Kako prebaciti kontakte sa iPhonea na itunes?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kako prebaciti kontakte sa iPhonea na itunes?

26.05.2011 | 14:25
Pozdrav svima

Zanima me kako mogu sve kontakte sa mobitela prekopirati na itunes ili preko itunesa na računalo?

Hvala!
26.05.2011 | 14:36
Kad spojiš iPhone na računalo, u iTuneu ideš na iPhone -> info -> sync contacts with pa izabereš šta ti odgovara. Možeš izabrat google, mobile me, outlook, ili contacts na računalu i na macu i na winu. Samo pazi da ne označiš da ti izbriše sve kontakte na iPhonu.
26.05.2011 | 15:03
To sam našao ali nikako da skužim kako s time raditi.
Imam smao tri opcije
Google Contacts
Windows Contacts
Yahoo! Adress Book

i pokraj tokga Configure..
Kada odem na Google C. logiram se, synca mi ali nigdje kontakata tamo..
26.05.2011 | 15:17
Ja sinkroniziram s win kontaktima. Samo sam to odabrao i sve ih je prebacilo za sekundu. Nije bilo potrebno nikakvo drugo podešavanje.
26.05.2011 | 15:26
Kaj hoćeš raditi s kontaktima? Ako je za arhivu, prebaci ih u Oulook i D&D u neki direktorij. Za Google ne bi znao jer koristim MobileMe uslugu.
Inaće za baratanje kontaktima između raznih OS-ova, najpraktićniji mi se pokazao Thunderbird jer je multiplaformski, a njegov AddressBook je kompatibilan (OSX<>WIN<>LINUX).
26.05.2011 | 16:36
Želim ih spremiti na komp da ih imam u slučaju da mi se ne daj bože izbrišu ili nešto..
Još da vas pitam nešto, dali pri updejtanju ili brejkanju mobitela kontakti ostaju na njemu ili se brišu?
26.05.2011 | 19:07
Kad napraviš update ostaju ti ne samo kontakti nego i sms poruke i sve druge postavke. Apsolutno sve.

Jailbreak nisam radio dosta dugo, ali tada je zahtjevao čist iPhone koji bi se prvo vratio na tvorničke postavke pa onda radio jailbreak. U tom slučaju možeš vratit sve postavke iz backupa (ali to baš nije za preporučit ako radiš jailbreak), a ove važnije stvari poput kontakata možeš vratit ako ih sinkroniziraš s win kontaktima ili nečim drugim.
26.05.2011 | 19:35
Za backup sinhroniiziraj s Outlookom (ako ga imaš) i onda u Outlook-u otvori kontakte i selektriraj ih (Ctrl+a) i odvuci u neki direktorij. Mislim da napravi za svak kontakt .vcf (vCard). Ako misliš seliti na OSX ili Linux, ideš preko Thunderbirdda (meni najjednostavnije).
27.05.2011 | 00:24
Ja mislim da ti je najbolje sinkronizirati kontakte sa Windows contacts jer očito da nemaš instaliran Outlook iz MS Officea ili ga još nikad nisi pokrenuo, u protivnom bi ti iTunes nudio i tu opciju. Dakle, odaberi Windows Contacts, a na dnu stranice pod Advanced neka ne bude ništa čekirano!

Nakon što startaš sinkronizaciju, iTunes će te u jednom momentu upozoriti da je velika razlika u kontaktima na iPhoneu i u Win Contacts i ponudit će ti nekoliko opcija od kojih ti SVAKAKO moraš odabrati opciju MERGE, a NIKAKO REPLACE i to je to. Sve svoje kontakte ćeš onda naći pod svojom user mapom, a onda možeš napraviti i dodatni backup na neki eksterni disk ili kako god ti je najzgodnije.
12.03.2014 | 11:39
pozdrav

Zanima me pošto sam uspješno prebacio kontakte pteko iTunsa u Outlook.Sad me zanima dal je moguće te kontakte u outlook-u prebaciti na android mobitel npr. samsung Galaxy SII?
12.03.2014 | 11:45
Extract iz outlook-a pa prebaci na gmail i sync sa telefonom
13.03.2014 | 09:21
Najlakša opcija za sve koji imaju iCloud, da se logiraju preko Firefoxa i sl. na iCloud, ima tamo opcija extract contact, fino ga kao jedan file imaš sve kontakte, i poslje samo taj file improtaš u Gmail, i miran.

1min posla.
13.03.2014 | 10:07
Sta sam ja napisao???? Istu stvar samo stoje momak pitao kako iz outlooka-a
13.03.2014 | 11:57
Ja sam napisao za prvi post odgovor, tek sad vidim da je dosta davno pitao.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 4 sati
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, tino1, Anonimci (833)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa