iGO VS. TOMTOM/don't panic Hr
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iGO VS. TOMTOM/don't panic Hr

08.05.2011 | 14:01
Poštovanje
Imam dva programa za navigaciju za iPhone. iGo myway europe i don't panic Croatia za kojeg se još mogu dodatno kupiti mape eu država. Don't panic radi fantastično, ali nema još navigaciju za pješačenje a što je vrlo koristno kad pješačiš po gradu koji ne poznaš. iGO ima sve to ali radi nekako sporije u odnosu na prije.
Zašto je to tako? da li je optimiziran za iPhone4 koji ima brži procesor i ostalo? Još sam na 3Gs-u pa sam mislio ako neko ima kakva iskustva sa tim stvarima da mi napiše.
Mislim da je iGO za sada bolji u većini stvari ali nije "flow" kao don't panic i nema mogućnost poziva POI-a.
Da li nekom i na g4 malo sporije radi ili je to samo kod 3Gs?
Koji ostaviti?
Pozz
08.05.2011 | 14:08
Ja koristim iGo na 3G i osim sto se malo sporije boota, radi sasvim normalno. Nisam primjetio nikakva usporenja niti probleme, a koristim ga jako cesto. Mozda je neki problemcic sa tvojom instalacijom?

Imam i TomTom koji mi je dosta cudan i ne mogu se nikako naviknuti na njegovu filozofiju. Nekako mi nije sjeo.

Don't Panic nisam ni probao doduse, ali defintivno mi je najbolji Navigon kao navigacija na iPhone.
08.05.2011 | 14:11
Ne bi trebao biti problem s instalacijom, jer ga sinkroniziram preko iTunesa a i skidao sam gapreko wifi/a direkto na uređaj ....ista stvar
U stvari, ne radi on usporeno prilikom navođenja, nego kad se ručno pomiče mapa, livo desno/gori doli i još više u 3D modu.
08.05.2011 | 16:00
Frane probaj Navigon pa ces zaboraviti i Igo i Don't panic.Probao sve tri navigacije i ostao na Navigonu.Jos kupis Panoramu 3d i da vidis...
08.05.2011 | 16:29
Meni se isto čini da iGo baš nije najbolji od ponuđenog. Naime imam njega i CoPilot na iPadu i za istu rutu CoPilot mi je ponudio nekako za mene puno bolju rutu nego iGo.

Do sada sam puno puta čuo da je Navigon najbolje rješenje, premda se meni činii kao najskuplje. Najnovija verzija iGo se sada može instalirati i na iPad To sam već napravio, samo još nisam stigao isprobati.
08.05.2011 | 19:17
iGO treba konfigurirati tako da odabire rute koje vam odgovaraju (najkraća je i najgora, optimalna ili najbrža za autoput ili jednostvana za grad). Nemaju svi istu logiku rutanja. Naravno, ako se iGO-u dozvoli i makadam, tada će te i po makadamu navigati.
08.05.2011 | 20:50
Sank kaže:
Meni se isto čini da iGo baš nije najbolji od ponuđenog. Naime imam njega i CoPilot na iPadu i za istu rutu CoPilot mi je ponudio nekako za mene puno bolju rutu nego iGo.

Davno je palo obećanje o recenziji CoPilot-a. Ja se još uvijek nadam
08.05.2011 | 21:34
Ekipa, hvala na odgovorima
08.05.2011 | 22:22
DrAle kaže:
Davno je palo obećanje o recenziji CoPilot-a. Ja se još uvijek nadam

Nadao sam se da si zabvoravio Ok, evo, ovaj put moram se potrudit jer inače kad dođe ljeto nema šanse da išta napišem. Već me sada klinci stalno vuku da idemo van u šetnje što je naravno sasvim ok.
11.05.2011 | 20:03
Don't panic definitivno. Samo kad se poskidaju karte (TOMTOM) ostatka Evope, ispada najskuplji software, ali vjerujte mi nije puno s obzirom na to kako dobro radi .... kako je flowing
I prednost miu je u tome što kupiš kartu zemlje koja ti treba????!!!!
I na kraju ću ih baciti oba dva
11.05.2011 | 22:00
mene samo jedno smeta na svim navigacijama za iphone to što nenavigiraju do određenog broja nego samo do odredišne ulice mislim da je to veliki propust, na garminu na nokii točno do kučnog broja dovede
12.05.2011 | 00:25
Meni nekada rade i kucni brojevi. Ovisno o cilju valjda.....nisu svi gradovi isto pokriveni....

U Njemackoj samo sto te do lifta ne dovede u zgradi
12.05.2011 | 01:34
Slažem se sa drlovricem. I mene je u Austriji dopeljao ravno pred vrata hotela u jednom mjestu blizu Linza. Kod nas pak, osim u Zagrebu moš bit sretan ako zna i za ulicu cijelu
12.05.2011 | 20:39
milkyinki kaže:
Frane probaj Navigon pa ces zaboraviti i Igo i Don't panic.Probao sve tri navigacije i ostao na Navigonu.Jos kupis Panoramu 3d i da vidis...

Ne sumnjam da je najbolji kad kažeš, ali bilo bi pretjerano kupiti još to pored ova dva
12.05.2011 | 23:59
Zato je dobro prije nego se kupi neka određena app malo prošvrljati po forumima mada ocjene mogu biti i subjektivne...
13.05.2011 | 19:39
milkyinki kaže:
Zato je dobro prije nego se kupi neka određena app malo prošvrljati po forumima mada ocjene mogu biti i subjektivne...

Da, ali isam ga kupio napamet, prije godinu i pol mi je tip iz T-coma rekao da je iGo najbolji GPS software za iPhone, ali nema veze, bilo pa prošlo
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 9 sati
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

dpasaric, Ender, Riba, rusty, Yonkis, ZeljkoB, Anonimci (561)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.36 Seconds

Provided by iJoomla SEO