iPhone sim free - pitanje
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone sim free - pitanje

07.04.2011 | 16:49
Dobio sam novi tel, a o iphone znam jako malo, ne znam sta da uradim prvo ? Citao sam da treba aktivacija nekakva, ali nisam siguran da nesto ne uradim pogresno ? I buni me sto moram aktivirati tel kada je sim free ? Hvala na bilo kakvom odgovoru unapred.
07.04.2011 | 17:06
evo ovako.
ako ti je mobitel sim free, staviš bilo koju karticu te ga spojiš na itunes i tako će se aktivirati.
ne možeš nikako pogriješiti, čak i da hoćeš
07.04.2011 | 17:15
hvala ! u tom slucaju idem da se pravim vazan
07.04.2011 | 22:16
modem firmware je 6.15.00 da li mogu da updateujem preko itunesa normalno ili moram da pazim, pretrazujem forum ali ne mogu naci neki odgovor
07.04.2011 | 22:33
kolega to nije sim free mobitel.
to je poluispravni mobitel na kojem ne možeš updejtat normalno preko itunesa niti ga možeš aktivirati bez originalne sim kartice.
možeš jedino restorati firmware uz itunes jedino uz asistenciju snowbreezea, te kada radiš firmware mobitel moraš hacktivirati.
ako si kod nekog čudnog čovjeka kupio preporučam da ga odmah vratiš i deklariraš kao neispravan mobitel, na kojemu ne radi GPS uz debelu prijetnju policijom!!
07.04.2011 | 22:36
stavio sam svoju karticu i sve je ok. Ali imam cydia na njemu. uhhh
07.04.2011 | 22:39
ma onda ti je on prije bio aktiviran.
stvarno ti iskreno preporučam da ga vratiš, ovo nije sim-free mobitel netko te je debelo prevario! (na mobitelu je baseband 6.15.00 to nije od iphonea nego od ipada)
kad budeš restorao nema bez snowbreza i nema aktivacije bez haktivacije!
pogledaj si sada gps ti sigurno ne radi.
07.04.2011 | 22:52
da, u pravu si jel mozes da mi das neki linak da probam bilo sta sa ovim ...omg
07.04.2011 | 22:58
nažalost, ako staviš 06.15.00 baseband, iphone je nepovratno uništen!
(dobro, nije baš uništen, ali vrlo ograničen u uporabi i ima puno problema)
opet ti savjetujem, ako si nekome platio za takav mobitel, brže ga vrati i zahtijevaj pravi jer ovaj nije ispravan
07.04.2011 | 23:02
Hvala PUNO ! sad cu da vidim ...
07.04.2011 | 23:05
jos jedno pitanje i necu vas vise daviti mojim problemima i gluposcu. da li moze normalno raditi ovako . kako je tako je , prezalicu GPS ako ostalo moze da radi normalno ?
07.04.2011 | 23:14
može.
ali sudeći po iskustvu ostalih, javljat će se problemi.
ako poželiš upgrejdati, bolje da nisi to poželio.
mislim, nije to sve toliki problem, ali smatram da je bezobrazno ako si ga kupio takvog, a netko ti ga je deklarirao kao tvorničkog sim free, i potpuno prešutio ovo o 6.15.
07.04.2011 | 23:16
sta je tu je, sam sam kriv, pokusat cu sutra da ga vratim. Ne znam vise, oci mi ispadose od googlanja... odoh spavati ... hvala jos jednom za help !
07.04.2011 | 23:19
a nisi nam ništa rekao, o kojem se točno iphoneu radi, kod koga si kupio, koliko si platio...
08.04.2011 | 13:57
Ma radi se o 3gs, uzeo sam ga za 370e... treba da se vidim sa prodavcem za vikend ... citao sam da moze nesto da se uradi ako je boot loader 5.8 ?
08.04.2011 | 14:37
da ako je bootloader 5.8 moglo bi se spustiti. No tu se radi o vrlo maloj seriji. Moram priznati da te malo ne razumijem, sto si toliki entuzijast u vezi mobitela. 370 za navofno otkljucani iphone je dosta velika suma novaca i za to si zasluzio imati pravi otkljucani iphone a ne srot sa 6.15 basebandom.
Inace za info, ja sam svoj iphone 4, nov i zapakiran, sa garancijom, platio 3200 kn sto ti je okruglo 400€. Istina bog, zakljucan je, ali zelim ti predociti kako te je netko prevario. Ja isto ovaj iphone mogu otkljucati sa 6.15, pa ga prodavat ko sim free, ali on ce uvijek biti t-mobile.
08.04.2011 | 14:45
Na greskama se uci, sta da se radi. pokusat cu ga vratiti, ako ne koristim ga ovako, pa ko zna mozda se neko cudo i dogodi
08.04.2011 | 14:53
naravno.
u svakom slučaju ti njega pokušaj vratiti, i znaj da imaš elemenata da uključiš policiju, i to pogotovo ako si u nekoj europskoj zemlji.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 55 minuta
  • ZoPaj: 50% off all Apple products in all Apple stores for Apple's 50th anniversary... today only! apple.com
  • dpasaric: [link]
  • dpasaric: 50 godina Applea u srijedu u 19.30 u Pikiju!
  • jura22: Nema mjesta za ekspanziju jer je tako Apple odlucio. Sigurno bi se mogla graficka ustekati ili vise njih. Mozda memorija i nema smisla.
  • vjeko1: Realno me ne čudi ovo za Mac Pro jer desktop lineup nije imao previše smisla sa Studio i Pro. S druge strane, arhitektura sa Apple Silicon je takva da nema previše mjesta za expanziju tako da.. RIP
  • Piko: Samo da velim da sam "ukrao" ideju za vikalicu .... i napravio svoju implementaciju na [link] ....
  • Soffoklo: Apple odustaje od Mac Proa - [link]
  • Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
  • drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj :)
  • CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
  • ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa:) optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.49 Seconds

Provided by iJoomla SEO