Gevey tele2 problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Gevey tele2 problem

• croman
  • Posjetitelj
02.08.2011 | 18:46
Ip4 - jailbreak - v. 4.2.1
mf 03.10.01

Bok svima! Ako netko moze pomoci bio bih jako zahvalan! Kupio sam gevey u hr i pregledao sam sve youtube tutorijale ali nikako ne mogu otkljucat ip4 na tele2 mrezu. Inace da napomene da s vipom nisam imao nikakvih problema.Sad neznam do cega bi mogao problem biti. Moram napomenit da sam svoju tele2 karticu izgubio i otisao uzeti novu dobio sam normalan sim koji je vec djelomicno pripremljen za micro sim tako da nisam ja morao rezati napamet vec je sve spremno bilo.
E sad je li moguce da je problem u tome sto su mi oni rekli da ce kartica biti valjana nakon 24h? Ja sam je i stavio u iphone nakon 24h ali kao mikro sim i pokusao unlockat! Mozda je trebalo stavit prije u noramalan mob da se ona aktivira pa onda pokusat na ip4?

Je li itko jos imao problema sa tele2 unlockom?
02.08.2011 | 19:51
Nema to veze sa SIM karticom, ja mislim, ako si sve napravijo kako opisano morao bi ga otključati. Ako ne šljaka, onda može bit uvalili su ti falsifikat GEVEY ima na tržištu koliko hočeš.
I meni se to isto desilo na eBay-u, pa sam reklamirao i dobijo novu koja je proradila. Onaj ko ti je prodo GEVEY možda to i nije napravio namjerno, jer su i njemu uvalili.
Odnesi sve onome ko ti je prodao GEVEY i neka on otključa.
02.08.2011 | 20:04
sumnjam da je falsificirani gevey ako je covjek rekao da mu je na vipu radilo sve uredu.
Reci jel trazi pin na pocetku za otkljucavanje? Jer postupak se jako malo razlikuje s karticama kao tele2 na kojima ne mozes maknuti pin i s recimo nekim drugim providerima na kojima pin mozes iskljucit.
02.08.2011 | 20:08
probaj pogledat upute na temi koju sam ja objavio jos prije. Gevey unlock adapter. Tamo pred kraj teme sam napisao tocno postupak koji je meni pomogao pa pokusaj i ti
02.08.2011 | 20:10
croman kaže:
Ip4 - jailbreak - v. 4.2.1
mf 03.10.01

Bok svima! Ako netko moze pomoci bio bih jako zahvalan! Kupio sam gevey u hr i pregledao sam sve youtube tutorijale ali nikako ne mogu otkljucat ip4 na tele2 mrezu. Inace da napomene da s vipom nisam imao nikakvih problema.Sad neznam do cega bi mogao problem biti. Moram napomenit da sam svoju tele2 karticu izgubio i otisao uzeti novu dobio sam normalan sim koji je vec djelomicno pripremljen za micro sim tako da nisam ja morao rezati napamet vec je sve spremno bilo.
E sad je li moguce da je problem u tome sto su mi oni rekli da ce kartica biti valjana nakon 24h? Ja sam je i stavio u iphone nakon 24h ali kao mikro sim i pokusao unlockat! Mozda je trebalo stavit prije u noramalan mob da se ona aktivira pa onda pokusat na ip4?

Je li itko jos imao problema sa tele2 unlockom?

Ja mislim da si ti sam sebi odgovorio
  • croman
  • Posjetitelj
03.08.2011 | 17:58
Da sim je trazio pin i ali na ip4 sam iskljucio pin tako da vise ne trazi. Inace na tele2 se pin ne moze iskljucit? Ne mogu se sjetit vise jer ip4 koristim dugo na bonbon.Uglavnom pin ne trazi vise.
  • croman
  • Posjetitelj
03.08.2011 | 18:09
probaj pogledat upute na temi koju sam ja objavio jos prije. Gevey unlock adapter. Tamo pred kraj teme sam napisao tocno postupak koji je meni pomogao pa pokusaj i ti

Bezuspjesno :/

Ja mislim da si ti sam sebi odgovorio

Mislim da cu trazit novu sim ...
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 12 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?