Pozivi !!!!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Pozivi !!!!

07.08.2011 | 10:06
Ciao ljudi, evo imam problem sa pozivima

kad zovem, ne cujeje se onaj zvuk kao da zoves, nego se samo pojave sekunde kad se ta osoba javi, ali ne cujem nista ni ta osoba ne cuje mene.

probali su i mene zvati, i ista stvar, samo od jednom mi se to dogodilo,

probao sam napraviti restore i novi software ali nista

ne znam sta cu ??

molim pomoc hvala
07.08.2011 | 10:51
Koji telefom imas?
07.08.2011 | 13:11
Mikrofon ili još vjerojatnije čip koji hendla taj audio dio. Meni je to bilo riknulo na jednom, dakle pravac servis.
07.08.2011 | 16:33
iphone 4 imam
07.08.2011 | 16:36
da ali probao sam na primjer slusat mjuzu i probao sam snimit nesto da vidim dali je mozda mikrofon, i sad sam upravo snimio jedan video da cujem dali je microfon, i sve radi, samo pozivi ne rade.

bas nemam pojma sta je
07.08.2011 | 17:41
Tako je, to je onda to. Vjerojatno će ti i Skype raditi OK, ali normalni pozivi nula bodova. Pravac servis, imaš jamstvo nadam se? Ako nemaš, spremi 3-4 tisuće kuna za popravak.
07.08.2011 | 19:19
imam garanciju da, ali sta mislis, od cega to moze biti, nije mi ni pao ni nista
07.08.2011 | 23:39
Made in PRC
07.08.2011 | 23:40
Ni meni nije pao, jednostavno je u jednom trenu taj dio prestao raditi. Ostatak je radio ok - i svi servisi koji nemaju veze s klasičnom telefonijom, dakle Skype i slično su radili odlično i dalje. Očigledno je problem bio baš u komunikacijskom čipu koji brine o tome. Spremi se na 3-4 tjedna čekanja dok ti pošalju novi.
08.08.2011 | 00:09
Decki ja ne vjerujem, evo taman me frend nazove, i ja kazem cu se javit ili ne, da ne trosi bez veze pare a becemo se cuti. Javim se, 2-3 sekunde neke smetnje i od tad sve radi super, ja ne kuzim vise nista :/
08.08.2011 | 00:30
Sank kaže:
Made in PRC

Eto, Sank je sve rekao !
08.08.2011 | 00:30
Nemoj se veseliti, riknut će opet. Tako je i meni bilo. Vjerojatno je ta komponenta iz nekog razloga termo-labilna, pa onda ovisno o temperaturi malo radi, malo ne. Nekada se sve to svede na trivijalnost tipa "hladni lem", ali to nije stvar koju bi korisnik sam čačkao, pogotovo kada imaš jamstvo.
08.08.2011 | 07:41
Sta kazes onda, da ga odnesem na servis ?
I koliko od prilike se ceka, i posto nemam iskustva o servisima, ce mi dati drugi da koristim ili ? U vipu sam ga uzeo.

Sve ama bas sve od tehnologije kupujem u trstu ( italia )
I nikad nista, kvaliteta 10 od 10.
Kupim prvi put tu kod nas i evo ti sranja
08.08.2011 | 09:23
Čuj, sada dok ti radi je glupo nositi na servis jer će reći da izmišljaš, dakle kvar bi morao biti očigledan. Kod nas se čeka 3-4 tjedna za iPhone servis i nikada uređaj ne popravljaju, uvijek samo dobiješ novi. Naši su škrti (a i u Italiji) i ne dobiješ zamjenski - ili ti uvale neku kantu, a ne iPhone, to ovisi od operatera. Pokušaj samo biti siguran da je stvar OK prije nego ti istekne jamstvo jer godinu dana brzo prođe.

Nema ti to veze s Trstom, ja sam moj kupio u Trstu (a i još par frednova) i isto su riknuli. Sve dolazi iz iste tvornice, samo je pitanje imaš li sreće ili ne. Kada kupiš kod nas barem si u prednosti sa servisom jer ga možeš predati ovdje, a ja sam svoje morao nositi u Trst za svaki popravak.
08.08.2011 | 12:45
Super hvala ti

Ja se nadam da je sve ok
08.08.2011 | 16:57
Ja sam svoj iPhone 4 poslao na servis prije mjesec dana i sa servisa je došao za točno sedam dana. Izgleda da su malo ubrzali taj proces jer prije nije bilo šanse da to traje manje od tri tjedna.
11.08.2011 | 04:57
meni je zenska u vip-u rekla da u roku 2 tjedna je kod mene. dali su mi neku kantu od motorole, uzas :/
Kako cu sada pratit Milannews
29.08.2011 | 06:57
evo decki, kad sam ga dao na servis, tocno nakon 7 dana stigao je moj stari iphone, ne novi. sav sretan, udem u auto i nazovem frenda dali radi mob. opet isto, probam opet i nista.
vratim se u vip sav nadrkan i kazem kako su mi mogli vratit takav mob nisu ga ni otvorili.
Na papiru od servisa pise : '' update-an na 4.3... , testiran, radi sve kako treba.

Odmah sam ga dao opet na servis i sada cekam vec 12 dana.

sta vi kazete ????
29.08.2011 | 17:35
To se događa. Češće nego bi trebalo. Treba jako precizno opisati problem da bi ga oni na servisu mogli pronaći. Meni se dogodilo jednom da su ga vratili jer ne mogu naći problem. Idući put su mi poslali novi.
30.08.2011 | 01:55
evo danas sam zvao direktno u servis i rekli su da nazovem sutra u to vrijeme pa da ce mi znati reci dali je rijesen problem, rekli su da je taman na testiranju.

Vidjet ce mo sutra sta mi kazu. :/
06.09.2011 | 10:57
Evo decki, nakon puna 2 tjedna stigao mi je iphone nazad, poslali su mi novi, vjerojatno su skuzili da nema spasa za onog i produzili su mi garanciju za 3 mjeseca
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 27 minuta
  • smayoo: RIP Chris Rea... :(
  • VanjusOS: ovo lasersko graviranje izgleda odlično, nikakve naljepnice!
  • Bertone: ... i da, mislim da je sad graviranje oko 20€
  • Bertone: Lasersko graviranje, baci oko na [link] , ovako izgleda na T14s koji sam nosio kod njih s time da nisam htio baš sve znakove nego samo par osnovnih, tipkovnica je isto bila DE [link]
  • jura22: Radije kupi naljepnice. Ima ih na oglasniku: [link]
  • Riba: Puno, jer ako se ne varam mora se mijenjati kuciste.
  • CoffeePod: Kupio MBP16" M4, al tipkovnica je njemacka. Zna li se koliko bubvrega dode zamjena tipki da mi bude HR?
  • Soffoklo: Misliš bravo retardirana EU birokracija
  • drpongrac23: Bravooo Apple, super!!!
  • m@xym: a evo i pojašnjenja: [link]
  • Yonkis: In iOS 26.2, Wi-Fi network synchronization between iPhone and Apple Watch will no longer be available in the EU.
  • hal9000: HAHAHAHAHAHA: [link]
  • dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
  • Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

baka, m@xym, Riba, rusty, ^SuperUnknown^, Anonimci (768)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.64 Seconds

Provided by iJoomla SEO