Appleov M hardver, a ja sam još na Intelu, tako da nemam načina to osobno testirati.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.80 Seconds

Provided by iJoomla SEO