Rušenje appova na verziji 4.3.2
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Rušenje appova na verziji 4.3.2

17.04.2011 | 09:06
Ruše mi se appovi sam s appstorea a oni systemski se normalno pokreču u čemu je problem?????
17.04.2011 | 15:17
Kako se ruše? Da li se ruše odmah nakon što se pokrenu ili dok ih koristiš?

Ako ti se ruše odmah po pokretanju vjerojatno ti je autorizacija korumpirana. Morat ćeš ga spojiti na App store i prijavit se tamo sa korisničkim računom s kojim si ih kupio isto tako i u iTunesima i provjeriti da ti je računalo autorizirano.

Spojiš li iPhone na neko računalo s iTunesima koji nisu autorizirani tvojim korisničkim računom sve aplikacije koje su ti na iPhoneu će prestat raditi tako da odmah izlete nakon pokretanja.
17.04.2011 | 16:32
Kako onda autoriziram korisnički račun sa itunesom?
17.04.2011 | 16:46
Kad pokreneš iTunes i klikneš na App store u gornjem desnom uglu prozora imaš Login na koji kad klikneš možeš se prijaviti svojim korisničkim računom na trgovinu. Nakon uspješne prijave umjesto login tamo piše ime tvog računa, tj. prijavljena e-mail adresa.

Nakon prijave, ako računalo nije bilo do sada autorizirano za kupovinu sa iTunesa, tada ideš na padajućem izborniku na Store -> Authorize computer... Važno je da na iTunesima koristiš isti korisnički račun koji koristiš na iPhoneu za kupovinu na App Storeu.

Ako si sve uredno napravio, nakon slijedećeg spajanja IPhonea na iTunes, trebala bi se autorizacija na iPhoneu popraviti i s App Storea skinute aplikacije proraditi.
17.04.2011 | 16:48
puno hvala..
23.04.2011 | 21:16
Ja isto imam problema s rusenjem appova koji su kupljeni..probao i reset i gasiti mob ali nista... Rusi se i dalje. Da li restore napraviti ili?
Zahvaljujem
23.04.2011 | 22:33
jesi napravio proceduru kako je Sank rekao?
24.04.2011 | 03:12
Da još jednom ponovim. Ukoliko spojite svoj iPhone, iPad ili iPod sa računalom na kojem se nalaze iTunesi koji nisu autorizirani sa vašim korisničkim računom kojim ste kupovali aplikacije na App Storeu, te pokušate bilo što, samo npr. Sinkronizirati glazbu, nakon toga vam više na iPhoneu neće raditi niti jedna aplikacija koja je kupljena. Tapom na ikonu aplikacije ona će se pokrenuti, ali i odmah zatvoriti zbog poništene autorizacije. Nema veze što ste vi iTunesima jasno rekli da ne želite da vam dira niti sinkronizira aplikacije, svejedno će poništiti autorizaciju.

Da bi povratili autorizaciju, morate spojiti iPhone, iPad ili iPod na računalo na kojem se nalaze iTunesi autorizirani sa vašim korisničkim računom te pokrenuti sinkronizaciju. Tako će se autorizacija vratiti i sve će aplikacije opet proraditi bez potrebe za restoreom i svom gnjavažom koju on nosi.

S obzirom da s iTunesima možete autorizirati najviše 5 računala, kada to iskoristite onda postoji mogućnost da se ponište sve iskorištene autorizacije, ali tada ne zaboravite prije spajanja svog iGadgeta najprije reautorizirati računalo na kojeg ga mislite spojiti. Kako se to može napraviti pogledajte ovdje:

