iPhone na drugom Tmobile-u
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone na drugom Tmobile-u

16.05.2011 | 01:36
Idem na 5 mjeseci u SAD i morao bi imati tamo neki mobitel. Sad me zanima me hoće li mi moj iPhone koji je zaključan na tmobile raditi na njihovom tmobileu s njihovom karticom? Nisam upućen u te stvari pa ne znam.

Hvala!
16.05.2011 | 09:21
Najvjerovatnije neće. Imaš li kakav dokument koji dokazuje da ideš tamo na taj rok, onda odi na T com sa zahtevom da ti ga otključaju iz tog razloga. Znaju da roaming ne dolazi u obzir pa možda popuste, ako su iole susretljivi.
17.05.2011 | 02:54
ma svakakvih dokumenata imam, od vize, avionske karte, potvrde za posao... Mogu probati iako cisto sumnjam da ce mi ga otkljucati. Ne znam kad su oni bili susretljivi oko toga.

Roaming ne dolazi u obzir. Mobitel ne bi ni koristio za zvanje u hrv, vec samo unutar sad-a tako da mi se najvise isplati uzeti nesta njihovo.

Hvala
17.05.2011 | 09:26
Odi u T centar s papirima te ako je istekao ugovorni rok od dvije godine, ili je plaćen u kešu, mob ti trebaju otključati. Meni jesu ! Plaćen u kešu. Ništa te ne košta da probaš ! Ljubazno zamoli i budi uporan, nedaj se odmah otpiliti. Ja bi prije nazvao službu za korisnike i ukratko im to objasnio i čuo šta će reći, s tim da kažeš da je tvojim poznanicima koji idu na duže vrijeme van otključan telefon.
17.05.2011 | 14:02
Probati cu, nista me ne kosta, al ne ocekujem previse. Ma bolje mi je odmah u tcentar otici nego se zezati s njima preko telefona.

Imam cetvorku od 12 mjeseca tako da je jos pod ugovorom. Drugi problem je sto sam ga kupio preko njuskala i koristim bonbon pa se nigdje ne spominje moje ime...

Svakako hvala!
18.05.2011 | 02:13
Ništa od unlocka. Isto kažu kako najvjerojatnije neće raditi na njihovoj kartici. Začudilo me što su mi oni sugerirali unlock i što su se čak i raspitivali po tcentru može li se moja verzija otključati.
18.05.2011 | 03:08
kod t-mobilea unlock nažalost samo ide ako je uređaj plaćen po punoj cijeni, u kešovini kao što je slučaj kod jzelka. u svim ostalim slučajevima unlock odbijaju i još kažu kako HT ne nudi takvu uslugu već da ove po punoj cijeni prodaje otključane što nije istina.
18.05.2011 | 12:45
Samo malo, znači ako se plati puna cijena iPhonea on je i dalje zaključan na operatora, a jedina pogodnost je to što nisi vezan ugovorom? Vauuu...
18.05.2011 | 13:43
danijelr15 nisi dobro razumio. Ako kupiš iPhone po punoj cijeni bez ugovora onda dobiješ otključanog, a u svim drugim kombinacijama sa ugovorom zaključanog i onda ga odbijaju otključati čak i kad taj ugovor istekne.
18.05.2011 | 14:45
Kad sam sa ja sa njima natezao, čini mi se da i keš kupljenog ne otključavaju , ako izričito ne tražiš. Naprave se mutavi, pa app.
18.05.2011 | 16:05
Nemojte ipak pretjeravati. Nije da sam zaljubljen u T-Mobile, ali ipak sam kod njih kupio dva iPhonea za keš i nikad misam imao problema sa otključavanjem.

Mislim da se ipak tu radi malo i o vašim interpretacijama ovog i onog. Koliko vidim do sad su se prilično čvrsto držali tog principa i nekog svog pravila. Ako ga pljatiš punu cijenu onda ga dobiješ otključanog, a ako ga uzmeš "JEFTINIJE" uz ugovor onda nema otključavanja.

Inače napisao sam jeftinije pod navodnicima jer ne treba više od onsovne matematike da se izračuna koliko je to stvarno skuplje. Jedina prednost je što nije od jednom.
22.05.2011 | 21:40
Nikako se ne moze staviti. Javlja invalid sim, tako da nista. Sto me zacudilo da se ovdje ne moze kupiti iphone bez ugovora i otkljucan. Mora biti ili at&t ili verizon, nista drugo. A sta...posluzit ce mi ovako za surfanje ako nista drugo.

Pozdrav iz Amerike!
22.05.2011 | 21:55
Kad dođeš u USA traži tamo kod njih da ga otključaju na njihovu karticu AT&T. Možda i naprave !
23.05.2011 | 05:36
Ne znam bas moze li se to, a i da se moze nezgodno mi je onda kako cu kad se vratim kuci. Najvise bi mi odgovaralo imati dual unlock.

Btw, at&t je preskup. Ovdje je najbolji tmobile i svi ga preporucuju.
23.05.2011 | 09:17
Kakav dual unlock? Unlock je za sve mreže. Da li ga napraviš ovdje u Americi, Kini ili bilo gdje, mora raditi na sve kartice. Tako ja sa svojim mogu bilo gdje na svijetu otići (ako ima GSM mrežu) jer je otključan.
23.05.2011 | 20:05
jzelko kaže:
Kad dođeš u USA traži tamo kod njih da ga otključaju na njihovu karticu AT&T. Možda i naprave !

AT&T nikada nije napravio unlock niti na jedan njihov iphone.
Osim toga, oni da mogu i žele napraviti unlock, mogu ga napraviti samo na one uređaje koje je njima prodao apple.
23.05.2011 | 20:19
Pa, pisali su neki (MK) da VIP za lovu otključava sve. Slijedom toga sam i napisao gore navedeno. Vidim da je uglavnom zavrzlama.
23.05.2011 | 20:22
čudno..
ja sam pak pročitao da VIP za sad uopće ne otključava iphoneove
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 sati, 42 minuta
  • smayoo: RIP Chris Rea... :(
  • VanjusOS: ovo lasersko graviranje izgleda odlično, nikakve naljepnice!
  • Bertone: ... i da, mislim da je sad graviranje oko 20€
  • Bertone: Lasersko graviranje, baci oko na [link] , ovako izgleda na T14s koji sam nosio kod njih s time da nisam htio baš sve znakove nego samo par osnovnih, tipkovnica je isto bila DE [link]
  • jura22: Radije kupi naljepnice. Ima ih na oglasniku: [link]
  • Riba: Puno, jer ako se ne varam mora se mijenjati kuciste.
  • CoffeePod: Kupio MBP16" M4, al tipkovnica je njemacka. Zna li se koliko bubvrega dode zamjena tipki da mi bude HR?
  • Soffoklo: Misliš bravo retardirana EU birokracija
  • drpongrac23: Bravooo Apple, super!!!
  • m@xym: a evo i pojašnjenja: [link]
  • Yonkis: In iOS 26.2, Wi-Fi network synchronization between iPhone and Apple Watch will no longer be available in the EU.
  • hal9000: HAHAHAHAHAHA: [link]
  • dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
  • Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.67 Seconds

Provided by iJoomla SEO