Konacno flash na Iphonu!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Konacno flash na Iphonu!

05.05.2011 | 20:23
Izasla je aplikacija koja omogucuje gledanje flasha na web stranicama.Isprobano i radi!Naravno jako sporo.Flash igre jos uvijek ne rade.

itunes.apple.com/us/app/puffin/id406239138?mt=8
  • korisnikU2
  • Posjetitelj
05.05.2011 | 22:24
Ostat ču kod Jobsove tvrdnje, Flash je sran*3.
05.05.2011 | 22:32
korisnikU2 kaže:
Ostat ču kod Jobsove tvrdnje, Flash je sran*3.

Naravno da je:laugh:
06.05.2011 | 00:31
Pa Puffin Nije prvi ni jedini, ima i SkyFire browser koji bi također trebao svirati po flashu i to i čini, ali ne baš uvijek.

Ne želim ulaziti u polemike, ali iskreno meni uopće ne nedostaje podrška za flash i možda sam do sada u par navrata poželio nešto pogledati na sajtovima koji su zaboravili pratiti trendove ili im to po njihovom mišljenju ne treba, a nisam bio u mogućnosti, pa čak niti sa skyfireom. Naravno, uglavnom se radi o našim domaćim web stranicama.
06.05.2011 | 08:20
Sank kaže:
Pa Puffin Nije prvi ni jedini, ima i SkyFire browser koji bi također trebao svirati po flashu i to i čini, ali ne baš uvijek.

Ne želim ulaziti u polemike, ali iskreno meni uopće ne nedostaje podrška za flash i možda sam do sada u par navrata poželio nešto pogledati na sajtovima koji su zaboravili pratiti trendove ili im to po njihovom mišljenju ne treba, a nisam bio u mogućnosti, pa čak niti sa skyfireom. Naravno, uglavnom se radi o našim domaćim web stranicama.

Skyfire nema podrsku za flash, a ovaj ima.Skyfire konvertira video i onda ga pusta kao html5.Flash mi ne fali, ali ima nekih stranica koje mi trebaju, a nisu optimizirane (naravno nase stranice) za mobilno koristenje.
  • campo
  • Posjetitelj
06.05.2011 | 09:44
Meni na iPhonu ništa ne fali,...ali mi na telefonima koji vide flash fali iPhone.
pa što bi bio iPad da mu baterija traje 2 sata kao i ostalima NIŠTA. Otvorite malo horizonte i dajte prostora novostima koje su stvarno novosti a ne marktinški trikovi.
06.05.2011 | 10:18
Nema flasha na iOSu i točka. Bio to Skyfire ili Puffin ili nešto treće to radi grozno i nikako. Probao sam Puffina i istina je da pokazuje više toga nego Skyfire, ali to i dalje radi tako grozno da je barem za mene neupotrebljivo na iPadu.

I ja sam bio skeptičan na Steveove izjave da su CD i DVD kao i BlueRay stvar prošlosti, ali sad je prošla već skoro puna godina dana da nisam zapržio niti jednog, a kućno kino mi je još u dnevnom boravku samo zbog audio pojačala za surround zvuk, a sve se gleda i sluša streamanjem, a ne umetanjem Jučer sam doznao da se zatvorila još jedna videoteka u Rijeci u cijelom nizu koje je zadesila ista sudbina.

I zato mu vjerujem i za flash, bez obzira kakva se tu politika krije iza svega toga ako je ima, ili je to čisto tehnološko predviđanje.
06.05.2011 | 10:31
Znao sam da ce krenuti prica o nepotrebnom flashu.Ja nisam ljubitelj flasha, ali on je dio weba i moze Stevo pricati sto god hoce.Kupim si lijepi iPad od 6000 kn, pa ne mogu otvoriti neku stranicu.Na iphonu mi ne treba, ali iPad je vec druga stvar.
06.05.2011 | 10:50
York, u pravu si, možemo mi sada filozofirati o flashu, ali činjenica jest da je flash-a još puno na webu, a i bit će ga sigurno još neko vrijeme. Na žalost Apple ne dozvoljava implementaciju flasha u aplikacije za iOS pa svako drugo rješenje koje se pojavi ima puno problema koje mora riješiti da bi to kako tako funkcioniralo.

Puffin browser je po tom pitanju izgleda najdalje dogurao, barem prema ovome što sam do sada isprobao i vidio, ali na žalost s obzirom da moraju hvatati krivine zbog osnovnog ograničenja, a to je nema flasha na iOS, radi sporo sa puno trzanja, a i zvuk je najčešće maknut iz prijenosa.

Kada sam se ja odlučio za iPad znao sam za to ograničenje, ali kako mi surfanje ne ovisi o flashu nisam ni pomišljao o nekom drugom tabletu. Kome je pak flash potreban jer mu je posao vezan uz njega, mislim da bi ipak trebao razmisliti o nekom drugom tabletu s podrškom za flash jer činjenica je da iOS nikad neće s flashom biti u dobrim odnosima bez obzira koliko se programeri trudili da zaobiđu to ograničenje. Jednostavno nema bolje podrške za flash od nativne podrške, a takve kod iOS nema i za sada neće ni biti.
06.05.2011 | 11:08
Sank ti uvijek sve lijepo objasnis, pa tko se nebi slozio sa tobom.Podrzavam odluku Applea, jer utjece na smanjenje flash sadrzaja na webu.Sto vise iPad bude osvajao trziste, to bolje za one koji ne vole flash.
  • campo
  • Posjetitelj
06.05.2011 | 11:23
Kupim si lijepi iPad od 6000 kn, pa ne mogu otvoriti neku stranicu.Na iphonu mi ne treba, ali iPad je vec druga stvar.

Ispavan način razmišljanja je upravo obrnut,..napravim flash stranicu i milijuni ljudi sa iPadom i iphonom mi je ne mogu otvoriti...
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 6 sati, 8 minuta
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Borisone, Riba, SkipperRi, tino1, Anonimci (661)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.06 Seconds

Provided by iJoomla SEO