Gevey supreme i jailbreake
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Gevey supreme i jailbreake

28.06.2011 | 00:32
Novi sam u svemu ovome, pa trebam pomoć.

Uzeo sam bratu novi Iphone 4, kodiran na vip mrežu.

Naručio sam u Gevey supreme (žuta ambalaža).

Gore je sw: 4.3, a baseband je 04.10.01

Danas sam se malo igrao a Gevey-om i nisam uspio odključati mobitel.

Recite mi koji soft mi preporučate ja jailbreak s obzirom na ovaj baseband, lud sam jer sam danas barem 20 puta pokušao odključati mob sa Gevey-om ali nije mi uspjelo usprkos tome da sam pogledao vjerojatno 10 i više youtube tutoriala kako se to radi.

Hvala na pomoći.
28.06.2011 | 01:07
gevey supreme je loša piratska kopija od pravog geveya pa se nemoj čuditi što ti ne radi.
applenberry.com/store/imitation
28.06.2011 | 02:54
rješeno, radi ok
28.06.2011 | 04:17
Baš mi je drago da si sam uspio riješiti problem. Naravno, bilo bi lijepo od tebe da si sada svoj uspjeh podijelio s nama ostalima na forumu i tako pomogao još nekome ko bi možda naišao na sličan problem, tome zapravo forum i služi, ne samo da se uzima nego i daje kad se ima što dati

Onda, jesi li ti kupio tu lažnu GEVEY karticu koja je proradila ili je bio problem u nečem drugom?
28.06.2011 | 12:37
Ovako, bila je moja greška, kada sam zvao 112, piše u uputstvima da treba čekati 2 sekunde, međutim kada se "utipka" 112 i čeka 2 sekunde, linija nije aktivirana u 2 sekunde, odnosno ne zazvoni telefon u 2 sekunde, tako da treba pričekati više od 2 sekunde koje su oni naveli u uputama. Ostalo je sve odrađeno kako stoji u uputama i radi uredno. Mene je Gevey supreme došao 15,88 $ i došao mi je nakon 7 radnih dana na kućnu adresu.
28.06.2011 | 17:11
Sad imam opet problem, jednostavno kada pristisnem 112 on mi ovako napiše na zaslonu (1)12 i linija mi ne zvoni više, kao prije, probao sam i sa verzijom (1)112 i tu mi odma izbaci da nije moguće zvati ovaj broj. Sad sam već lud, jer ne kužim zašto mi neće zazvonit linija 112.
29.06.2011 | 10:53
ja cu ti rec kako ja s obicnim geveyom a ne ovim supreme....al valjda je ista stvar.... kad ti se upali iPhone (ako imas pin na kartici prvo otkljucas - meni uspije kad stisnem 3 puta accept nakon sto unesem pin u razmaku od nekih 7,8 sec), cekas da ti se pojavi ona poruka u kojoj pise da moras zvat 112 ... stisnes opet accept ili ok (vec sta ima)...pricekas da ti onaj signal gore bude na 1 crtici i zoves 112....doslovno 2 sec je dovoljno cim on krene birat..... prekines.... avionski mod on....cekas jedno 45-50 sec ...avionski mod off.... pojavi ti se jedna poruka stisnes ok ili accept i onda iza nje par sec se odma mora pojavit druga poruka ja mislim da ide no sim card installed ili tako nesto.... i onda opet avionski mod on, pa mos odma off.... i tu sad bi ti se trebao pojavit signal... (ako imas pin pojavit ce ti se kad ukljucis 2. puta avionski mod da je kartica zakljucana i kad iskljucis mod da je otkljucas....i tu je ja sad uvijek brzo otkljucam jer nekad ako cekam moram sve ispocetka.... - gasit ponovno i opet....) valjda ce pomoc....ako ne, uzalud sam pisao xD
pozzz
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 sati, 51 minuta
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.55 Seconds

Provided by iJoomla SEO