Pozivi !!!!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Pozivi !!!!

07.08.2011 | 10:06
Ciao ljudi, evo imam problem sa pozivima

kad zovem, ne cujeje se onaj zvuk kao da zoves, nego se samo pojave sekunde kad se ta osoba javi, ali ne cujem nista ni ta osoba ne cuje mene.

probali su i mene zvati, i ista stvar, samo od jednom mi se to dogodilo,

probao sam napraviti restore i novi software ali nista

ne znam sta cu ??

molim pomoc hvala
07.08.2011 | 10:51
Koji telefom imas?
07.08.2011 | 13:11
Mikrofon ili još vjerojatnije čip koji hendla taj audio dio. Meni je to bilo riknulo na jednom, dakle pravac servis.
07.08.2011 | 16:33
iphone 4 imam
07.08.2011 | 16:36
da ali probao sam na primjer slusat mjuzu i probao sam snimit nesto da vidim dali je mozda mikrofon, i sad sam upravo snimio jedan video da cujem dali je microfon, i sve radi, samo pozivi ne rade.

bas nemam pojma sta je
07.08.2011 | 17:41
Tako je, to je onda to. Vjerojatno će ti i Skype raditi OK, ali normalni pozivi nula bodova. Pravac servis, imaš jamstvo nadam se? Ako nemaš, spremi 3-4 tisuće kuna za popravak.
07.08.2011 | 19:19
imam garanciju da, ali sta mislis, od cega to moze biti, nije mi ni pao ni nista
07.08.2011 | 23:39
Made in PRC
07.08.2011 | 23:40
Ni meni nije pao, jednostavno je u jednom trenu taj dio prestao raditi. Ostatak je radio ok - i svi servisi koji nemaju veze s klasičnom telefonijom, dakle Skype i slično su radili odlično i dalje. Očigledno je problem bio baš u komunikacijskom čipu koji brine o tome. Spremi se na 3-4 tjedna čekanja dok ti pošalju novi.
08.08.2011 | 00:09
Decki ja ne vjerujem, evo taman me frend nazove, i ja kazem cu se javit ili ne, da ne trosi bez veze pare a becemo se cuti. Javim se, 2-3 sekunde neke smetnje i od tad sve radi super, ja ne kuzim vise nista :/
08.08.2011 | 00:30
Sank kaže:
Made in PRC

Eto, Sank je sve rekao !
08.08.2011 | 00:30
Nemoj se veseliti, riknut će opet. Tako je i meni bilo. Vjerojatno je ta komponenta iz nekog razloga termo-labilna, pa onda ovisno o temperaturi malo radi, malo ne. Nekada se sve to svede na trivijalnost tipa "hladni lem", ali to nije stvar koju bi korisnik sam čačkao, pogotovo kada imaš jamstvo.
08.08.2011 | 07:41
Sta kazes onda, da ga odnesem na servis ?
I koliko od prilike se ceka, i posto nemam iskustva o servisima, ce mi dati drugi da koristim ili ? U vipu sam ga uzeo.

Sve ama bas sve od tehnologije kupujem u trstu ( italia )
I nikad nista, kvaliteta 10 od 10.
Kupim prvi put tu kod nas i evo ti sranja
08.08.2011 | 09:23
Čuj, sada dok ti radi je glupo nositi na servis jer će reći da izmišljaš, dakle kvar bi morao biti očigledan. Kod nas se čeka 3-4 tjedna za iPhone servis i nikada uređaj ne popravljaju, uvijek samo dobiješ novi. Naši su škrti (a i u Italiji) i ne dobiješ zamjenski - ili ti uvale neku kantu, a ne iPhone, to ovisi od operatera. Pokušaj samo biti siguran da je stvar OK prije nego ti istekne jamstvo jer godinu dana brzo prođe.

Nema ti to veze s Trstom, ja sam moj kupio u Trstu (a i još par frednova) i isto su riknuli. Sve dolazi iz iste tvornice, samo je pitanje imaš li sreće ili ne. Kada kupiš kod nas barem si u prednosti sa servisom jer ga možeš predati ovdje, a ja sam svoje morao nositi u Trst za svaki popravak.
08.08.2011 | 12:45
Super hvala ti

Ja se nadam da je sve ok
08.08.2011 | 16:57
Ja sam svoj iPhone 4 poslao na servis prije mjesec dana i sa servisa je došao za točno sedam dana. Izgleda da su malo ubrzali taj proces jer prije nije bilo šanse da to traje manje od tri tjedna.
11.08.2011 | 04:57
meni je zenska u vip-u rekla da u roku 2 tjedna je kod mene. dali su mi neku kantu od motorole, uzas :/
Kako cu sada pratit Milannews
29.08.2011 | 06:57
evo decki, kad sam ga dao na servis, tocno nakon 7 dana stigao je moj stari iphone, ne novi. sav sretan, udem u auto i nazovem frenda dali radi mob. opet isto, probam opet i nista.
vratim se u vip sav nadrkan i kazem kako su mi mogli vratit takav mob nisu ga ni otvorili.
Na papiru od servisa pise : '' update-an na 4.3... , testiran, radi sve kako treba.

Odmah sam ga dao opet na servis i sada cekam vec 12 dana.

sta vi kazete ????
29.08.2011 | 17:35
To se događa. Češće nego bi trebalo. Treba jako precizno opisati problem da bi ga oni na servisu mogli pronaći. Meni se dogodilo jednom da su ga vratili jer ne mogu naći problem. Idući put su mi poslali novi.
30.08.2011 | 01:55
evo danas sam zvao direktno u servis i rekli su da nazovem sutra u to vrijeme pa da ce mi znati reci dali je rijesen problem, rekli su da je taman na testiranju.

Vidjet ce mo sutra sta mi kazu. :/
06.09.2011 | 10:57
Evo decki, nakon puna 2 tjedna stigao mi je iphone nazad, poslali su mi novi, vjerojatno su skuzili da nema spasa za onog i produzili su mi garanciju za 3 mjeseca
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 16 sati, 46 minuta
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa