iphone address problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iphone address problem

10.05.2011 | 23:19
Pozdrav

Ja sam iz Sarajeva i imam besplatan account na iTunesu i apple store-u. Kada sam pravio account pisao sam none na credit card bar-u i posto ne mogu odabrati nikakvu drugu drzavu osim USA odabrao sam nasumicno neke informacije. Medjutim sada kad hocu da uradim update ili da skinem neke nove aplikacije on mi trazi da upisem validnu adresu. Dal mi neko moze pomoci ?? pozdrav
10.05.2011 | 23:26
moraš promijeniti državu i staviti adresu istu kao što je prijavljena na banci koja je izdala karticu, inače ništa.
10.05.2011 | 23:31
ali ja sam u opciji payment izabrao none, znaci nemam kreditne kartice. a ne mogu da nadjem gdje da promjenim drzavu. pokazuje mi samo Usa i njihove savezne drzave
10.05.2011 | 23:36
Nema veze samo kreditna kartica, ima veze i da je neka adresa, ali ne da je baš bezveze. Najbolje da vidiš ovo rješenje:

www.cultofmac.com/get-a-u-s-itunes-accou...e-world-how-to/43040

Nisam probao, ali čovjek tvrdi da radi, pa javi ako je ok.
11.05.2011 | 00:09
Ma ja sam ovako napravio account. Na ovom koraku gdje pokazuje da samo treba izabrati "none" moraju se popuniti i dole ovi podaci. A to su upravo ti podaci koji meni prave problem. Hvala, dal ima neko drugo rjesenje ?
11.05.2011 | 00:26
to je samo dok se otvara račun.
ako želiš staviti novu adresu mora se upariti kartica nova.
11.05.2011 | 01:40
Mislim da ne možeš baš samo tako izmislit neku adresu. Možda baš ne provjeravaju sve detalje, ali... Evo možda će ti pomoći ovaj link:

hr.fakenamegenerator.com/gen-random-us-us.php

Koristi realne gradove sa poštanskim brojevima pa čak i nazive ulica jedino random generira kućni broj, no to sigurno ne provjeravaju pa probaj ispraviti.
11.05.2011 | 02:30
kontroliraju grad i poštanski broj i ta adresa mora biti istovjetna onoj na kartici!
11.05.2011 | 09:25
Kakvoj kartici? Rekao je da NEMA karticu. Ja sam otvorio jedan u u UK i moraš imato točnu adresu, broj, poštanski broj grada i grad, neki broj telefona iz tog grada (to sve na Google Mapsu možeš iskopati) i valjanu e-mail adresu (opet možeš otvoriti neku na hotmailu jer hotmail ne traži za potvrdu neku valjanu e-mail adresu). Mora raditi. Tako možeš kupovati samo appove koje su besplatni.
11.05.2011 | 12:56
Ja imam US iTunes račun. Jedino što je bitno je da je adresa stvarna. Znači kako ti je žabac napisao, nađi na mapsu bilo koju stvarnu ulicu, kučni broj, poštanski broj i ime grada. To je sve. Radi sigurno.
11.05.2011 | 13:58
stojim iza svojih riječi.
jedno je dok prilikom OTVARANJA računa staviš da nemaš karticu, tada će prihvatit svaku adresu.
kasnije, ako se ta adresa hoće promijeniti u neku drugu, ona mora odgovarati onoj s kreditne kartice.
11.05.2011 | 16:43
Pokusavao sam kucati adrese sa google mapsa, cak sam i ovaj link koji mi je Sank dao koristio kao podatke itd al i dalje isto pise .. stvarno ne znam sta ciniti
11.05.2011 | 16:56
ja sam ti rekao što činiti.
stavi svoju kreditnu karticu i stvarnu adresu i sve će ti proraditi. poslije toga možeš opet izbrisati karticu.
u suprotnom novi account.
11.05.2011 | 22:40
Ljudi svi računi do neki dan bez obzira na kartice ili krive podatke su funkcionirali bez ikakvog problema -bar kod mene već neke 3 godine i to na 4 računa no od jučer neki fak ne radi -nadam se da je problem samo kod računa u serveru za američko područje naime imam račun na Austrijskom području sa nekom gotovinom u reedemu tako da on funkcionira bez problema i mogu skidati sve free stvari dok sa američkog računa trenutno ne ide-ispravite me ako griješim no to je slučaj kod mene-mislio sam prvo naime da sam nešto zeznuo u postavkama ali sad vidim i da kod drugih ne funkcionira!!
12.05.2011 | 00:27
Ja imam US fake acc i od sinoc mi javlja istu gresku

Sreca pa ne instaliram puno preko AppStore
12.05.2011 | 01:31
Pa čini se da je onda došao kraj lažnim korisničkim računima. Stvarno šteta. Ja ga doduše nisam imao, ali nekima je to bio jedini način da uživaju barem djelomično u blagodatima iTunesa.

Nadam se da je to ipak samo privremeno i da se radi o čisto tehničkim problemima.
12.05.2011 | 11:02
Isto imam fake US account, kupujem preko Gift Cardova i nemam prijavljenu kreditnu karticu. Svi podaci su stvarni tj. uzeti od nekog restorana koji se nalazi u stambeno-poslovnoj zgradi. Prije par dana je iTunes počeo javljati istu grešku.

Za adresu sam imao upisanu ulicu i broj, a polje za drugu adresu sam bio ostavio prazno. Nakon javljanja greške sam probao za drugu adresu upisati razmak i duplirati prvu adresu. Nije pomoglo. Onda sam upisao ime druge ulice koja se sječe sa prvom tako da sam dobio raskrižje i od tada sve radi uredno.

Prema tome, uz uvjet da adresa stvarno postoji, oba polja adrese moraju biti popunjena (vidi sliku).

Address.png
12.05.2011 | 11:23
Kod mene radi normalno.

Probao sam skinuti free aplikaciju, izbacio mi je grešku sa adresom i da provjerim svoj billing info.
Pod billing opcijama, u prozoru kao na slici gore koju je postavio Goc98, samo sam obrisao ulicu i upisao ju ponovno sa početnim velikim slovima jer je do sada bilo napisano sve malim slovima.
Pritisnuo done i aplikacija se skinula i radi account normalno.
US account, naravno.
12.05.2011 | 17:53
Za sve koji imaju "kreativnih" problema sa pronalaženjem valjane adrese, mogu isprobati ovaj generator.
12.05.2011 | 18:12
Samo se javim da mi je Goc98 uspjesno rjesio problem. UStvari ovo krizanje ulica izgleda da je upalilo, i da je mozda to bio problem u svakom slucaju Goc mi je posla dvije ulice koje se krizaju s tim da sam promjenio broj telefona za nekoliko cifri. Hvala svima koji su pokusali pomoc, nadam se da ce i drugima biti od koristi ova tema. Pozdrav
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 36 minuta
  • smayoo: To naravno da ne funkcionira ako više ljudi priča u glas ili ako ti radio svira dok pričaš.
  • Bertone: Ma to sa diktiranjem je pušiona, nevezano za poruke nekidan vozim mamu doma i trebam nešto ženu pa je pokušam nazvati no auto ponavlja da ne razumije,... na kraju sam morao reći mami da malo zašuti :D
  • smayoo: Ne smiješ diktirati kako normalno pričaš. Kad se priča usporeno i jasno razdvaoja riječi, točnost je ≥90%
  • smayoo: :-D
  • Bertone: Znam, zato često i dobijem haiku od poruka :D
  • smayoo: Diktiraj poruke u vožnji. Radi sve bolje.
  • Yonkis: Bertone, ne mogu, vozim. :)
  • Bertone: Eto današnje mladeži, vozi i piše poruke,... ajd se sad sam kazni :)
  • Yonkis: "obaviti", pobjeglo mi, naletio sam na šaht u vožnji.
  • Yonkis: Kloba, ne možemo ti ga MI aktivirati, to moraš sam bavi
  • Kloba: Pozdrav ekipa ima neki znalac da mi aktivira whats app?
  • smayoo: A propos smještanja konektora... :P
  • smayoo: U Beogradu ulazi stari deda sa štapom, klimavo i s mukom u gradski autobus, obrati se vozaču: "Mladiću reci mi gde bih mogao da smestim kosti...?", a vozač na to skoči ljutito: "Nemoj da tebi Kosta smesti!" :D
  • Bertone: Bolje i straga nego kad ga Apple smjesti ispod :D
  • jura22: I smjestila ga straga.
  • smayoo: To je sve EU standardizirala na USB-C. :D
  • jura22: Izgleda da mora biti više od dva konektora!
  • jura22: Landtag Brandenburg ih ke nabrojao: Gejevi, lezbijke, androgini, birodne osobe, trans muškarci, trans žene, rodno promjenjive osobe, rodno kvir osobe, interseksualne osobe, interseksualne žene, interseksualni muškarci, transseksualne osobe, transseksualne žene, transseksualni muškarci, trans osobe, transmuške osobe, transženske osobe, rodno fluidne osobe, panrodne osobe, osobe s dva duha (
  • jura22: Misliš da se smiju stavljati samo muški ili ženski konektori?
  • smayoo: :D
  • Riba: Po muskim i zenskim konektorima.
  • jura22: Zašto ženski robot mora imati sise? U stvari, zašto uopće postoje muški i iženski roboti? Kako ih tazlikovati?
  • smayoo: @bbosnjak, otvori temu u forumu pa pitaj da ti se jave jabučari iz Zagreba ili okolice koji imaju monitor iz te generacije da probaš s njihovom ciglom
  • smayoo: Aha, to ima vanjsku ciglu za napajanje? Pa da, onda svakako treba probati s drugom ciglom prije ikakvog servisa.
  • jura22: Sumnjam. Rekoi su neka nabavim nateriju i onda je budu zamijenili. U stvari, trebao sam je nabaviti, sam zamijeniti i inda njima odnjeti novce.
  • dpasaric: Za Cinemu 23 prvo provjeri da nije samo napajanje, 90% slučajava bude to.
  • Riba: Vjerojatno su pretrpani poslom kao i svi.
  • jura22: Vidim hvalite RAM servis. Ja sam ih pitao za promjenu baterije pa su poceli kolutati s ocima. Kao da su me htjeli otpiliti.
  • jura22: Jok, Ludbreg je centar svijeta.
  • bbosnjak: Jbg. mi Zagrebčani mislimo da smo u cetru svijeta. Hvala na linku.
  • Riba: Kad ljudi ne kazi lokaciju obicno se radi o Zagrebu. :) U tom slucaju preporuka za [link]
  • Riba: A gdje se nalazis?
  • bbosnjak: Imam Apple Cinema Display 23-Inch. Radio je ok do prije mjesec dana i prekrasan je. Imao je jednu crtu mrtvih pisela po sredini ali koga briga kad je tako elegantan i dobru sliku ima. I onda je prestao raditi. Ima li igdje servis koji bi to mogao pogledati i možda popraviti ili bi to možda netko udomio pa se time pozabavio. Ne mogu se natjerati da ga odnesem na glomaznni otpad ko da je neki šte
  • smayoo: [link]
  • Pongy75: Meni se čini i jedno i drugo, app šema. A vaditi se na bilesnu djecu, ako je to uopće istina je krajnje bezobrazno. Ovo mjesto nikad nije bila takva zajednica.
  • drlovric: Ja sam slab na djecu i radio bih pomogao i u ovom konkretnom slucaju. Vec sam to radio ovdje. Samo nisam shvatio kakvu pomoc on ocekuje konkretno. Da skupimo pare za M4 ili da mu ga nekako nadjemo unutar njegovog budzeta. Taj dio mi nije jasan...
  • Pongy75: Napad je najbolja obrana - kad te uberu!
  • Sarek: I stvarno mu nitko nije ništa loše napisao, a on je odmah krenuo u neke obrambene teze
  • Sarek: Meni je isto bilo čudno da na jasno postavljeno pitanje krenu traktati nečega što nema veze s pitanjem. Dva su moguća scenarija ili se čovjek pogubio u svemu i samo se krivo izrazio ili je stvarno neka muljaža. U svakom slučaju trebalo bi objašnjenje od dotičnog člana ili ako je ovo drugo u pitanju neka admini reagiraju
  • jura22: Tu je pitao nesto za MacMini M4 > M4 Pro
  • jura22: [link]
  • Pongy75: Avioni, milioni. kamioni
  • matijazx: -- to je bila prevara. Kolega forumaš mu je htio posuditi svoj Mac, al ovaj nije htio. Scammer.
  • Pongy75: Malo popratiti postove, sve je bez logike. Šarena priča, ima svega.
  • jura22: 8.2.2025. Pise da je sve prebacio s M4 na M4 Pro, ne znam tko je ovdje lud?
  • jura22: Cijela prića je čudna. Pošto se radi o bolesnom djetetu ne želim griješiti dušu.
  • marioart: izgelda da je obrisana... ja sam se ponudio za pomoc dvaput, ali sam izignoriran... cudna situacija
  • jura22: Gdje je tema o M4 MM za onu curicu?
  • Gjuroo: @Yonkis: Otvori temu... :D
  • Yonkis: Zašto su plavuše a onda nakon njih riđokose tako upečatljive?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.75 Seconds

Provided by iJoomla SEO