Gevey supreme i jailbreake
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Gevey supreme i jailbreake

28.06.2011 | 00:32
Novi sam u svemu ovome, pa trebam pomoć.

Uzeo sam bratu novi Iphone 4, kodiran na vip mrežu.

Naručio sam u Gevey supreme (žuta ambalaža).

Gore je sw: 4.3, a baseband je 04.10.01

Danas sam se malo igrao a Gevey-om i nisam uspio odključati mobitel.

Recite mi koji soft mi preporučate ja jailbreak s obzirom na ovaj baseband, lud sam jer sam danas barem 20 puta pokušao odključati mob sa Gevey-om ali nije mi uspjelo usprkos tome da sam pogledao vjerojatno 10 i više youtube tutoriala kako se to radi.

Hvala na pomoći.
28.06.2011 | 01:07
gevey supreme je loša piratska kopija od pravog geveya pa se nemoj čuditi što ti ne radi.
applenberry.com/store/imitation
28.06.2011 | 02:54
rješeno, radi ok
28.06.2011 | 04:17
Baš mi je drago da si sam uspio riješiti problem. Naravno, bilo bi lijepo od tebe da si sada svoj uspjeh podijelio s nama ostalima na forumu i tako pomogao još nekome ko bi možda naišao na sličan problem, tome zapravo forum i služi, ne samo da se uzima nego i daje kad se ima što dati

