iPhone 3G baterija problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 3G baterija problem

29.07.2011 | 11:41
Bok svima. Evo vec duze me vrijeme me muci baterija na iPhoneu 3G 4.2.1. Jednostavno se prebrzo prazni. Svaku vecer ga moram puniti. I zato sam napravio test. Jucer u ponoc se napunio do kraja te sam iskljucio 3G (u zoni sam gdje je slab/nema 3Ga), iskljucio sam notifikacije, iskljucio sam push za mailove, iskljucio lokacijske usluge i jos hrpu stvari sve na minimum. Te sam ga ostavio do danas ujutro oko 10 i kad sam ga uzeo baterija je bila 85% te evo sad ovo pisem i baterija je vec 72% i pada velikom brzinom.

Eto neznam sto da radim. Uredaj je jailbreakan i unlockan ultrasn0wom te aktiviran sa SAMom. Ne koristim wallpapere za home screen ni multitasking. Nedavno sam restoro sa istim softwareom i jailbreakao i unlockao i etc i opet se prebrzo praznio. Kako se to moze rijesiti jer je baterija prije drzala dugo jako. I kakva je situacija sa novim iPhoneima 4? Kako njima drzi baterija?

Hvala.
29.07.2011 | 11:46
Nisi rekao koji je BB na telefonu,ako je 06.15 onda mrka kapa ako nije onda probaj sa pushdoctor-om ako ni to ne sredi situaciju prije restora uradi hard reset jer znaju ostati neki procesi u pozadini koji jedu bateriju i da ne zaboravim izloguj se sa apstore jer i to vuce bateriju vjerovao ili ne
29.07.2011 | 11:51
05.13.04 je BB. Push doctor je u cydia-i ili... I moze samo help kako se radi hard reset (jel to ono drzi se Home+sleep tipka dok se ne ugasi i pokaze jabuka) ako je to povremeno napravim i ne sjecam se da ista pomogne. Thx
29.07.2011 | 12:14
da to je hard reset,push doctor je u cydia evo kako i sta www.ihackintosh.com/2010/03/push-doctor-...hacktivated-iphones/ a ovo je za SAM ako nisi uradio bas sve kako treba www.idownloadblog.com/2010/12/03/fix-iph...aking-and-unlocking/
29.07.2011 | 14:46
Aha. Evo instalirao sam pushdoc. pa cemo vidit. Usput ispraznio mi se cijeli pa sad punim ionda cemo vidit. Nego, moze li savjet. Ako restoram iPhone i ne jailbreakam ga te koristim official (t-mobile ili bonbon karticu) hoce li baterija normalnije barem donekle radit?

Hvala jos jednom na brzoj pomoci:)
29.07.2011 | 15:39
Ako ga restoraš, siguran sam da će baterija raditi ispravno. Isto se i meni dogodilo. Sad baterija na 3gs traje 5 dana a na iphonu 2g 6-7 dana.
29.07.2011 | 17:14
Ah probao sam vec puno puta no ne sa official softwareom nego sa custom made jer mi treba stari BB te ako imam official karticu netreba mi to i ne treba mi jailbreak tj izdrzo bi bez njega.

Anyway, jel mi moze netko pomoc s tim. Pise u mojem proslom postu. Evo copy/paste cu.

" Ako restoram iPhone i ne jailbreakam ga te koristim official (t-mobile ili bonbon karticu) hoce li baterija normalnije barem donekle radit? "