www.macworld.com/article/49193/2006/01/deauthorall.html
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 8 minuta
  • Yonkis: E to to pitam, kojom funkcijom/aplikacijom. Vrlo dobra stvar!
  • Junuz: Yonkis, upozorio me narušenim vitalnim funkcijama, za pluća znam da je naglasio broj udisaja naspram prosječnog i temperatura 1 od prosječne.Za kamenac se nesjećam ali je poruka bila da posjetim liječnika
  • Riba: Huawei GT Runner, dok mi ne dodje Pebble Round 2.
  • Krehacro: Riba koji nosis
  • Riba: Osim ago ga zaboravi napuniti. :) Meni je izbor jednostavan jer mi ne dolazi u obzir nista sto moram puniti cesce od jednom tjedno.
  • drlovric: Za normalan zivot kupi Apple watch. Ako si hardcore sportas, uzmi Garmin. Prvi put kada zaboravis novcanik ili mobitel, a imas Apple watch, bice ti drago sto nisi kupio Garmin :)
  • Krehacro: pa nije samo trcanje
  • Riba: Ako ti se ne puni sat svaki dan i treba ti za trcanje onda Garmin bez razmisljanja. Ako su ti bitne 'smart' funkcije i ne smeta te cesto punjenje, onda Apple.
  • Krehacro: I fitness i daily use
  • Riba: Za koju primarnu namjenu?
  • Krehacro: Mislim se izmedju garmin venu 4 ili apple watch 12
  • Yonkis: Sa čime te upozorio?
  • Junuz: Krehacro, apple svaka preporuka.Dva puta me upozorio na posjet liječnika.Koje sam naravno ignorirao i obadva puta završio u bolnici po 4 dana.Jednom upala pluče drugi put kamenac
  • Krehacro: Isplati li se uzet apple watch ili pak neki drugi smartwatch da gledam
  • Junuz: Yonkis, još 4 zadaće i lakiranje klupa po oprobam.Izgleda čekam radni dan da odmorim.
  • Yonkis: Jel’ upalilo?
  • Junuz: Hvala
  • Yonkis: Evo ovdje Junuz [link]
  • Yonkis: @Junuz pošaljem ti poruku ali možeš otvoriti i novu temu u Forumu
  • Riba: Junuz, pisi u forum.
  • Junuz: Pozz, zna li neko kako da deinstaliram apple int u os u 27 (MacBook neo).Bespotrebno mi je zauzeto 20 GB
  • CoffeePod: [link]
  • CoffeePod: Pokrenuo sam subreddit za Apple HR
  • Yonkis: Apple Intelligence Taking Up 30GB on Some Macs Running macOS 27
  • Yonkis: 1 i 2TB iPhonei su sporiji tj koriste sporiju memoriju nego 256 i 512GB [link]
  • Yonkis: Novosti od Applea: [link]
  • mbp2009: meni je odmah nakon updatea na 27 rc baterija dosta bolje
  • Yonkis: CoffeePod - drži ga prikopčanog na punjaču, bez LowPowerModea. I što manje ga koristiti, prčkati po iPhoneu.
  • Yonkis: navodno prijašnja 2 updatea, 26.5.1 je već započeo pripremu indexiranja, 26.5.2 popravio bug da se update može skinuti preko non-WiFi mreže, a indexiranje može potrajati 2-3 dana, ovisi o količini aplikacija i podataka
  • CoffeePod: iOS27 fenomenalan. Baterija loša dok se ne indexira
  • ping: Kad klikneš na tipku odaberi kod iPhone DUO. Na kratko se pojavi cijena. 999.999,99 €
  • Yonkis: Nisu se još usaglasili koliko bubrega će koštati. 6 ili 9, a možda čak i 11.
  • stefanjos: jel tako tesko istyleu cijenu izbaciti za duo. haha mislim nije mi zivotne vaznosti
  • Borisone: Iako je puni broj, update nije tako značajan kao prošlih godina. Da nema Siri AI (za neka tržišta, ne i naše) ne bi imali o čemu pisati.
  • Yonkis: Jel’ se netko ažurirao na iOS 27?
  • stefanjos: to im je goalgetter pa su trebali
  • Borisone: Čudno da je samo Apple TV stigao. Obično regionalno postane dostupan s još nekim od Apple media servisa (One, Books, ...)
  • CoffeePod: Zna neko kako dobit novu siri na Golden Gate?
  • CoffeePod: Uf odmah sam se pretplatio!
  • Pongy75: Bez HR titlova
  • matijazx: Apple TV je stiglaaaa
  • mbp2009: Reduce transparency zapravo ukloni veliku vecinu tog. Jos ima taj stakleni dio na npr semaforu, ali ukloni se transparentnost opcenito
  • mbp2009: lijepo to sve izgleda, ali generalno mi se cini da trosi bateriju ipak vise
  • mbp2009: instalirao sam ja, iskreno, malo je dosadno pa sam skratio i stavio ono reduce transparency
  • Yonkis: Mislim da stakleni efekt ostaje do sljedećeg desetljeća. Onda možda pređu na kromi ili polirani čelik look. :)
  • smayoo: Što se mene tiče, za taj "fićr" imam zero tolerance. "Podnošljivo" nije dovoljno dobro. :/
  • dpasaric: Ublažili su ga dosta, pa je navodno podnošljivo.
  • smayoo: Ako jesu, možda bih se za odvažio instalirati ga pa testirati
  • smayoo: Jesu li odustali od onog horror liquid shit UI-ja?
  • dpasaric: Za Golden Gate je potreban Appleov M hardver, a ja sam još na Intelu, tako da nemam načina to osobno testirati.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.72 Seconds

Provided by iJoomla SEO