Gdje kupiti Iphone4 32GB
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Gdje kupiti Iphone4 32GB

20.07.2011 | 10:06
Poštovanje svima.
Kako i u naslovu stoji, gdje kupiti Iphone4 32GB?
Dakle ne želim kupiti rabljenoga a niti preko oglasa novoga. Također ne želim u Tcomu ili Vipu kupovati za pretplatu. Ima li koji dućan koji ih prodaje i ako može adresa?
20.07.2011 | 10:14
U Italiji možeš kupiti novi, potpuno free iPhone 4, čak i kod operatera, a i u Apple dućanu.
20.07.2011 | 10:39
Mislim na Hrvatsku i Zagreb. Ne putujem baš često.
20.07.2011 | 10:52
Koliko sam upoznat, slobodan uređaj (bez obaveze preplate) možeš u Hrvatskoj službeno kupiti jedino u T-mobile ili Vip ducanima.

Cijenu ti točno ne znam, ali ako se ne varam negdje je oko 7000kn za slobodni uređaj, ali najbolje si provjeri. Dok ti je u Italiji 779€ ako se ne varam za model iPhone 4 32GB.

Jedini problem je s garancijom koja još uvijek nije međunarodna.

Eto nadam se da sam pomogao.
20.07.2011 | 10:55
Hvala na informacijama. Čak ne mora biti free. Može biti lockan na simpa jer i tako ne mislim mijenjati karticu.
20.07.2011 | 11:09
Onda ti je problem jednostavan. Odi u neki T-mobile centar i kupi iPhone 4 32GB za simpu (cijena 5498,00kn).

Ipak možda bih razmislio na tvome mjestu da se strpim i skoknem do Italije, a moguće je, neke najave kažu da na jesen dolazi novi model, iako ništa nije potvrđeno. Pa uz malo strpljenje mogao bi dosta uštediti.

Pozdrav,
20.07.2011 | 16:06
Cijena otključanog iPhonea 4 u T-Mobileu od 32Gb je bila 5498 kn bez paketa i bez ugiovora. Dakle, u svakoj drugoj kombinaciji bi trebao biti jeftiniji.
20.07.2011 | 19:49
Simpa i iPhone?!?
To me sjetilo na Hvar i one jedrilice koje su usidrene uz rivu gdje "skiperi" unajme jedrilicu i ne maknu se s veza, a na taj način love komade. LOL
Istina je da iPhone "dobro izgleda" u birtiji na stolu. LOL
20.07.2011 | 22:57
Hvala Viborbu i Sanku na infu.

Zabac znaš kako se kaže. Svatko gleda na određene situacije iz svoje perspektive.
21.07.2011 | 13:16
Slazem se. Imati iPhone i SIMPA karticu gdje ti prijenos podataka naplacuju po 100kb je ravno financijskom samoubojstvu

Ali eto, svako neka bira za sebe...
21.07.2011 | 14:12
Sve zavisi o okolnostima. Doma imam bežični wlan, na poslu isto. U birtiju di idem također se spajam free.
Ukoliko nisam dulje na mjestu gdje postoji free wlan uzmem za 5okn 1GB prometa mjesečno, i to mi je sasvim dovoljno. Pa ne skidam ništa posebno na iphone.
Druga je stvar ako nemaš komp doma pa moraš sve skidati preko iphonea.
U principu najviše trošim interneta na skyp i Travian. Btw na što ti i koliko trošiš internet prometa mjesečno?
21.07.2011 | 19:33
500-750MB mjesecno pokurim (u paketu je 2GB). 300 minuta zapričam. To mi pokriva i300 tarifa. Koristim telefon i kao modem (more) jer oni stikovi nisu bog zna što.
Kad sam doma ne pomišljam telefon žuljati za bilo što na netu (imam komp).
Birtija u koju tu i tamo idem ima Wi-Fi, ali rađe pričam s nekim i guštam u kavi/pivi.
U firmi nema Wi-Fi-a, ali tamo se ionako radi. LOL

Da te pitam, pa kaj ti onda nije bolje uzeti iPod touch?
22.07.2011 | 09:24
Imam 3g iphone i želim uzeti 4-ku.
Pretplatu ne želim jer posao kojega radim zahtjeva da mene zovu, a ne ja njih , stoga mi je potreban mob.
Prepaid pokriva moje potrebe. U principu ako ne dajem 50kn za internet, a to radim samo za godišnji, dajem 30kn mjesečno ili ti bon od 100kn jednom u tri mjeseca.
Ne vidim za sada razloga da prelazim na pretplatu. Jedino Iskon pruža mogućnost gledanja Tv-a preko wlana pa sam mislio zato uzeti pretplatu. No, do sada nisam pogledao niti jednu emisiju preko iphonea pa mi je i to bezveze.
Ovo za birtiju, naravno da se gušta na pivkanu, ali moja ekipa je sva u Travianu pa malo pikamo i po tome.
Na poslu ne koristim iphone za internet jer imam komp. Samo kažem ako baš nešto moram s njim raditi da imam i tamo wlan.
Dakle poanta je bila ta da od 24h ja sam 22h pokriven wlanom tako da ne vidim potrebe za pretplatom radi korištenja interneta.
23.07.2011 | 00:28
Nista osobno, ali se sjecam akda je moj mladji brat (tada 15-16 god) pobudalio za tim Travianom. Dnevno je nekoliko sati "skupljao resurse", trgovao, razvijao se...

Imao j enekoliko accounta jer je jedan valjda premalo u tom filmu :O

Bio je "uspjesan", na ustrb stvarnog zivota.

Ne znam sta se desilo da je odjednom prestao igrati tu broswersku budalastinu. Ne mogu to cak nazvati ni igrom :/

I onda sada slusam covjeka, vjerojatno starijeg, zaposlenog, koji ode u kafic (sa ekipom ?!?!) i ponesu iPhone (iil nesto slicno) da igraju Travian :O

Ne mogu vjerovati da sam to procitao. Ode ovaj svijet u kurac

Nemoj me prijatelju pogresno shvatiti, nemam ja nista protiv tebe, samo ti igraj Travian i radi stvari koje te vesele, ali zar malo ne pretjerujes.

Kad ga igras u kafani (pored lijepih teta), onda nisi niti svjestan koliko dragocjenog vremena potrosis na to smece, a da nisi ni svjestan.

Instaliraj neki app da ti racuna to vrijeme, iznenadices se na kraju tjedna
23.07.2011 | 10:52
Hehehe, gle kao što sam napisao i Zabcu. Svatko gleda na određene situacije iz svoje perspektive.
Naravno da nije ok ako se pretjeruje i ako ti bilo koja igra utječe na normalni život. Zašto odmah misliš da ne radim ništa drugo osim što igram Travian?
Naravno da je obitelj na prvom mjestu.
Druga stvar kaj se tiče teta. Tete više ne zaprehavam, a za gledanje se uvijek nađe pokoja sekunda.
Ja osobno Travian doživljavam kao hobi i igram ga kada imam slobodnoga vremena.
Upoznao sam jako puno ljudi sa kojima se družim dan danas.
Nije Travian "zlo", isto kao što i mnoge druge stvari nisu "zlo", ako ne pretjeruješ sa time.
Usput budi rečeno da si svi mi pišemo koliko vremena provedemo radeči gluparije i nevažne stvari iznenadio bi se.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 18 sati, 6 minuta
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa