Najbolje HD Cydia Teme
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Najbolje HD Cydia Teme

21.04.2011 | 16:30
Mene zanima koje su najbolje cydia HD teme za iphone 4!!!
21.04.2011 | 17:24
Po onome što sam ja vidio uglavnom one teme koje treba platiti, a vidio sam i nekoliko besplatnih. No, kako te teme uglavnom u sebi sadrže samo izmjenjene ikone za standardne aplikacije koje dolaze uz iOS, krajnji rezultat je za mene uvijek bio razočaravajući, a i moram priznati da mi se nekako ovaj originalni izgled najviše dopada.
21.04.2011 | 19:21
meni se dopada glasklart HD tema u kombinaciji sa vivid pozadinom.
21.04.2011 | 20:57
Glasklart HD definitivno. Evo ja sam se malo igrao sa njom i ovo je na kraju ispalo:

Glasklart111.png
21.04.2011 | 23:59
tejk a luk
www.themeitapp.com/themes/
24.04.2011 | 19:52
@dankec- Molim te Molim te ,reci mi postupak ako si dobio ovo na slici i kaj sve treba skinut ,,molim te..
24.04.2011 | 20:12
i kako ti je sve tako plavo ,cak i infinity blade,angry birda i sve ..
25.04.2011 | 02:31
Hmmm, da, stvarno bi bilo zgodno znati kako i ikone ostalih aplikacija prilagoditi temi. Zapravo bi tek onda teme dobile neki smisao.
26.04.2011 | 22:45
Dino.Tomac kaže:
@dankec- Molim te Molim te ,reci mi postupak ako si dobio ovo na slici i kaj sve treba skinut ,,molim te..

evo me, nisam bio tu par dana, to ti je tema glasklart hd ali sam je ja malo izmjenio, mogu ti ja uploadat tu temu ali ti ima samo te ikone koje su na slici, tako da ćeš se za ostale morati sam pobriniti, izvuć ih iz glasklart teme ili ih napraviti...

evo ti link za temu:
dl.dropbox.com/u/5572774/Glasklart.zip
prebaci Glasklart.zip u teme na iphone-u pa je tu odzipaj, ineče ti neće raditi...
zatim moraš otići u /System/Library/PrivateFrameworks/MobileIcons.framework/ i preimenovat " Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript " u "AppIconMask@2x-backup.png"
pa u var/mobile/library/caches/ i izbriši "com.apple.SpringBoard.folderSwitcherLinen" imaš ih 4 ili 5 komada pa ih sve izbriši
sad respringaš springboard i to ti je to...

ovdje možeš naći orginalnu glasklart hd:
www.maxthemes.com/
27.04.2011 | 00:24
E jel moze neko pomoc kako da stavim Apple desk temu bas super izgleda gledo sam upute al se nisam bas snasao
03.05.2011 | 19:30
Sank kaže:
Hmmm, da, stvarno bi bilo zgodno znati kako i ikone ostalih aplikacija prilagoditi temi. Zapravo bi tek onda teme dobile neki smisao.

Koristi iPHONE browser program ili neki drugi na kojemu možeš SSH u direktorije...
Možeš čak i iFILE direkt preko iPHONEa, ali je dosta sporo...
Uglavnom preko nekoga programa uđeš u --private/var/stash/themes.XXXXXX/Glasklart Icons.theme/Icons, i tamo se nalaze sve ikone teme GLASKLART...ima ih preko 6500...
Kad se instalira tema preko WINTERBOARDA, većina ikona će biti u stilu teme, a one ostale bi trebalo izmjeniti,,,
Ja sam recimo radio tako da sam tražio najsličniju ikonu toj svojoj, te ju jednostavno preimenovao u TOČAN naziv svoje ikone...

primjer: nisam imao Infinity Blade u tom stilu teme, pa sam između tih 6500 tisuća ikona našao neku sličnu, također neki mač, samo išao u EDIT te preimenovao u INFINITY BLADE...respringao iPhone i Voila...
primjerice Asphalt4 sam preimenovao u Asphalt6 te si tako promijenio i izgled ikone Asphalta6...

evo i slikica:

16.05.2011 | 18:50
IMG_0335.png
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 sati, 49 minuta
  • smayoo: To naravno da ne funkcionira ako više ljudi priča u glas ili ako ti radio svira dok pričaš.
  • Bertone: Ma to sa diktiranjem je pušiona, nevezano za poruke nekidan vozim mamu doma i trebam nešto ženu pa je pokušam nazvati no auto ponavlja da ne razumije,... na kraju sam morao reći mami da malo zašuti :D
  • smayoo: Ne smiješ diktirati kako normalno pričaš. Kad se priča usporeno i jasno razdvaoja riječi, točnost je ≥90%
  • smayoo: :-D
  • Bertone: Znam, zato često i dobijem haiku od poruka :D
  • smayoo: Diktiraj poruke u vožnji. Radi sve bolje.
  • Yonkis: Bertone, ne mogu, vozim. :)
  • Bertone: Eto današnje mladeži, vozi i piše poruke,... ajd se sad sam kazni :)
  • Yonkis: "obaviti", pobjeglo mi, naletio sam na šaht u vožnji.
  • Yonkis: Kloba, ne možemo ti ga MI aktivirati, to moraš sam bavi
  • Kloba: Pozdrav ekipa ima neki znalac da mi aktivira whats app?
  • smayoo: A propos smještanja konektora... :P
  • smayoo: U Beogradu ulazi stari deda sa štapom, klimavo i s mukom u gradski autobus, obrati se vozaču: "Mladiću reci mi gde bih mogao da smestim kosti...?", a vozač na to skoči ljutito: "Nemoj da tebi Kosta smesti!" :D
  • Bertone: Bolje i straga nego kad ga Apple smjesti ispod :D
  • jura22: I smjestila ga straga.
  • smayoo: To je sve EU standardizirala na USB-C. :D
  • jura22: Izgleda da mora biti više od dva konektora!
  • jura22: Landtag Brandenburg ih ke nabrojao: Gejevi, lezbijke, androgini, birodne osobe, trans muškarci, trans žene, rodno promjenjive osobe, rodno kvir osobe, interseksualne osobe, interseksualne žene, interseksualni muškarci, transseksualne osobe, transseksualne žene, transseksualni muškarci, trans osobe, transmuške osobe, transženske osobe, rodno fluidne osobe, panrodne osobe, osobe s dva duha (
  • jura22: Misliš da se smiju stavljati samo muški ili ženski konektori?
  • smayoo: :D
  • Riba: Po muskim i zenskim konektorima.
  • jura22: Zašto ženski robot mora imati sise? U stvari, zašto uopće postoje muški i iženski roboti? Kako ih tazlikovati?
  • smayoo: @bbosnjak, otvori temu u forumu pa pitaj da ti se jave jabučari iz Zagreba ili okolice koji imaju monitor iz te generacije da probaš s njihovom ciglom
  • smayoo: Aha, to ima vanjsku ciglu za napajanje? Pa da, onda svakako treba probati s drugom ciglom prije ikakvog servisa.
  • jura22: Sumnjam. Rekoi su neka nabavim nateriju i onda je budu zamijenili. U stvari, trebao sam je nabaviti, sam zamijeniti i inda njima odnjeti novce.
  • dpasaric: Za Cinemu 23 prvo provjeri da nije samo napajanje, 90% slučajava bude to.
  • Riba: Vjerojatno su pretrpani poslom kao i svi.
  • jura22: Vidim hvalite RAM servis. Ja sam ih pitao za promjenu baterije pa su poceli kolutati s ocima. Kao da su me htjeli otpiliti.
  • jura22: Jok, Ludbreg je centar svijeta.
  • bbosnjak: Jbg. mi Zagrebčani mislimo da smo u cetru svijeta. Hvala na linku.
  • Riba: Kad ljudi ne kazi lokaciju obicno se radi o Zagrebu. :) U tom slucaju preporuka za [link]
  • Riba: A gdje se nalazis?
  • bbosnjak: Imam Apple Cinema Display 23-Inch. Radio je ok do prije mjesec dana i prekrasan je. Imao je jednu crtu mrtvih pisela po sredini ali koga briga kad je tako elegantan i dobru sliku ima. I onda je prestao raditi. Ima li igdje servis koji bi to mogao pogledati i možda popraviti ili bi to možda netko udomio pa se time pozabavio. Ne mogu se natjerati da ga odnesem na glomaznni otpad ko da je neki šte
  • smayoo: [link]
  • Pongy75: Meni se čini i jedno i drugo, app šema. A vaditi se na bilesnu djecu, ako je to uopće istina je krajnje bezobrazno. Ovo mjesto nikad nije bila takva zajednica.
  • drlovric: Ja sam slab na djecu i radio bih pomogao i u ovom konkretnom slucaju. Vec sam to radio ovdje. Samo nisam shvatio kakvu pomoc on ocekuje konkretno. Da skupimo pare za M4 ili da mu ga nekako nadjemo unutar njegovog budzeta. Taj dio mi nije jasan...
  • Pongy75: Napad je najbolja obrana - kad te uberu!
  • Sarek: I stvarno mu nitko nije ništa loše napisao, a on je odmah krenuo u neke obrambene teze
  • Sarek: Meni je isto bilo čudno da na jasno postavljeno pitanje krenu traktati nečega što nema veze s pitanjem. Dva su moguća scenarija ili se čovjek pogubio u svemu i samo se krivo izrazio ili je stvarno neka muljaža. U svakom slučaju trebalo bi objašnjenje od dotičnog člana ili ako je ovo drugo u pitanju neka admini reagiraju
  • jura22: Tu je pitao nesto za MacMini M4 > M4 Pro
  • jura22: [link]
  • Pongy75: Avioni, milioni. kamioni
  • matijazx: -- to je bila prevara. Kolega forumaš mu je htio posuditi svoj Mac, al ovaj nije htio. Scammer.
  • Pongy75: Malo popratiti postove, sve je bez logike. Šarena priča, ima svega.
  • jura22: 8.2.2025. Pise da je sve prebacio s M4 na M4 Pro, ne znam tko je ovdje lud?
  • jura22: Cijela prića je čudna. Pošto se radi o bolesnom djetetu ne želim griješiti dušu.
  • marioart: izgelda da je obrisana... ja sam se ponudio za pomoc dvaput, ali sam izignoriran... cudna situacija
  • jura22: Gdje je tema o M4 MM za onu curicu?
  • Gjuroo: @Yonkis: Otvori temu... :D
  • Yonkis: Zašto su plavuše a onda nakon njih riđokose tako upečatljive?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.69 Seconds

Provided by iJoomla SEO