Thx
29.07.2011 | 17:21
Ako ti netreba unlock onda nije bitan BB i najbolja varijanta je regularan FW preko itunes i onda mozes JB (jailbreakme.com)ako hoces do tebe je.A sto se tice baterije 1000% ce duze trajati sa oficijelnim FW i bez bilo kakvih twikova
29.07.2011 | 17:30
Aha to me zanimalo. Hvala na pomoci!
29.07.2011 | 17:47
sve ok tu smo da pomognemo
01.09.2011 | 18:35
Najprije dopustite da kao novi član pozdravim sve članove foruma.
Iako moj problem nije vezan za iPhone 3 ne bih otvarao novu temu jer je problematika slična.
Imam iPhone 4.2.1. BB 03.10.01, jb greenpoisonom. Trajanje baterije bilo super do nedavno kada odjednom počinje brzo pražnjenje. Mislim da je uzrok neka aplikacija, sve sam ih maknuo, tweakove,hard reset, no nije pomoglo.
htio bih napraviti restore as new phone i onda jb ponovo, zanima me da li pri tome preporučate upgrade os-a i koje, te da li ostati na GP ili koristiti drugi alat za jb? možda neki drugi savjet? hvala svima unaprijed
01.09.2011 | 19:07
@Cavalino
Ja sam imao sličan slučaj sa ženinim iPhoneom 4. Napravio sam upgrade sa 4.2.1 na 4.3.3 i napravio jailbreak sa jailbreakme.com. Baš pišem upute kako to napraviti i nadam se da ću ih uskoro objaviti ovdje na jabučnjaku.
01.09.2011 | 19:12
super, sačekat ću onda upute. imam tu još daljnju dvojbu hoće li 4.3.3 više jesti bateriju od sadašnjeg OS-a, pa zato možda ostati na 4.2.1., zapravo što je najbolje ukoliko bih htio ići na iOS5 kada izađe.
03.09.2011 | 23:13
Poznato je da 4.2.1 zdere bateriju,ako ti se neda cekati iOS 5 onda stavi 4.3.3 s tim da moras imati spasen SHSH blob jer se 4.3.3 ne potpisuje vise
04.09.2011 | 00:00
Napisao sam upute sa slikicama i poslao za objavu, pa bi se uskoro trebale pojaviti na iFAQ-u, a najava pod novostima.
04.09.2011 | 00:11
ma ne mogu reći da mi je 4.2.1 zderao bateriju prije obog problema 4 dana bez problema, i onda ovo.usage i stand by su mi isti.nešto radi u pozadini a ne mog dokučiti što.
06.09.2011 | 19:59
samo da javim da sam riješio problem curenja baterije ovako: podešenja-general-resetiraj-resetiraj sve. sad usage time i stand by nisu isti, za danas od 8 ujutro do sad 3% baterije. Sank i Saint hvala svejedno iako tvoj tutorial još nije objavljen. nadam se će mnogi ovako riješiti svoje probleme. pozdrav

mali update teme:
nakon jednog rušenja springboarda dok sam bio u sbs settingsu, vurenje se vratilo. opet reset kako sam gore opisao i punjenje preko noći i sve opet radi ok. od jutros baterija na 100%. Molim administartore da učine nešto da Sankov tutorijal bude objavljen. Mnoge to zanima i čovjek se potrudio.pozdrav
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 26 minuta
  • smayoo: RIP Chris Rea... :(
  • VanjusOS: ovo lasersko graviranje izgleda odlično, nikakve naljepnice!
  • Bertone: ... i da, mislim da je sad graviranje oko 20€
  • Bertone: Lasersko graviranje, baci oko na [link] , ovako izgleda na T14s koji sam nosio kod njih s time da nisam htio baš sve znakove nego samo par osnovnih, tipkovnica je isto bila DE [link]
  • jura22: Radije kupi naljepnice. Ima ih na oglasniku: [link]
  • Riba: Puno, jer ako se ne varam mora se mijenjati kuciste.
  • CoffeePod: Kupio MBP16" M4, al tipkovnica je njemacka. Zna li se koliko bubvrega dode zamjena tipki da mi bude HR?
  • Soffoklo: Misliš bravo retardirana EU birokracija
  • drpongrac23: Bravooo Apple, super!!!
  • m@xym: a evo i pojašnjenja: [link]
  • Yonkis: In iOS 26.2, Wi-Fi network synchronization between iPhone and Apple Watch will no longer be available in the EU.
  • hal9000: HAHAHAHAHAHA: [link]
  • dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
  • Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

baka, m@xym, Riba, rusty, ^SuperUnknown^, Anonimci (725)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.53 Seconds

Provided by iJoomla SEO