Rušenje appova na verziji 4.3.2
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Rušenje appova na verziji 4.3.2

17.04.2011 | 09:06
Ruše mi se appovi sam s appstorea a oni systemski se normalno pokreču u čemu je problem?????
17.04.2011 | 15:17
Kako se ruše? Da li se ruše odmah nakon što se pokrenu ili dok ih koristiš?

Ako ti se ruše odmah po pokretanju vjerojatno ti je autorizacija korumpirana. Morat ćeš ga spojiti na App store i prijavit se tamo sa korisničkim računom s kojim si ih kupio isto tako i u iTunesima i provjeriti da ti je računalo autorizirano.

Spojiš li iPhone na neko računalo s iTunesima koji nisu autorizirani tvojim korisničkim računom sve aplikacije koje su ti na iPhoneu će prestat raditi tako da odmah izlete nakon pokretanja.
17.04.2011 | 16:32
Kako onda autoriziram korisnički račun sa itunesom?
17.04.2011 | 16:46
Kad pokreneš iTunes i klikneš na App store u gornjem desnom uglu prozora imaš Login na koji kad klikneš možeš se prijaviti svojim korisničkim računom na trgovinu. Nakon uspješne prijave umjesto login tamo piše ime tvog računa, tj. prijavljena e-mail adresa.

Nakon prijave, ako računalo nije bilo do sada autorizirano za kupovinu sa iTunesa, tada ideš na padajućem izborniku na Store -> Authorize computer... Važno je da na iTunesima koristiš isti korisnički račun koji koristiš na iPhoneu za kupovinu na App Storeu.

Ako si sve uredno napravio, nakon slijedećeg spajanja IPhonea na iTunes, trebala bi se autorizacija na iPhoneu popraviti i s App Storea skinute aplikacije proraditi.
17.04.2011 | 16:48
puno hvala..
23.04.2011 | 21:16
Ja isto imam problema s rusenjem appova koji su kupljeni..probao i reset i gasiti mob ali nista... Rusi se i dalje. Da li restore napraviti ili?
Zahvaljujem
23.04.2011 | 22:33
jesi napravio proceduru kako je Sank rekao?
24.04.2011 | 03:12
Da još jednom ponovim. Ukoliko spojite svoj iPhone, iPad ili iPod sa računalom na kojem se nalaze iTunesi koji nisu autorizirani sa vašim korisničkim računom kojim ste kupovali aplikacije na App Storeu, te pokušate bilo što, samo npr. Sinkronizirati glazbu, nakon toga vam više na iPhoneu neće raditi niti jedna aplikacija koja je kupljena. Tapom na ikonu aplikacije ona će se pokrenuti, ali i odmah zatvoriti zbog poništene autorizacije. Nema veze što ste vi iTunesima jasno rekli da ne želite da vam dira niti sinkronizira aplikacije, svejedno će poništiti autorizaciju.

Da bi povratili autorizaciju, morate spojiti iPhone, iPad ili iPod na računalo na kojem se nalaze iTunesi autorizirani sa vašim korisničkim računom te pokrenuti sinkronizaciju. Tako će se autorizacija vratiti i sve će aplikacije opet proraditi bez potrebe za restoreom i svom gnjavažom koju on nosi.

S obzirom da s iTunesima možete autorizirati najviše 5 računala, kada to iskoristite onda postoji mogućnost da se ponište sve iskorištene autorizacije, ali tada ne zaboravite prije spajanja svog iGadgeta najprije reautorizirati računalo na kojeg ga mislite spojiti. Kako se to može napraviti pogledajte ovdje:

www.macworld.com/article/49193/2006/01/deauthorall.html
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 10 sati, 5 minuta
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Borisone, dpasaric, Riba, VanjusOS, Anonimci (801)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.14 Seconds

Provided by iJoomla SEO