Najbolja zaštita za 3GS, iPhone općenito?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Najbolja zaštita za 3GS, iPhone općenito?

25.05.2011 | 23:33
Pozdrav svima!

Zanima me vaše mišljenje, tj iskustva.. imam iPhone 3GS nešto dulje od mjesec dana. Zbilja je u super stanju pa se trudim da tako i ostane..
Nažalost, po trgovinama imaju uglavnom opremu za četvorku, otkako je ista na tržištu, za 3GS je teško još nać neki izbor.

Ali svejedno, naći će se već nešto.. uglavnom-koristite li vi više kožne futrolice/torbice, ili maske i na prednju stranu folijicu?
pokušavao sam nać neku deblju torbicu u koju bi mi stao uređaj sa tankom silikonskom maskom, ali sve je slim fit i u nijednu ne ide tako

ima li tko kakav savjet za to? jučer mi je palo na pamet da bi mogao možda neku univerzalnu nać, tj za neki drugi mrvicu deblji mobitel..
nekako mi se čini sigurniji uređaj u torbici, smao ovako ga gurnut u džep-ne bi baš.. je da ima folijicu, al svejedno. da mi se pojavi ogrebotina na pola ekrana, mislim da bih poludio i prodao 3 GS odmah XD
25.05.2011 | 23:47
Dok sam imao 3G i 3GS ja sam koristio samo plastičnu zaštitu za poleđinu, one koje obično dolaze u dva djela pa se spoje, a foliju nikad.

Sada za iPhone 4 isto imam samo prozirnu plastičnu zaštitu za stražnju stranu i to samo da mi se ne izgrebe kad ga odlažem, a za prednju ne koristim ništa. Nije mi jednostavno potrebno. Uvijek pazim da ne stavim iPhone u isti džep sa ključevima

Mislim i da je prava šteta tako lijepo dizajnirani telefon skrivati u nekakvim zaštitama, naročito bijelu verziju To mi nekako zvuči kao da kupim kauč, donesem ga doma i ostavim ga obučenog u onom zaštitnom najlonu još jedno dvije godine da ostane jednako čist i nezaprljan. Nema veze što ću pri tom patiti dok budem ležao na tom neugodnom najlonu
26.05.2011 | 01:34
Ja sam uvijek koristio ZAGG Invisible Shield. Super stvar.

Kao da nista nemas na mob a cijeli je zasticen. Cak je i pod rukom bolji osjecaj (pruza malo vise gripa).

Vise info pogledaj ovdje:

www.zagg.com/invisibleshield/apple-iphon...rs-skins-shields.php

Imam jos jedan nov zapakiran doma, pa ako te zanima, javi se ne pvt da se dogovorimo. Cijena je koliko das

Ili ako imas nesto drugo u zamjenu...
26.05.2011 | 10:20
Isto imam 3GS, već gotovo 2 godine, ali ga nikad nisam stavljao u nikakve zaštitne futrole. Doduše, imam futrolu koju mogu zakačiti za remen hlaća. To sam imao za ljetno vrijeme, dok šećem i slušam muziku, ali otkad sam kupio sasvim dobru torbicu oko struka, stavim ga u manji, prednji pretinac, a torbica mi je funkcionalnija (stane više stvari)
26.05.2011 | 11:34
Imam već više od 2,5 godina Griffin za iPhone 3G. Već mi je screen protector star, a na tržištu u Zagrebu nisam ništa našao. Da li znate tko takve stvari prodaje u Zagrebu?
26.05.2011 | 12:04
npr. Belkin - iPhone 3G laser etched vector silicon case
Imam skoro pa 2 godine tu masku od silikona (samo je cijela crna) na iPhone 3GS-u i prezadovoljan sam, općenito sam jako zadovoljan Belkin proizvodima, pogotovo silikonskim maskama!
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 15 sati, 9 minuta
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa