PROBLEM- Update na 4.3.5 iPhone 4
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

PROBLEM- Update na 4.3.5 iPhone 4

20.08.2011 | 17:01
Nako što izgubim 25 min čekajući da mi downloada šta god treba pojavi se poruka
"ITunes could not contact the iPhone software update server because you are not connected to the Internet, make sure your Internet connection is active and try again."
pokušala isključiti firewall ista stvar, pokušali s drugim aparatom iP4 isto ... ne kužim do sad je sve išlo ok...
Guglali smo o tome ali ne pronalazim ništa korisno osim da isključim firewall ili antivirus sve smo pokušali i još ništa...
Ako netko nešto zna...
Aparati nisu jailbreakani nikada,stari 3 mjeseca...
Puno hvala
20.08.2011 | 17:06
Sacekaj par sati i probaj ponovo,to se zna desavati kada je neki problem sa Apple serverima
08.09.2011 | 17:03
Također imam isti problem i već pokušavam 2-3 tjedna napraviti update ali piše mi isto kao i tebi. Zna li netko rješenje ili barem kom se mogu obratiti? Isto mi je tako bilo sa prošlim update-om i već sam odustao svaki dan čekati 30-tak minuta da mi skine softver i tjedan dana prije nego što je izašao 4.3.5 mi je skinuo 4.3.3. koji trenutno koristim.
08.09.2011 | 19:59
Probaj skinuti sa direct linka za odgovarajući model.

**Obavezno aktualan backup stanja prije ove procedure**

www.macstories.net/news/apple-releases-ios-4-3-5/

instalacija preko Windows os-a

- Download iOS 4.3.5 for your iPhone, iPad or iPod Touch
- Connect your iPhone, iPad or iPod Touch to your PC
- Start iTunes if it hasn’t started automatically.
- From iTunes click on your iPhone, iPad or iPod touch from the device list
- Hold down the Shift key and click on Update button
- Now browse and select the downloaded iOS 4.3.5 firmware update file and click on Open
- iTunes will do the rest of job to update the firmware to iOS 4.3.5

instalacija preko Mac os-a

- Download iOS 4.3.5 for your iPhone, iPad or iPod Touch
- Connect your iPhone, iPad or iPod Touch to your Mac
- Start iTunes if it hasn’t started automatically.
- From iTunes click on your iPhone, iPad or iPod touch from the device list
- Hold down the Options key and click on Update button
- Now browse and select the downloaded iOS 4.3.5 firmware update file and click on Open
- iTunes will do the rest of job to update the firmware to iOS 4.3.5
09.09.2011 | 17:57
Hvala na pomoći uspio sam tako !
24.10.2011 | 18:24
Eto opet mene s identičnim problemom. Samo što mi sad neće 5.0 verziju instalirati,a nemogu ju naći na macstore-u kao direkt link. Pomoć netko?!
24.10.2011 | 23:29
hm..sad imam još jedan problem...koliko god puta ja pokušavam to instalirati skida se taj update od 700 i kusur MB i puni mi C disk na kojemu sad nemam mjesta. Kad odem u iTunes pogledati gdnje sprema na disk i uđem u taj floder tamo nema tog update što iTunes skida(5.0). Neznam više na koji način da pokušam instalirati.
25.10.2011 | 08:53
Ako si na winu strihiraj show hiden files i vidjetces fajlove
25.10.2011 | 11:14
Zasto ljudi uopce rade upgrade na 4.3.5.?

Jedina svrha te verzije je da ponisti Jailbreak i NISTA DRUGO. Niti jednu sitnicu vise necete dobiti u odnosu na 4.3.3.

Pa zasto se uopce zezati?!?!

Stvarno ne razumijem...
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 16 sati, 27 minuta
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa