Konstantno stavljanje u Safe mode
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Konstantno stavljanje u Safe mode

04.05.2011 | 15:51
evo danas ja instaliram par cydia tweakova i idem ih isprobat i odjednom se iphone prebaci u safe mode i tako skoro svaki put kad koristim cydia tweakove ..evo danas vec 3 puta
04.05.2011 | 18:01
Eto, da si još napisao i o kojim tweakovima se radi još bi tvoj post i bio od neke koristi. A ovako niti možemo mi tebi pomoći, a niti si ti nama dao išta osim tvoje fustracije. Ajde ispuši se još malo pa da sve to pošaljem u vječna lovišta, osim naravno ako u međuvremenu ne odlučiš razmjeniti i koju korisnu informaciju?
04.05.2011 | 18:57
od kad sam instalirao grviboard i fice icon dock..evo to sam instaliro
04.05.2011 | 19:32
Eto, zašto je dobro jailbreak-ati telefom i instalirati Cidiyu na njega. Zato da ti ne bude dosadno. LOL
Ljink.
04.05.2011 | 21:00
pa otvori cydiu i to makni pa će sve bit u redu
04.05.2011 | 21:49
Dino.Tomac kaže:
od kad sam instalirao grviboard i fice icon dock..evo to sam instaliro

Malo san si poguglao, ali ne zahvaljujući tvom linku pa sam pronašao da nije grviboard nego da se zove GraviBoard, kao od gravity (sila teža) Koga zanima evo linka od mene kad je dino tako škrt: GraviBoard Inače radi i na iPadu, a na Cydia košta 2,99$, no može se naći i krackana besplatna verzija koja vjerojatno nakon nekog vremena sruši iOS baš kako je Dino spomenijo

fice icon dock je isto bila zagonetka, ali nakon malo googlanja pronašao sam da bi to moglo biti Five Icon Dock i kao što samo ime kaže služi za staviti 5 ikona na dock, evo i linka: Five Icon Dock Besplatan je ovaj tweak, ali treba pazit na kompatibilnost s ostalim tweakovima. Vjerojatno bi se posvađao sa Springtomize koji može to i još mnogo više, ali košta 2,99$ na Cydia. Može se isto tako naći i hacklana verzija premda vjerojatno na kraju završi rušenjem.

Zabac, jailbreakanje definitivno pruža zabavu, u tome si posve u pravu, ali nekima i zadovoljstvo, a drugima glavobolju. Sve ovisi o tome koliko zabave tražiš i dokle si spreman ići
04.05.2011 | 22:51
Sank kaže:
[b][/b]
Zabac, jailbreakanje definitivno pruža zabavu, u tome si posve u pravu, ali nekima i zadovoljstvo, a drugima glavobolju. Sve ovisi o tome koliko zabave tražiš i dokle si spreman ići [/quote]

Hehe, to me neodoljivo podsjeća na Windows i Linux korisnike. Žabac je više Mac.
05.05.2011 | 07:10
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 6 sati, 9 minuta
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Borisone, Riba, SkipperRi, tino1, Anonimci (656)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.10 Seconds

Provided by iJoomla SEO