Onda, jesi li ti kupio tu lažnu GEVEY karticu koja je proradila ili je bio problem u nečem drugom?
28.06.2011 | 12:37
Ovako, bila je moja greška, kada sam zvao 112, piše u uputstvima da treba čekati 2 sekunde, međutim kada se "utipka" 112 i čeka 2 sekunde, linija nije aktivirana u 2 sekunde, odnosno ne zazvoni telefon u 2 sekunde, tako da treba pričekati više od 2 sekunde koje su oni naveli u uputama. Ostalo je sve odrađeno kako stoji u uputama i radi uredno. Mene je Gevey supreme došao 15,88 $ i došao mi je nakon 7 radnih dana na kućnu adresu.
28.06.2011 | 17:11
Sad imam opet problem, jednostavno kada pristisnem 112 on mi ovako napiše na zaslonu (1)12 i linija mi ne zvoni više, kao prije, probao sam i sa verzijom (1)112 i tu mi odma izbaci da nije moguće zvati ovaj broj. Sad sam već lud, jer ne kužim zašto mi neće zazvonit linija 112.
29.06.2011 | 10:53
ja cu ti rec kako ja s obicnim geveyom a ne ovim supreme....al valjda je ista stvar.... kad ti se upali iPhone (ako imas pin na kartici prvo otkljucas - meni uspije kad stisnem 3 puta accept nakon sto unesem pin u razmaku od nekih 7,8 sec), cekas da ti se pojavi ona poruka u kojoj pise da moras zvat 112 ... stisnes opet accept ili ok (vec sta ima)...pricekas da ti onaj signal gore bude na 1 crtici i zoves 112....doslovno 2 sec je dovoljno cim on krene birat..... prekines.... avionski mod on....cekas jedno 45-50 sec ...avionski mod off.... pojavi ti se jedna poruka stisnes ok ili accept i onda iza nje par sec se odma mora pojavit druga poruka ja mislim da ide no sim card installed ili tako nesto.... i onda opet avionski mod on, pa mos odma off.... i tu sad bi ti se trebao pojavit signal... (ako imas pin pojavit ce ti se kad ukljucis 2. puta avionski mod da je kartica zakljucana i kad iskljucis mod da je otkljucas....i tu je ja sad uvijek brzo otkljucam jer nekad ako cekam moram sve ispocetka.... - gasit ponovno i opet....) valjda ce pomoc....ako ne, uzalud sam pisao xD
pozzz
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 8 sati, 54 minuta
  • cariblanco: Moj omiljeni bend Guns N’ Roses večeras u begišu....bilo bi fora da kažu "pumpaj" :D
  • Junuz: Yonkis, riješeno.Ubio sam icloud/face time na svim uređajima.Iako se problem manifestovao na 16e.Svakako nekoristim face/imesage.Hvala
  • Yonkis: @Junuz - ti si u USA? Na čijoj si mreži? Vidiš li ti te poruke koje su poslane? Da nemaš USA Apple account? Ne znam, puno informacija nedostaje za ikakvo pojašnjenje. Ili otvori remu/post.
  • cariblanco: Kakav dobar finale tenisa, inače navijam za Noleta, ali on je svoje dao...danas se "griješnik" nije dao u Alcatraz ;9
  • Junuz: Nije baš tako, za par sati su mi naplatili oko 1euro na pozadinsko slanje sms ova u ameriku sa ciljem aktiviranja face time.Iphone koristim od 6 naovamo
  • drpongrac23: @Junuz - pa aktiviraj Facetime i iMessage, ništa te ne košta.
  • Junuz: A naravno nisam siguran kako
  • Junuz: trebao bih pomoć oko pozadinskog slanja sms ova u usa na iphonu.16e model sa novom pretplatom i esim karticom.Trošak raste svako malo a od telekom operatora sam dobio odgovor:U slučaju ako koristite iPhone, Vaš uređaj u pozadini šalje SMS prema svom uslužnom servisu u SAD-u s ciljem aktivacije usluge Facetime i iMessage. Molimo deaktivirajte u postavkama mobilnog uređaja navedene usluge k
  • ping: naravno nije bitno koji smartphone dok god je iphone :)
  • ping: @drlovric koliko se sjećam nije radila ako se spajaš na wifi ali ako koristiš iphone sa hr linijom onda je radilo.
  • drlovric: Koristi li netko MaxTV aplikaciju van HR?
  • Ender: verovatno je to, jer je on sa ekranom od 12", mada je bilo i MB Air-ova 11" pa su imali 2 standarnda USB porta. dobro mozda je on bio malo veci od tog MacBook-a jer je imao onaj siri screen bezel.
  • smayoo: Imao je samo jedan port jer je cijela matična ploča bila toliko malena da nije bilo mjesta za dva. To je bitna ušteda (veličina matične ploče), a ne broj portova
  • Ender: verovatno ce cena biti povoljna uz kompromis da se ukine neke stvari koje postoje kod MB Air-a. recimo MacBook model iz 2015-2016 je cak imao samo jedan USB-C port. neka usteda od par $, al dovoljno da se ustedi taman za bonus nekog menadzera.
  • Ender: Slazem se, masa korisnika nema neke prevelike zahteve, niti koristi zahtevne programe, ali sam sistem postaje s vremenom gladan resursa, i to bude cesto ogranicavajuci faktor. Ali u upravi drage nam firme sede neki ljudi koji vrlo precizno odmere svaki korak, tako da s druge strane mislim da ima smisla, koliko god meni logika govori drukcije.
  • Bertone: Sve ovisi koliko €/$ će tražiti,... masa ljudi još koristi Intel MBA/MBP i ne daje im se 1k€ za osnovni MBA, a potrebe im nisu veće od tu i tamo kojeg dopisa, e-maila ili pogledati kakav video.
  • Ender: malo je bzvz imati MacBook sa procesorom od iPhone-a, a imas iPad sa M1 procesorom. ne vidim segment trzista za taj MacBook.
  • Ender: izgleda ce tako i ovog puta biti. ti MacBook-ovi su imali core-M seriju procesora (M, M3, M5 i M7), a poslednja serija je imala core-i procesore 2017. god.
  • smayoo: Imali su već i prije takav neki proizvod. Onaj "zlatni" macbook 12", zar ne. Pa se nije baš "primio".
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgledno je da izlazi low-end MacBook, tj. povratak stare MacBook serije, oviga puta sa iPhone čipom unutra. Ako se ostvari, biti će zanimljivo
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, Riba, robee, Anonimci (442)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi