Novi jealbreakme 3.0
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Novi jealbreakme 3.0

06.07.2011 | 20:28
Izašao je novi jailbrek, na www.jealbreakme.com

Navodno radi sa:
iPad1: od iOS 4.3 sve do verzije 4.3.3
iPad2: iOS 4.3.3
iPhone 3GS: od iOS 4.3 sve do verzije 4.3.3
iPhone4: od iOS 4.3 sve do verzije 4.3.3
iPhone4 (CDMA): od iOS 4.2.6 sve do verzije 4.2.8
iPod touch 3g: iOS verzije 4.3, 4.3.2, 4.3.3
iPod touch 4g: od iOS 4.3 sve do verzije 4.3.3

Meni se do sad nije nekako dalo jailbreakat iPhone 4 nakon što sam ga updateao na 4.3.2,
ali pošto je ovo izuzetno jednostavan i jailbreak i ne zahtjeva racunalo, odlucio sam probat.
Za sad radi odlicno. Preporucam svakome kome se neda radit jealbreak jer ovdje se sve radi automatizirano
09.07.2011 | 13:50
Imam iphone 4 (4.2.1) jailbrejkan sa green poison-om.Sad bi ga dignuo na 4.3.3 i napravio jailbrejk preko jailbreakme 3.0 pa jel mi neko može korak po korak objasnit postupak
09.07.2011 | 14:54
ako ti nije potrban unlock onda update preko iTunes-a na 4.3.3 pa na safari i idi na jailbreakme.com i idi na PDF sacekaj min-dva i kad zavrsi restart iphone i imas gotov JB
09.07.2011 | 15:27
Jel prvo trebam maknut stari jailbreak ili mogu 4.3.3 skinut na njega?
09.07.2011 | 16:23
Nista netrebas skidati ako ti nije potreban unlock,samo uradit update preko itunes-a i onda JB
09.07.2011 | 16:28
Zar nisu mogući problemi ako updejtaš novu verziju ios-a na jailbreakani iphone?!
09.07.2011 | 16:36
Naravno da nisu jer ti stavljas novi FW na iphone tj sve se brise,jedino se problemi javljaju kada ljudi nakon stavljanja novog FW rade backup starog tj ti trebas kada sve zavrsis prijaviti iphone kao novi i sve ce biti ok.Skopcas mob sa i tunes on ti kaze da je nova verzija aktuelna i hoces li da je skines i instaliras,ti potvrdis on odradi restratuje mob,ti prijavis kao novi,otkacis sa kompa i ides na safari i uradis JB.Mislim da je nemoguce jednostavnije objasniti samo po treci put ponavljam ako ti treba unlock onda nemoj ovako raditi nego preko custom FW da sacuvas BB
09.07.2011 | 18:01
U međuvremenu je stigla vijest kako inace jakoo popularna aplikacija s Cydie BiteSMS
radi probleme s ovim jailbreakme.com JB-om.
Stoga je najbolje da ili ne korsitite tu aplikaciju, ili ako ste ovisni o njoj na drugaciji nacin JB-ate svoj iOS uređaj.

Više infromacija se može naci ovdje:
www.omizio.com/jailbreak/problemi-sa-jai...bitesms-aplikacijom/
10.07.2011 | 10:04
Imam pitanje, jučer sam napravio jailbreak na iPhonu 4 preko jailbreakme.com i sve je prošlo brzo i glatko, trajalo 30-tak sekundi! Zanima me kako pristupiti prijenosu (transfer) podataka između iPhonea i Maca, vidim da ima više opcija kao Netatalk, OpenSHH, DiskAid...Koji metoda mi je najjednostavnija od navednih? Ili ako postoji još neka metoda molim vas da mi navedete, hvala...
10.07.2011 | 11:41
Preko USB-a ja koristim iPhone explorer,diskaid ponekad i za striming filmova WiFi Air Video. Sve je do tebe
10.07.2011 | 14:39
Hvala...isprobat ću DiskAid.
10.07.2011 | 18:28
Vanjavzd, a o kakvim se podacima radi? Ja dokumente prebacujem uz pomoć Dropbox aplikacije, a video uz pomoć Media Browser aplikacije direktno sa NAS diska ili AirVideo za stream sa računala. Naravno sve to preko WiFi, a ponekad se koristim i USB kabelom preko kojeg kopiram razne dokumente u određene aplikacije jednostavnim drag & dropom preko iTunesa, ali bez potrebe za pokretanjem sinkronizacije.

Sa izlaskom iOS 5 za prebacivanje podataka neće više trebati USB kabel uopće. Ja do sada nisam imao potrebe za openSSH, a DiskAid sam trebao samo za napraviti određene ispravke nekih postavki.

Da li ti zapravo želiš izbjrći korištenje iTunesa pa tražiš alternativu?
10.07.2011 | 21:28
također koristim DB u većini slučajeva ali kada mi treba prebaciti sliku ili video zapis onda koristim aplikaciju Scotty (itunes.apple.com/hr/app/scotty/id315549602?mt=8) do dolaska IOS5 naravno
11.07.2011 | 11:38
Sank kaže:
Sa izlaskom iOS 5 za prebacivanje podataka neće više trebati USB kabel uopće. Ja do sada nisam imao potrebe za openSSH, a DiskAid sam trebao samo za napraviti određene ispravke nekih postavki.

To znam da za iOS5 neće trebati usb kabel...Na kraju nisam niti ja instalirao OpenSSH jer sam zaključio da mi netreba, također se predomislio i u vezi DiskAid-a tako da niti njega nisam stavljao...Ovo mi je prvi jailbreak iPhone uređaja i sve mi je još novo šta se tiče Cydia-e, uglavnom instalirao sam sve što mi treba -Appsync i Installous, tweakanje i teme ću ostaviti za budućnost, uvijek se držim onog "langzam aber ziher" . Neke aplikacije sam skinuo sa interneta, napravio drag'n'drop *.ipa file-a u iTunes, spojio iPhone usb kablom te syncao aplikacije i sve radi! Treba mi još malo vremena da skužim sve vezano uz jailbreak itd., btw Sank, hvala ti na pomoći!

Sank kaže:
Da li ti zapravo želiš izbjrći korištenje iTunesa pa tražiš alternativu?

Ne, i dalje koristim iTunes.

EDIT: Također koristim Dropbox za dokumente, imam i MobileMe iDisk ali sam ga prestao koristiti jer je katastrofalno spor! Tako i tako će se ukinuti s vremenom zajedno sa Gallery i iWeb-om...
11.07.2011 | 18:36
Zašto bi se ukinuo. iWeb nije loš, iDisk je dobar za male datoteke (one velike ionako nisu pogodne za mrežu, već mi stoje na sticku), Gallery je odličan (bolji nego ono od Google-a).
Za par mjeseci bude opet škrgut zubima "Što je meni ovo trebalo!" (milim ovo s JB-om).
11.07.2011 | 22:40
zabac kaže:
Zašto bi se ukinuo. iWeb nije loš, iDisk je dobar za male datoteke (one velike ionako nisu pogodne za mrežu, već mi stoje na sticku), Gallery je odličan (bolji nego ono od Google-a).

Zašto bi se ukinuo? Zbog iCloud-a, dio MobileMe servisa ide u penziju i nakon toga umire...iWeb nisam nikad koristio, Gallery je odličan, i više sam nego zadovoljan! iDisk je također dobar, ali užasno spor naspram Dropboxa...

www.apple.com/mobileme/transition.html
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 14 sati
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, rusty, tino1, zoranowsky, Anonimci (707)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.14 Seconds

Provided by iJoomla SEO